Acasă » Știri » Știri interne » Bomba de proportii in dosarul silicoanelor Zavorancei! Cine este de fapt cel de la care a pornit totul? S-a intamplat dupa ce….

Bomba de proportii in dosarul silicoanelor Zavorancei! Cine este de fapt cel de la care a pornit totul? S-a intamplat dupa ce….

De: Cancan 29/05/2014 | 00:06
In 2011, Oana Zavoranu a pozat in Playboy, mandra de silicoanele puse de Marek Valcu

Aflata in plin scandal cu doctorul Marek Valcu, care o acuza de santaj, iata ca ies la iveala noi detalii despre actiunea pe care a interprins-o Zavo. Se pare ca bruneta nu a actionat din propria initiativa, ci a fost indemnata de cineva, un apropiat.

Saptamana trecuta, Oana Zavoranu a fost prinsa in flagrant in timp ce lua suma de 10.000 de euro de la doctorul Marek Valcu. Bruneta a declarat ca a pretins acesti bani drept contravaloare a operatiilor pe care le-a facut de-a lungul timpului la el. Se pare, insa, ca bruneta a cazut la mijlocul acestui scandal, unde ea insasi este o victima.

Bruneta este foarte mandra de ultima operatie la nivelul sanilor
Bruneta este foarte mandra de ultima operatie la nivelul sanilor

A vrut sa-i faca reclama lui Kasem

De ceva vreme, exista zvonuri cum ca in spatele intregii povesti s-ar afla doctorul Kasem, ultimul care a operat-o pe Zavo si care i-a devenit, suspect,l foarte apropiat, intr-o perioada scurta de timp. Iar Zavo a dat mai multe indicii in acest sens, cele mai multe in urma cu doua saptamani, intr-un interviu acpordat pentru CANCAN.ro: „Kasem este febletea mea. Au existat o gramada de speculatii: ca-l apar, ba ca m-ar plati, ca l-as plati, ca as fi avocatul lui, ca as fi PR-ul lui. Nu. Pur si simplu sunt o persoana care a mers la el, m-am uitat in ochii lui frumosi de palestinian si la zambetul lui cuceritor si sarmant si i-am spus ceea ce vroiam si ceea ce aveam nevoie si mi-a insuflat incredere. E cel mai important ca un pacient sa aiba incredere in medicul pe mana caruia se da”, spunea Oana, cu doar cateva zile inainte sa fie prinsa in flagrant.

Kasem o considera pe Oana o prietena foarte buna
Kasem o considera pe Oana o prietena foarte buna

Mai mult, Zavo ridica in slavi clinica unde s-a operat ultima data, incercand parca sa denigreze, oarecum voalat, pe cea la care apelase in ultimii ani, cea a lui Marek. Iar cuvintele ei de lauda exagerata au starnit multe semne de intrebare, de parca cineva i-ar fi spalat creierii: „Nu mai vorbim de echipa extraordinara pe care o are Kasem. Ca altii lucreaza prin tot felul de cotloane din astea asa, dar sunt mari medici. Sau mai lucreaza pe la “Arsi”, mai intra pensionare si cand colo e Anda Adam, chestii de astea asa, nimicuri. Culmea, medicii de acolo il judeca pe Kasem”, a mai declarat Zavoranu, la evenimentul respectiv.

Medicul Kasem

Kasem o sfatuia sa apeleze in continuare la serviciile de chirugie estetica

Desi Oana nu este o persoana influentabila si, mai ales, nu prea tine cont de parerile barbatilor din preajma ei, Kasem parea sa aiba o oarecare influenta asupra ei. Bruneta era sprijinita de medicul ei pentru a-si imbunatati imaginea, care a imbiat-o sa faca alte si alte interventii estetice: „E normal ca orice femeie sa se intretina. Ea este atenta cu imaginea ei. Vrea sa ramana acea tanara, nelinistita este oricum si atunci este normal sa o ajut, in limita normalului, sa se priveasca cu acea placere”, ne-a declarat Kasem, in timp ce Oana il aproba pana la cel mai mic cuvant. 

Oana Zavoranu

„De ce sa nu beneficiez ca fata, de chirugia estetica, atunci cand e. Ce sa fac? Sa ajung cu tatele pana la buric si cu alunitele in locul tatelor?”, a sarit, din nou, bruneta.

