Buruiană si Traşcă au votat! Una a venit cu un decolteu copleşitor, iar cealaltă a fost mandră de ştampila de pe buletin

Publicat: 09/12/2012 | 18:39

Sânziana Buruiană si Simona Trasca au votat. Ele au fost foarte fericite ca au făcut acest lucru fiindcă viitorul ţării depinde de cei care locuiesc în ea.

Însoţită de o prietenă, Sânzi s-a dus la secţia de votare, de care aparţine, şi a pus ştampila pe aleşii ei. Blonda s-a îmbrăcat şi foarte frumos cu această ocazie. Ea a purtat o rochiţă atât de decolată, încât te puteai pierde cu privirea în bustul ei, şi o geacă de piele scurtă.

 

Sânziana Buruiană

Mândră că a votat, ea şi-a arătat buletinul pentru a demonstra că şi-a exercitat dreptul constituţional şi i-a îndemnat şi pe ceilalţi să facă la fel.

Sânziana Buruiană

În fiecare an, merg la vot. Nu am lipsit în niciun vot. Votez pentru binele nostru, al poporului şi e dreptul fiecărui cetăţean să facă acest lucru. Toţi se plâng că le e greu, dar nimeni nu-şi exprimă opţiunea. De multe ori românii preferă să stea acasă. Eu zic că cel mai bine ar fi să vină la vot şi îi îndemn pe toţi să facă asta, este dreptul nostru să alegem ce e cel mai bine pentru noi!”, a declarat Sânzi.

Frig, ploaie sau ninsoare. Cu greu au iesit oamenii din casă ca să pună ştampila pe buletinul de vot. Însă vremea nu a contat pentru Simona Traşcă pentru că votul este mult mai important.

Trasca

„Am votat pentru ţară şi popor, să ne fie bine, ca să nu ne fie rău”, a spus Pamela de România, pentru CANCAN.ro, mândră că şi-a îndeplinit datoria civică, după ce a ieşit de la vot, cu ştampila de votat pe buletinul de identitate.

De altfel, Simona e una dintre cele mai responsabile prezenţe din showbiz şi nu a lipsit niciodată la vot, de când au început să fie organizate alegeri în România.

Viorela Precupaş, Dana Enache

Citește și...