Brigada Diverse sau Brigada Dodel ! Ce au facut Tanase, Parvulescu si Rapa inainte de etapa! S-a lasat cu mult fum!

Publicat: 11/03/2015 | 11:58

Dodel pregateste etapa la narghilea. Cu doua zile inainte de meciul cu CFR, Tanase si-a intarit fuleul cu fum parfumat. Impreuna cu mijlocasul au mers si Cornel Rapa si Paul Parvulescu, cei care nu au fost folositi de Steaua, respectiv Viitorul.

Tanase Dodel, Cornel Rapa si Paul Parvulescu, de meserie fotbalisti, au program de distractie de corporatisti. Vineri seara, atunci cand cei din a doua categorie sarbatoresc finalul saptamanii de munca, jucatorii se bucura de startul etapei.

Tanase si prietenii au luat masa intr-un restaurant italian
Tanase si prietenii au luat masa intr-un restaurant italian

Si aici, cele doua grupuri se intalnesc, de obicei, in restaurante, baruri sau chiar in cluburi. Cei trei stelisti enumerati mai sus, cu mentiunea ca Parvulescu este imprumutat pana in vara la Viitorul, si-au luat iubitele si au iesit la o locatie cu specific italian din Capitala.

Rapa, Tanase si Parvulescu si-au scos iubitele in oras
Rapa, Tanase si Parvulescu si-au scos iubitele in oras

Repriza a doua s-a jucat la narghilea

Dupa ce au luat cina, fotbalistii si partenerele lor au simtit nevoia de o prelungire a programului de relaxare, asa ca inainte de meci. Astfel, grupul s-a impartit in doua masini si a plecat la o…narghilea, acolo unde, in anturajul fumului parfumat, fotbalistii si iubitele au stat pana dupa miezul noptii.

Brigada Dodel in drum spre...narghilea
Brigada Dodel in drum spre…narghilea

 

CITESTE SI: 

Telenovela cu iz de Dorobanti. Stramba lui Dodel a facut tot posibilul ca un baiat de bani gata sa se intoarca la ea, dupa ce….

„Stramba lui Dodel” s-a facut… DREAPTA! N-o sa-ti vina sa crezi in ce BOMBA SEXY s-a transformat Diana Guresoaie

Tanase, singurul care a jucat in ultima etapa

Rapa si Tanase au intrat in cafeneau in care se fumeaza narghilea
Rapa si Tanase au intrat in cafeneau in care se fumeaza narghilea

Daca vineri spre sambata, jucatorii s-au relaxat in oras, duminica acestia au avut meci. Din grupul vesel, Tanase a fost singurul care a jucat, in confruntarea pe care Steaua a castigat-o in fata celor de la CFR Cluj (1-0), in timp ce Paul Parvulescu nu a prins echipa in jocul dintre Viitorul Constanta si CSU Craiova (1-1).
 

Citește și...