Breaking: L-AU GĂSIT MORT. Autoritățile din România tocmai au anunțat

Publicat: 20/04/2019 | 11:46
Breaking: L-AU GĂSIT MORT. Autoritățile din România tocmai au anunțat

Turistul în vârstă de 70 de ani, căutat după ce a căzut în Cascada Putna, din județul Vrancea, a fost găsit mort. Scafandrii l-au scos din apă, în timpul nopții de vineri spre sâmbătă, însă medicii nu l-au putut resuscita.

Turistul în vârstă de 70 de ani, care a căzut vineri în Cascada Putna, din județul Vrancea, a fost găsit în timpul nopții de vineri spre sâmbătă. Scanfandrii l-au scos fără semne vitale.

„În urma acțiunilor de căutare a scafandrilor a fost găsită victima fără semne vitale. S-a efectuat protocolul, dar, din păcate nu a putut fi resuscitat, fiind declarat decedat”, au transmis, sâmbătă, reprezentanții ISU Vrancea.

Surse din anchetă au declarat că nu sunt semne că bărbatul ar fi fost victima unei agresiuni. Bărbatul a fost căutat pe mal de polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Tulnici, dar și în apă de un echipaj de scafandrii vrânceni. De asemenea, după ce a fost semnalată dispariția, la fața locului au fost trimise o autospecială de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD de la stația Vidra și o barcă a pompierilor din Focșani.

Cercetările au fost îngreunate din cauza întunericului și a reliefului accidentat, în zonă fiind numeroase stânci, porțiuni abrupte și pădure.

Citește și...