Bucurie uriaşă în familia lui Mihai Morar! La aflarea veştii, gemenele prezentatorului au fost cele mai fericite

Publicat: 03/11/2017 | 12:11

Mihai Morar şi gemenele sale, Mara şi Cezara (opt ani), au câştigat aseară cea de-a patra ediţie a celui mai sincer show al momentului, “Aici eu sunt vedeta”, prezentat la Antena 1 de Dan Bittman. Realizatorul de radio şi televiziune şi fiicele sale au demonstrat, astfel, pe parcursul savuroaselor probe ale emisiunii, că se cunosc foarte bine şi au câştigat 7.500 de lei, bani pe care îi vor dona Alexiei, o fetiţă foarte bună la învăţătură care are nevoie de ajutor.

Seara nu a fost una comodă pentru Giulia Anghelescu, Irinel Columbeanu şi Mihai Morar, părinţii celebri care au venit la “Aici eu sunt vedeta” alături de copiii lor. Căci cele patru fetiţe din platou, Antonia, Irina, Mara şi Cezara au dezvăluit din secretele, tabieturile şi obiceiurile ciudate ale părinţilor lor.

Astfel, de la Mara şi Cezara am aflat că Mihai Morar obişnuieşte să se dea cu fixativ şi un praf negru pe cap, că are mai multe perechi de pantofi decât mama lor şi că poartă ochelari de soare şi când nu este cazul. Irina (10 ani), fiica lui Irinel Columbeanu, a spus despre tatăl ei că se scobeşte în nas, că se uită seara înainte de culcare la clipuri despre Illuminati şi că a vrut să fie primar. De la Antonia (5 ani), fetiţa Giuliei Anghelescu, ştim acum că mama ei nu suportă ouăle moi, că zilnic trebuie să spele vasele şi că merge la baie cu telefonul.

La rândul lor, invitatele speciale ale ediţiei, Antonia şi mama ei, Denisa, au povestit cum într-o noapte artista a fugit pe geam la o petrecere. A aşteptat ca părinţii ei să adoarmă şi a plecat, în miez de noapte, la o prietenă. Se întâmpla în adolescenţa frumoasei cântăreţe, în Statele Unite. Mama ei a fost chemată în zorii zilei să-şi recupereze fiica şi, drept pedeapsă, i-a interzis acesteia să mai meargă două săptămâni la prieteni.

De asemenea, provocaţi de prezentatorul Dan Bittman, părinţii celebri din platou au fost invitaţi să încerce “ruleta rusească cu frişcă”, jocul preferat al Irinei şi al lui Irinel Columbeanu. Şi dacă Bittman, Giulia şi Morar au scăpat cu bine din încercare, Irinel a făcut deliciul tuturor atunci când faţa i-a fost acoperită cu frişcă, momentul fiind surprins cu telefonul de chiar fiica sa, Irina. Cine sunt următorii părinţi celebri care vor veni în platoul emisiunii prezentate de Dan Bittman alături de copiii lor, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi, 9 noiembrie, de la ora 21.15, într-o nouă ediţie a show-ului “Aici eu sunt vedeta”.

Citește și...