Acasă » Exclusiv » BRomania, emoționat profund de fiica lui Măruță, a luat decizia. Andra și vedeta PRO TV nu se așteptau la asta! L-a cucerit: ”Hai să băgăm 1.000.000 €!”

BRomania, emoționat profund de fiica lui Măruță, a luat decizia. Andra și vedeta PRO TV nu se așteptau la asta! L-a cucerit: ”Hai să băgăm 1.000.000 €!”

De: Sabin Tudor 11/11/2023 | 13:00

BRomania, Codin Maticiuc, Jesus del Cerro și Alex Coteț lansează ceea ce se anunță filmul anului 2023. Miami Bici 2 va fi accesibil publicului larg, începând cu 24 noiembrie, în cinematografele din toată țara. Cinefilii dornici să cumpere bilete o pot face de pe site-ul miamibici.ro. Pentru a stârni curiozitatea despre noul lungmetraj filmat în cele mai tari locații din USA, Matei Dima a trecut pe la emisiunea CANCAN EXCLUSIV!

Actorul a povestit în detaliu peripețiile de la filmări, multe la număr, punctul culminant fiind chiar momentul în care o persoană fără adăpost a încercat să curme viața vedetei! Matei Dima a scăpat teafăr și a apucat să termine filmările pentru următorul scurtmetraj pe care îl va lansa, Tati Part-Time, din 2 ianuarie. Protagonista, Eva Măruță, i-a intrat la suflet lui BRomania și l-a făcut să ia în serios posibilitatea de a avea un copil. Mai mult, absorbit fiind de energia din casa Andrei și a lui Cătălin Măruță, Matei vrea acum o familie similară!

( NU RATA: ”L-AM VISAT NOAPTE DE NOAPTE!” DANNY TREJO, CELEBRUL ACTOR DE LA HOLLYWOOD, I-A SCOS PERI ALBI LUI CODIN MATICIUC! A DAT 500.000 $ SĂ-L AIBĂ ÎN MIAMI BICI 2 )

Miami Bici 2 intră în cinematografe pe 24 noiembrie, dar BRomania are deja pregătit și următorul lungemtraj: „Sunt în preproducție cu 10 filme!”

CANCAN EXCLUSIV: În timp ce se monta Miami Bici 2, lucrai și la Tati Part-Time. Ți se întâmplă des să lucrezi cu ele în paralel, Matei? Iar aici nu este vorba doar despre filme…

BRomania: Trebuie să știi cum să le jonglezi. Momentan, sunt în preproducție cu 10 filme, dar ele sunt în stadii diferite. Unul este o idee, unul este un scenariu, altul este un outline, altul în casting. Eu îmi doresc și mi-am dorit foarte mult să ajung în poziția de producător, în care să pot să cresc echipe diferite. De aia, la Tati Part-Time nu-l regizez eu, îl regizează Letiția Roșculeț, care e la debut și face o treabă extraordinară, alături de care am scris și scenariul.

Aceasta este o idee pe care o aveam eu, că m-aș trezi cu o fetiță la ușă și ce s-ar întâmpla, eu fiind un om matur, dar în același timp încă un copil, am zis «cum ar fi dacă vine un copil foarte matur și-mi schimbă viața». De aici, am scris scenariul de care eu personal sunt cel mai mândru de până acum.

( CITEȘTE ȘI: CODIN MATICIUC POVESTEȘTE CLIPELE DE GROAZĂ PE CARE LE-A PETRECUT ÎN TIMPUL FILMĂRILOR MIAMI BICI 2, PESTE OCEAN! ”AU INTRAT PESTE NOI ÎN CASĂ, ÎN TIMP CE DORMEAM. NEBUNI, DROGAȚI!” )

BRomania a fost invitat în emisiunea CANCAN EXCLUSIV, unde a anunțat lansarea filmului Miami Bici 2, din 24 noiembrie în cinematografe (Foto: captură video)

Eva Măruță l-a făcut pe Matei Dima să scoată banii pentru noua producție, Tati Part-Time: „Hai să băgăm 1.000.000 €!”

CANCAN EXCLUSIV: Înțeleg că tu ai fi scris acest scenariu chiar cu gândul la Eva. A fost singurul copil pe care ai mizat?

