BOMBA! Prietena Ioanei, acuzata de proxenetism! Un martor cheie sustine ca Florentina le lua banii fetelor care se prostituau

Publicat: 09/12/2014 | 18:44
BOMBA! Prietena Ioanei, acuzata de proxenetism! Un martor cheie sustine ca Florentina le lua banii fetelor care se prostituau

O femeie care a intrat in direct prin telefon in emisiunea “La Maruta” a povestit ca in apartamentul in care locuiau Florentina si Robert au mai locuit si alte romance care se ocupau tot cu prostitutia.

Andreea, o tanara care a intrat prin telefon in emisiunea “La Maruta”, a spus ca Elena, o prietena de-a ei, a fost in casa Florentinei si a lui Robert.

Ea este Florentina, prietena Ioanei
Ea este Florentina, prietena Ioanei

“Elena a ajuns in Germania prin Robert. I-a cumparat o masina lui Robert. Era batuta de acesta. Ea lua banii de la clienti, fetele nu au primit niciun ban.”, a declarat Elena.

Ioana Condea

Fata a mai spus ca Elena nu s-a dus la politie de frica lui Robert. In tot acest timp, Florentina recunoaste ca ea incasa banii.

“Eu luam banii si ii duceam lui Robert. Nu am facut eu nimic cu ei. Elena a ajuns in Germania la exact doua zile dupa ce s-a intamplat cu Ioana. Fratele lui Robert a ajutat-o pe Elena sa fuga.”, a recunoscut Florentina.

Rezultatul testului poligraf

Pe baza raspunsurilor date de Florentina Tanase, specialistul care a evaluat testul poligraf a apreciat ca Florentina nu a mintit.

Florentina Tanase

Intrebarile care i s-au pus Florentinei la test au fost: “Ai inselat-o pe Ioana in mod intentionat cu privire la faptul ce avea sa faca in Germania?”, In noaptea critica, ai agresat-o fizic pe Ioana?”, “Este adevarat ca i-ai rezervat loc pentru a o trimite acasa?”. Tanara a raspuns negativ la primele doua intrebari si afirmativ la ultima.

R.O.

Citește și...