 

Oana Zavoranu

I-a luat apararea lui Kasem in cazul de malpraxis

 

Cu putin timp inainte de a fi retinuta sub acuzatia de santaj, Oana declara ca nu le suporta pe fostele paciente ale lui Kasem care se trezesc dupa un timp de la operatie sa declare ca interventia le-a fost gresit. Asta, in contextul in care esteticianul este acuzat de malkpraxis, dupa ce o pacienta a decedat la 36 de ore dupa ce acesta i-a facut o liposuctie, fiind rezident, la vremea respectiva. Dar, surpriza, iata ca asta a facut si Zavo, in cazul lui Marek: „Mi-as dori in loc sa-l critice atat de multe firfizoance pe Kasem, sa vina miile sau sutele de mii de paciente care au o viata frumoasa si care se bucura de sani frumosi, de un nas frumos, nu din astea care vin dupa 800 de ani si isi aduc aminte ca sunt suparate”, a mai spus Oana. 

 

oana zavoranu

A declarat ca va muta toata clientela de la alti medici la Kasem

 

Coincidenta sau nu, imediat dupa ce l-a cunoscut pe Kasem, vedeta TV a inceput sa-l critice pe Marek si sa-si laude noul estetician. Mai mult, nu de putine ori, in prezenta acestuia, bruneta sustinea ca toata clientela de la fostul medic i-o va aduce lui Kasem. „Nu, nu imi placeau cum aratau vechii sani. Nu a fost un moft. Kasem este cel care poate sa va certifice mai bine ca nu a fost un moft. Am avut niste silicoane extrem de defectuos puse, din toate punctele de vedere, care mi-au afectat si tesuturile si muschii si asa mai departe. Operatia mea la nivelul sanilor a durat trei ore si jumatate, in conditiile in care asa zisi medici pun silioane poate in 20 de minute, jumatate de ora. Este foarte simplu sa pui tate pe post de clavicula, dar ele au si ele un anumit ritual al lor, ca sa zic asa, ca sa fie naturale, sa arate cum trebuie sa arate. Sa-ti faca placere sa te uiti in oglinda. Asa daca facem tate pe banda, sunt pe banda. Nu stiu, sunt unii care considera ca asa isi castiga clientela, dar le promit eu ca o sa le aduc toata clientela la Marek (n.r. a vrut sa spuna, de fapt, Kasem). Oricine o zice ca ma plateste Kasem, mi se rupe in paispe mie oricum”, a mai spus Zavo.

 

„Marek iti face niste tate de nu-ti mai trebuie niciodata”

 

Mai in gluma, mai in serios, Oana s-a aratat geloasa, insa, pe femeile care se dezbraca in cabinetul lui Kasem sublinind faptul ca ea se va ocupa de controale, iar atunci cand nu-i va conveni de persoana in cauza o va trimite la doctorul Valcu, inisuand ca acesta greseste operatiile estetice. „Aducem o asistenta care sa le maseze si sa le palpeze sau pot sa fiu eu prezenta acolo, nu este problema. Sa le spun :”du-te draga ca n-ai nicio sansa esti prea urata. Ai tatele prea la buric nu te poate ajuta Kasem”. Sau sa-i spun : “Da ai sanse, dar stiu un medic foarte bun, se numeste Marek, iti face niste tate de nu-ti mai trebuie niciodata asa ca lasa-l pe Kasem in pace ”, a spus Zavo, amuzata.

Bruneta alaturi de doctorul ei, Kasem
Bruneta alaturi de doctorul ei, Kasem

Incerca incontinuu sa-l apere pe Kasem

Dupa cum declara Oana, se pare ca doctorul a trecut peste bariera de medic-pacient, iar bruneta avea o oarecare afinitate pentru el. „Este un om extraordinar si tot ceea ce fac, faptul ca sunt alaturi de el este pur si simplu dintr-o simpatie extraordinara si pe undeva ma regasesc si eu in problemele lui Kasem, la modul ca si in mine s-a dat si a fost ca in vid, nu prea au fost prieteni si nici cunoscuti. In momentul in care ai probleme toata lumea pleaca si asa se intampla cu Kasem. Toata lumea il arata cu degetul, insa in toate lucrurile astea rele este si unul bun. Problemele cateodata te fac sa cerni foarte bine oamenii din jurul tau si sa iti dai seama cine te iubeste si te apreciaza cu adevarat si ramane langa tine in momentele alea grele si cine este de fapt doar la bine si cand dai de greu nu stie cum sa te paraseasca”, a replicat Zavo.