BRomania: Da, 100%. Am cunoscut-o, am citit, am văzut că este foarte talentată, este foarte profesionistă, chestie care o separă de 99,9% din ceilalți copii. Învață, stă mult pe platou, ascultă. Ce a reușit ea să facă, mai ales după primele două săptămâni în care a învățat procesul, că e un proces foarte complicat de a filma un film. Ne dădea pe spate de fiecare dată, pentru că noi la video assist, când stăm la ecran să vedem ce se filmează, avem niște căști în care auzim lavalierele actorilor. Tu-i auzi pe ei și înainte și după ce s-a terminat scena.

Cum auzeam că se pregătea, cum spunea la alți actori replicile pe care le uitau, cum ținea racord, nivelul ei de profesionalism plus talentul actoricesc, bineînțeles și faptul că este foarte faimoasă și foarte cunoscută, ajută să zici «hai să băgăm un milion de euro într-un film». Este și acest aspect, noi avem un business independent privat și a fost foarte simplu să scriem cu ea în cap. Ea este cum e personajul respectiv, matură, dar foarte inteligentă în replici, acidă când vrea.

Te ridică și te coboară, are o viață înainte în care o să poată să facă lucruri formidabile și mă bucur că am avut ocazia să iau și eu parte la perioada asta de 8-9 ani și să-i ofer primul film pe care să-l vadă pe viață. Asta mi se pare foarte tare, să te întorci la 18 ani, 20 sau 30, să arăți asta copiilor tăi.

( VEZI ȘI: BROMANIA A RECUNOSCUT TOT! VINOVAT PENTRU EȘECURILE AMOROASE, ACTORUL A LUAT DECIZIA: „EU VIN CU NIȘTE PROBLEME” )

Biletele pentru noul lungemtraj al lui BRomania se găsesc pe miamibici.ro (Foto: Instagram)

Cătălin Măruță și Andra i-au schimbat percepția despre familie lui BRomania: „Eva te face să vrei să ai copii!”

CANCAN EXCLUSIV: Pare că pe tine te-a adoptat familia lui Cătălin. Am văzut multe stories în care te duci la ei la masă, deja ești un obișnuit al acelei case!

BRomania: Sunt, da, și a fost o surpriză. Nu aveam o părere clară înainte, despre niciunul dintre ei. Nu mă știam foare bine cu niciunul. Cu Cătălin dădusem doar interviuri, dar în secunda în care ne-au primit în familia lor și am văzut cât de călduros e totul, cât de bine se înțeleg toți patru, am fost schimbat pe viață din punctul ăsta de vedere. Și mi-au dat foarte multe exemple pe care aș vrea să le urmez, când o să fiu părinte.

CANCAN EXCLUSIV: Dacă ai avea vreodată un copil, ai vrea să fie ca Eva?

BRomania: O, da, vai de capul meu!

CANCAN EXCLUSIV: Crezi că acest profesionalism, despre care vorbeai mai devreme, se antrenează?

