Breaking news: iubita lui Alex Velea a dat declaraţie în dosar. A fost condamnat la închisoare după ce s-a folosit de Antonia la ”Balul bobocilor”!

Publicat: 07/06/2017 | 00:00

Bărbatul care s-a folosit de numele Antoniei şi a dat o ţeapă de zile mari liceenilor care o aşteptau pe artistă la Balul Bobocilor a fost condamnat la închisoare pentru înşelăciune. Radu Muşetescu, cel care se recomanda ca fiind impresarul mai multor vedete de la noi, a mai fost condamnat şi pentru viol. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Antonia a fost audiată în calitate de martor în dosarul în care Colegiul Economic Transilvania s-a constituit parte vătămată. Muşetescu a luat banii şi a promis că o va aduce pe iubita lui Alex Velea să cânte la Balul Bobocilor, însă nu s-a mai întâmplat acest lucru. (VEZI ŞI: Fostul soţ al Antoniei şi-a ”asumat” noua cucerire! Au apărut la… VIDEO EXCLUSIV CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA)

Radu Muşetescu s-a folosit de numele Antoniei pentru a obţine foloase materiale şi a susţinut că este impresarul acesteia. În acest dosar, iubita lui Alex Velea a fost audiată de judecători şi a spus tot ce ştie despre caz. Judecătorii l-au găsit pe Radu Muştescu vinovat şi l-au condamnat la doi ani de închisoare pentru înşelăciune. Şi cum el mai avea o condamnare de opt ani şi jumătate pentru viol şi lipsire de libertate, magistraţii au contopit pedepsele, urmând ca Muşetescu să execute, în final, nouă ani şi două luni de detenţie. (VEZI AICI: CUM A APĂRUT ANTONIA, FĂRĂ SUTIEN, ÎN PUBLIC)

Antonia a dat declaraţii în dosarul de înşelăciune
Antonia a dat declaraţii în dosarul de înşelăciune

În 2015, Radu Muşetescu a fost condamnat la opt ani şi jumătate de închisoare după ce, împreună cu un prieten, a violat două studente. Totul a avut loc în martie 2014, când, împreună cu celălat bărbat, le-a atras în locuinţa sa pe cele două tinere cărora le promisese o carieră în showbiz. Odată ajunse în locuinţa lui Muşetescu, studentele au fost violate.

Radu Muşetescu a stat un timp în arestul poliţiei, apoi a fost plasat în arest la domiciliu. Bărbatul a fost implicat de-a lungul timpului în mai multe scandaluri, printre care şi cel cu Aura Urziceanu. Muşetescu a susţinut că este impresarul cântăreţei, însă artista a negat vehement acest lucru. (VEZI ŞI:  sosia lui Alex Velea! L-am descoperit pe cel mai tatuat şi musculos… cântăreţ de muzică populară! – EXCLUSIVITATE CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA

 

 

Citește și...