BREAKING NEWS. Marcel Ciolacu anunță că PSD va vota Legea vaccinării obligatorii!

Publicat: 10/04/2020 | 16:35
BREAKING NEWS. Marcel Ciolacu anunță că PSD va vota Legea vaccinării obligatorii!

Președintele Camerei Deputaților, social-democratul Marcel Ciolacu, afirmă că în această perioadă se vor vota legi „care țin exclusiv de pandemie”.

Printre acestea, și legea vaccinării obligatorii! Majoritatea parlamentarilor PSD sunt de acord să voteze în favoarea unei asemenea reglementări, anunță liderul social-democraților.

În acest moment, (legea vaccinării obligatorii – n.r.) este pe ordinea de zi. Este susținută de către mine și de marea majoritate din Partidul Social Democrat. Ea va trece prin Parlament cât de curând, este printre primele puncte pe ordinea de zi”, a declarat Marcel Ciolacu pentru dcnews.ro.

De altfel, președintele interimar al PSD anunță că în această perioadă s-a „convenit în Biroul Permanent al Camerei Deputaților” să fie date legi „care țin exclusiv de pandemie”.

De aceea, Marcel Ciolacu lansează un apel „ca Parlamentul să se reunească fizic, să avem dezbateri în Comisii, în săli mai mari, la distanță regulamentară, cu măști, mânuși. Legea vaccinării obligatorie este pe ordinea de zi”.

Citește și...