Ca la 20 de ani, fara kilograme si cu multi fani! Rita Muresan arata impecabil dupa ce a slabit 40 kg

Publicat: 24/11/2014 | 13:48
Ca la 20 de ani, fara kilograme si cu multi fani! Rita Muresan arata impecabil dupa ce a slabit 40 kg

Si-a schimbat complet stilul de viata si intinereste pe zi ce trece! Rita Muresan i-a surprins pe toti invitatii de la ziua ei, imbracata intr-o rochie roz, care ii scotea in evidenta trasaturile frumoase.

Desi a implinit duminica 42 de ani, Rita Muresan arata ca la 20! A slabit foarte mult, este imbracata in culori vii si are mereu o atitudine pozitiva.

Toti invitatii au fost surprinsi, duminica seara, cand au vazut-o pe creatoarea de moda in aceeasi tinuta ca anul trecut. Ce-i drept, Rita a purtat si la ultima sa aniversare aceeasi rochie vaporoasa, insa doar pentru doua ore.

Rita Muresan

Chiar creatoarea de moda a fost cea care a recunoscut ca este fix aceeasi vestimentatie, pe care a promis ca anul acesta o va purta pana la capat.

Rita Muresan

Rita Muresan a trecut prin 12 luni cumplite, dupa ce mama ei s-a stins anul trecut, chiar in preajma zilei sale de nastere. Creatoarea de moda, insa, a reusit sa zambeasca mereu, in pofida greutatilor prin care a trecut si a incercat sa isi mentina mereu aceeasi prospetime ca la 20 de ani. Toata linistea de pe chipul Ritei pare sa vina si din pasiunea sa din ultima perioada. Vedeta s-a dedicat complet seminariilor in care vorbeste despre terapia cu ingeri.

CITESTE SI:

Nimeni nu se astepta la ASTA! Rita Muresan a imbracat din nou rochia de mireasa!

Vorbeste in premiera despre mama ei decedata, dupa aproape un an! Ce s-a intamplat in Ceruri si a rascolit-o pe Rita

Ingerii ii alina suferinta

Rita Muresan are o relatie speciala cu ingerii si sustine ca poate comunica cu acestia, spiritual. Cu ajutorul acestei legaturi paranormale, Rita suporta mai usor dorul de mama sa, asa ca vedeta nu este aproape niciodata trista.

Rita Muresan

„Asta este viata, cu bune si cu rele. Trebuie sa ne bucuram de ea asa cum este si sa o traim la intensitate maxima indiferent de evenimentele neplacute care apar”, ne-a spus Rita.

R.O.

Citește și...