Bianca va avea SOCUL VIETII ei cand il va vedea pe acest barbat pe jumatate dezbracat spunand ASTA despre ea. „Bianca, te iau…”

Publicat: 19/11/2013 | 01:17

In timp ce divortul Biancai Dragusanu de Victor Slav capata pe zi ce tree mai mult contur, un personaj surpriza isi face aparitia in aceasta "telenovela" parca fara sfarsit.
 

Este vorba despre Fernando de la Caransebes, una dintre cele mai hilare personaje de pe plaiurile noastre mioritice.

Fiind la curent cu subiectul ultimelor zile – si anume asa-zisul divort dintre Bianca si Victor – tanarul da sfoara in tara ca vrea sa o salveze pe roscata.

bianca victor

Cum?! Foarte simplu, luand-o de nevasta. „Bianca, tata, am vazut ca tot te supara astia la televizor. Nu te speria, tata, daca divortezi. Daca divortezi, te iau eu de nevasta, nu o sa ramai singura„, spune Fernando de la Caransebes.

fernando

Pe jumatate gol, tolanit pe un pat, tanarul amorez desluseste misterul ineditei cereri in casatorie, care are la baza nu neaparat dragostea nemarginita pentru fosta asistenta TV, cat mai ales ura pentru Mihai Bendeac, actorul care l-a parodiat ani la randul pe micul ecran.

Nu de altceva, dar ca sa-l fac pe Bendeac sa faca infarct de ciuda. Nu fi speriata, fii tranquila! Daca te lasa barbatul, te iau eu de nevasta„, explica Fernando.

bendeac

Amorezul are pasii foarte bine calculati, anuntand-o pe actuala sotie a lui Victor Slav ca planuieste sa o duca in… Africa! „Facem nunta, te duc in Africa… acolo nu-s paparazzi, nu-s nimic, n-ai treaba cu nicio televiziune. Mergem in Africa, traim fericiti. Vede Bendeac si face infarct de ciuda!„, a conchis Fernando de la Caransebes.

J.D.
 

Citește și...