BREAKING NEWS! Radu Mazare a fost RETINUT de catre DNA: „In viata trebuie sa fii pregatit pentru orice”

Publicat: 16/03/2015 | 20:18
BREAKING NEWS! Radu Mazare a fost RETINUT de catre DNA: „In viata trebuie sa fii pregatit pentru orice”

Primarul Radu Mazare a fost retinut, luni seara, de procuroii anticoruptie, intr-un dosar deschis dupa ce edilul a fost reclamat la DNA de Agentia Nationala de Integritate (ANI)

Radu Mazare a venit luni la DNA, spunand ca a fost chemat in cazul reclamatiei care i-a fost facuta de ANI si Horia Georgescu, pentru incompatibilitate si ca este pregatit pentru orice, iar in genta cu care a venit are trening, o carte, o cruce si mancare.

„Astazi am fost chemat in cazul reclamatiei pe care mi-au facut-o ANI si Horia Georgescu, privind o incompatibilitate. Nu stiu ce acuzatii mi se vor aduce. A mai fost facuta o reclamatie similara in 2009, a fost anchetata, iar atunci procurorii au spus ca totul este in regula. Acum, probabil pe aceeasi reclamtie, imi vor fi aduse alte acuzatii”,
a spus Radu Mazare, la intrarea in DNA.

Radu mazare

Edilul a explicat ca acest caz are legatura cu faptul ca TV Neptun si Ziarul Telegraf au castigat anumite licitatii la Primaria Constanta. Atat la postul de televiziune, cat si la publicatia constanteana, actionar este omul de afaceri Sorin Strutinsky. Legatura dintre Mazare si Strutinsky este aceea ca ambii detin actiuni la Hotelul Flora, a adaugat primarul.

„La momentul respectiv, in 2009, cei de la ANI au considerat ca este conflict de interese, procurorii au cercetat si au spus ca nu este, acum mi s-a facut iar o reclamatiue pentru acelasi motiv„, a mai spus primarul Constantei.
Intrebat daca se asteapta sa fie retinut, Radu Mazare a spus ca, „in viata, este bine sa fii pregatit pentru orice”.

In 6 februarie, Radu Mazare a fost chemat la DNA Constanta pentru a i se aduce la cunostinta o noua acuzatie, de abuz in serviciu, pentru ca nu a suspendat din functie patru functionari ai primariei trimisi in judecata in dosarul privind atribuirea nelegala de terenuri.

 

Citește și...