BOMBA! DESPARTIREA inceputului de an in showbiz-ul din Romania! A parasit-o dupa ce a acuzat-o ca il santajeaza!

Publicat: 07/01/2015 | 12:29
BOMBA! DESPARTIREA inceputului de an in showbiz-ul din Romania! A parasit-o dupa ce a acuzat-o ca il santajeaza!

Dupa ce s-au certat si s-au impacat de mai multe ori, Leo de la Strehaia si Renata Gheorghe si-au spus Adio! Anuntul a fost facut chiar de "printul" manelelor, pe contul lui de socializare.

Leo a anuntat oficial ca s-a despartit de Renata, pe motiv ca nu se mai intelegeau. Certurile dese cu iubita lui, i-au pus sanatatea in pericol, motiv pentru care au rupt relatia. Mai mult, Leo a declarat in repetate randuri ca Renata l-a santajat.

Leo strehaia

”Va anunţ oficial că nici eu nu mai sunt împreună cu Renata Gheorghe . De acum încolo mă gândesc la un casting pentru o noua iubită! Vă pup şi vă iubesc”, a anunţat, în aceasta dimineata, Leo de la Strehaia pe contul sau de socializare.

A fost operat pe inima

La numai 38 de ani, Leo de la Strehaia a suferit un infarct si doua operatii pe cord deschis, motiv pentru care va avea de acum o multime de restrictii. Va fi nevoit sa ia medicamente toata viata, va tine un regim strict bazat pe fructe si pe legume, va trebui sa faca sport 30 de minute in fiecare zi, se va feri de efort, si nu va putea conduce o luna, pana isi va reveni in totalitate.

L.L