Bomba anului in showbiz! Inainte sa se iubeasca patimas cu Madalina Ghenea, a avut Gerard Butler o relatie cu Lili Sandu?

Publicat: 07/11/2012 | 23:40

Lili Sandu a venit in platoul CANCAN TV pentru a face lamuriri esentiale in legatura cu trecutul ei amoros, dar si cel prezent. Ea a dezvaluit ca a iubit doar doi barbati cu adevarat. A insistat sa se afle si adevarul despre intalnirile cu Gerard Butler.

Invitata la CANCAN TV, emisiune difuzata de la luni pana joi la ora 22.00 la ACASA TV, Lili Sandu a facut o trecere in revista a tuturor relatiilor pe care le-a avut de cand a devenit persoana publica.

A inceput cu Bogdan Stelea, cel cu care a impartit totul timp de 6 ani. „Bogdan a fost intotdeauna un gentelman. Ma bucur ca si-a gasit jumatatea”, a spus Lili care a fost foarte stanjenita de capitolul iubiti din trecut.

„Am fost cuplata cu Bogdan Ionescu, sotul Elenei Basescu. E un tip haios, am fost in Dubai intr-o escapada mica. M-a prezentat parintilor lui atunci. Nu mi-am numarat zilele cat am stat cu el”.

„Cu sotul Mariei Marinescu nu am avut o relatie”, a lichidat Lili subiectul.

A trecut ulterior si la francezul Mark „A fost o relatie frumoasa. El este al doilea pe care l-am iubit cu adevarat. A fost o perioada frumoasa. L-am iubit cu tot sufletul meu. A durat un an si ceva relatia cu el.

Pe parcursul emisiunii si-a adus aminte si de relatia cu rapperul Sisu. „Aveam 19 ani. Eram Lili from the block. Ne-am intalnit intr-un studio, a fost o chestie foarte pasagera, o relatie nevinovata.”

Momentul culminant a venit odata cu pomenirea celebrului actor Gerard Butler. „S-a vorbit de o relatia a mea cu Gerard Butler? Nu e vorba de o relatie. L-am cunoscut acum 2 ani la New York la un eveniment. Ne-am reintalnit apoi in Los Angeles, dar nu s-a intamplat nimic intre noi doi. Nu a existat un flirt intre noi, e un om extraordinar si foarte simplu.”

Altfel, Lili a povestit ca nu se intoarce in Romania cat de curand. Are proiecte in America, merge la cursuri de actorie si la castinguri. Locuieste la Hollywood.

Citește și...