BRomania: Amândoi sunt foarte bine educați, din punctul ăsta de vedere, au avut exemple foarte bune acasă, și Eva și David. Se simte când sunt în public, se simte când sunt în privat, sunt cuminți. Vezi atâtea exemple de copii care o iau razna din cauza părinților. Vezi niște mici diavoli și te întrebi «e OK să fie copilul ăsta așa?». Ei sunt în extrema opusă, Eva te face să vrei să ai copii.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Sabin Tudor figurează ca reportrer special în cadrul publicației CANCAN.RO, site apartenent al trustului Gândul Media Network. A început să lucreze în mass media din anul 2021, după frecventarea cursurilor Facultății de Jurnalism și Științele citeste mai mult
Parteneri
Meseria, la mare căutare pe vremea lui Nicolae Ceaușescu, care DISPARE de tot în România
Meseria, la mare căutare pe vremea lui Nicolae Ceaușescu, care DISPARE de tot în România
FOTO. Mădălina Ghenea, despărțire oficială bombă de iubit chiar în ziua de Paște! Românca a rupt tăcerea despre relația intimă cu milionarul
FOTO. Mădălina Ghenea, despărțire oficială bombă de iubit chiar în ziua de Paște! Românca a...
BOMBA ANULUI: Artista cunoscută de toată țara merge la INSULA IUBIRII 2024! Cu cine apare la ANTENA 1
BOMBA ANULUI: Artista cunoscută de toată țara merge la INSULA IUBIRII 2024! Cu cine apare...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
O zodie va fi lovită de o lecție karmică puternică. Va plânge cu lacrimi amare și va trebui să-și plătească greșelile din trecut
O zodie va fi lovită de o lecție karmică puternică. Va plânge cu lacrimi amare...
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Trei bărbați s-au dus să facă surf în Mexic și după o săptămână cadavrele lor au fost găsite într-un puț adânc de 15 metri
Trei bărbați s-au dus să facă surf în Mexic și după o săptămână cadavrele lor...
O gaură misterioasă, de mărimea Elveției, se formează în același loc în Antarctica. După 50 de ani, experții au aflat motivul
O gaură misterioasă, de mărimea Elveției, se formează în același loc în Antarctica. După 50...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Cum arată și cât costă casa lui Nea Florică, celebru pentru replica „Mi-a dat pachet”! Bărbatul are 57 de ani și locuiește la țară
Cum arată și cât costă casa lui Nea Florică, celebru pentru replica „Mi-a dat pachet”!...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns!
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența dintre noi două este că eu am căutat atenția unui singur bărbat, nu la 3.”
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența...
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Reacţia unor turişti thailandezi, ajunşi în ziua de Paşte în Maramureş. Au făcut poze cu preotul şi au asistat la sfinţirea bucatelor:
Reacţia unor turişti thailandezi, ajunşi în ziua de Paşte în Maramureş. Au făcut poze cu...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Omul care A INVENTAT cea mai folosită armă din lume! „Era NEBUN, dar...
Omul care A INVENTAT cea mai folosită armă din lume! „Era NEBUN, dar...
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Amestecul banal care te scapă de insomnii. Poți să adormi mai repede cu doar două ingrediente
Amestecul banal care te scapă de insomnii. Poți să adormi mai repede cu doar două...
Zodiile care vor străluci în Săptămâna Luminată 2024. Patru nativi intră sub protecție divină
Zodiile care vor străluci în Săptămâna Luminată 2024. Patru nativi intră sub protecție divină
A murit marele actor. A fost iubit de toată lumea. L-au adorat
A murit marele actor. A fost iubit de toată lumea. L-au adorat
Anunţul momentului! Irinel Columbeanu a plecat din azil
Anunţul momentului! Irinel Columbeanu a plecat din azil
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Noile
Noile "linii roşii" ale NATO: în ce situaţie ar fi trimise trupe occidentale în Ucraina...
Mașinile mai vechi de 15 ani sunt interzise. Test obligatoriu de la 1 iunie 2024
Mașinile mai vechi de 15 ani sunt interzise. Test obligatoriu de la 1 iunie 2024
Exclusiv: Borcea își inițiază fiul în tainele afacerilor. Cei doi au fost surprinși în acțiune
Exclusiv: Borcea își inițiază fiul în tainele afacerilor. Cei doi au fost surprinși în acțiune
Tatăl Alinei Apostol, închisă într-un penitenciar din China, declarații SFÂȘIETOARE: ”Copilul meu moare acolo câte puțin, în fiecare zi”
Tatăl Alinei Apostol, închisă într-un penitenciar din China, declarații SFÂȘIETOARE: ”Copilul meu moare acolo câte...
Dezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: L-am văzut schimbat! Gestul făcut de Gică Hagi
Dezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: L-am văzut schimbat!...
Aceste zodii vor avea parte de iubire adevărată în săptămâna 6-11 mai 2024. Ce surprize vor primi de la univers și de la parteneri
Aceste zodii vor avea parte de iubire adevărată în săptămâna 6-11 mai 2024. Ce surprize...
Tradiții și obiceiuri pentru a doua zi de Paște: Ce este bine să faci în Lunea Albă
Tradiții și obiceiuri pentru a doua zi de Paște: Ce este bine să faci în...
Flick și soția lui, Denisa Filcea, și-au surprins fanii de Paști. Cât de mare a crescut fiica lor
Flick și soția lui, Denisa Filcea, și-au surprins fanii de Paști. Cât de mare a...
Vești bune de la BRD pentru toți românii care primesc pensia pe card. Au acum și aceste beneficii
Vești bune de la BRD pentru toți românii care primesc pensia pe card. Au acum...
Ce zodii au noroc în luna mai. Cum afli ziua norocoasă în 2024, în funcție de zodie
Ce zodii au noroc în luna mai. Cum afli ziua norocoasă în 2024, în funcție...