Burse de studii pentru tinerii merituosi din partea politicienilor

Publicat: 13/03/2012 | 00:00
Burse de studii pentru tinerii merituosi din partea politicienilor
O tanara bucuresteanca, Marina Muscan, care-si dorea sa se specializeze in comunicare si relatii internationale, domeniu in care concurenta este extrem de dura, a reusit sa-si indeplineasca in sfarsit visul, cu ajutorul unei burse de studiu.

Tanara bucuresteanca este absolventa a Facultatii de Comunicare si Relatii Publice „David Ogilvy” in anul 2003. In anul 2005 isi lua diploma de master in Managementul Proiectelor Internationale”, iar in anul 2007 era absolventa a cursurilor postuniversitare de perfectionare in specializarea securitate si aparare din cadrul Universitatii Nationale de Aparare „Carol I”. In cazul tuturor acestor institutii de invatamant, tanara Marina Muscan a fost printre cei mai buni studenti. Dorind sa isi continue studiile in domeniul relatiilor internationale, tanara a promovat concursul de admitere la Masteratul cu specializarea „Relatii Internationale, Analiza si Solutionarea Conflictelor” din cadrul Departamentului de Relatii Internationale si Integrare Europeana de la SNSPA. Cum absolvise deja o forma de invatamant postuniversitar finantata de la buget, Marina s-a lovit de problema financiara. Cursurile trebuiau platite, ori acesta era un obstacol de netrecut.

In sprijinul sau a venit familia vicepresedintelui PNL Rares Manescu si a europarlamentarului Ramona Manescu. Cei doi au acordat o bursa de studii tinerei Marina Muscan, pentru a-si putea intregi pregatirea in domeniul atat de drag ei. Astfel, tanara a absolvit cu sprijinul familiei Manescu masteratul de care avea nevoie si mai mult, este doctorand al Universitatii Nationale de Aparare „Carol I”. Familia Manescu a sustinut de a lungul timpului, mai multi tineri merituosi dar care nu au posibilitatile financiare necesare pentru a-si sustine costurile studiilor, nu de putine ori foarte mari. De altfel, in prezent, Ramona Manescu acorda o bursa de studii unei tinerei Alexandra Anton, care urmeaza un master in Finlanda, o tanara de mare perspectiva.

Citește și...