BOMBA in showbiz! Ei formeaza cel mai nou cuplu din Romania!

Publicat: 03/10/2014 | 07:41

De ceva vreme, Lili Sandu si Horia Tecau traiesc o frumoasa poveste de dragoste, pe care au reusit sa o tina mult timp departe de ochii presei.

Chiar daca a declarat ca s-a intors in Romania pentru ca are multe proiecte, se pare ca vedeta a parasit America, pentru a fi mai mai aproape de fostul iubit al Andreei Raicu. Din spusele apropiatilor, cei doi sunt foarte indragostiti si petrec mult timp impreuna.

Lili sandu

Pentru ca stie ca este o femeie extrem de frumoasa, Horia a depus eforturi mari pentru a o cuceri pe Lili, care nu s-a lasat induplecata prea usor, mai ales ca pana acum, nu prea a avut noroc in dragoste.

Citeste si

Gest disperat! Lili Sandu, fotografiata in timp ce saruta UN COPIL pe gura. Si nici macar nu este al ei!

In sfarsit, i s-a implinit visul! Lili Sandu este diva pe covorul rosu la Hollywood! Uite cum se bat paparazzii sa o fotografieze!

Isi doreste copii

In urma cu doi ani si jumatate, Lili Sandu dadea sfoara in tara ca se pune pe facut copii, fiind convinsa de buna ei prietena, Ileana Lazariuc, mama urmasilor lui Tiriac Jr.”Ileana e prietena mea cea mai buna. Sunt foarte fericita ca are o familie frumoasa si imi da asa energie pozitiva si-mi zic: Gata! La anul fac un copil”, marturisea Lili in 2011. Din pacate pentru ea, anii au trecut si barza nu a trecut nici acum in vizita pe la ea.

Citește și...