 

CITESTE SI:

Adevarul despre sanii Oanei Zavoranu! De ce si-a pus ea de fapt si apoi si-a scos de sapte ori silicoanele! Ce schimbari mai face

Oana Zavoranu, desfiintata de doctorul Marek Valcu! Cate operatii estetice are de fapt vedeta

 

In 2011, Oana Zavoranu a pozat in Playboy, mandra de silicoanele puse de Marek Valcu
In 2011, Oana Zavoranu a pozat in Playboy, mandra de silicoanele puse de Marek Valcu

Oana nu este o persoana care sa ceara bani

Apropiatii sar in apararea Oanei Zavoranu, in scandalul silicoanelor, pe care o considera o victima a intereselor. Bruneta nu a fost niciodata o persoana care sa ceara banii altora, singura cu care s-a certat de-a lungul timpului a fost mama ei, Marioara Zavoranu. Sa ne reamintim ca pana si in plin divort cu Pepe, bruneta a cedat din proprietati si nu a pretins niciun leu de la fostul sot. Mai mult chiar, i-a cedat si partea din fostul apartament conjugal aflata pe numele ei. De altfel, numele lui Kasem in acest intreg scandal vine si prin prisma faptului ca palestinianul si Marek Valcu sunt principali concurenti, ei operand majoritatea vedetelor din Romania.

 

Denisa Macovei
 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Câți euro a luat Alexandra Duli, de la Pro TV, pentru cele 14 săptămâni la Survivor All Stars
Câți euro a luat Alexandra Duli, de la Pro TV, pentru cele 14 săptămâni la...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Ultimul clip cu Corduneanu în viață! Ce a apărut pe pagina de TikTok a văduvei interlopului
Ultimul clip cu Corduneanu în viață! Ce a apărut pe pagina de TikTok a văduvei...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele premiu câștigat în 2012
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Cine este femeia care își pune melci pe față! Videoclipurile ei au devenit virale
Cine este femeia care își pune melci pe față! Videoclipurile ei au devenit virale
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi? „Sunt curios care este comportamentul tău când ești cu o persoană la care nu ții atât de mult.”
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte; ANM anunţă o uşoară încălzire de la mijlocul săptămânii viitoare
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
“Avem o situație de urgență”. Boala care a început să facă ravagii pe un continent
“Avem o situație de urgență”. Boala care a început să facă ravagii pe un continent
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o bombă de vitamine
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o...
Decizie pentru utilizatorii TikTok din ROMÂNIA. Să facă asta este INTERZIS prin lege
Decizie pentru utilizatorii TikTok din ROMÂNIA. Să facă asta este INTERZIS prin lege
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Ciucă a dat VESTEA CEA MARE pentru milioane de români. Decizia care ar putea fi LUATĂ cât de curând
Ciucă a dat VESTEA CEA MARE pentru milioane de români. Decizia care ar putea fi...
Ieșenii s-au înghesuit la catafalcul lui Costel Corduneanu. Cei mai cunoscuți maneliști au cântat la priveghi
Ieșenii s-au înghesuit la catafalcul lui Costel Corduneanu. Cei mai cunoscuți maneliști au cântat la...
BANCUL ZILEI | 9 din 10 bărbați mint. Ce face al 10-lea, de fapt?
BANCUL ZILEI | 9 din 10 bărbați mint. Ce face al 10-lea, de fapt?
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Mutare de ultim moment a judecătoarei Ancuţa Popoviciu în cazul lui Vlad Pascu! Tatăl lui Sebi: ”Dumnezeu ne-a dat o mână de ajutor”
Mutare de ultim moment a judecătoarei Ancuţa Popoviciu în cazul lui Vlad Pascu! Tatăl lui...
Cum i-a dat Anamaria Prodan peste nas lui Laurențiu Reghecampf. Cadou de peste 100.000€ pentru Sarah
Cum i-a dat Anamaria Prodan peste nas lui Laurențiu Reghecampf. Cadou de peste 100.000€ pentru...
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o pasăre care trăiește și în România
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o...
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face curse de miercuri până duminică
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face...