Cadoul de 100.000 de euro pe care Emi Pian i l-a făcut fiului său înainte să moară VIDEO

Publicat: 08/09/2020 | 09:24
Cadoul de 100.000 de euro pe care Emi Pian i l-a făcut fiului său înainte să moară VIDEO

Emi Pian a fost ucis acum o lună de Richard Gheorghe, un interlop dintr-un alt clan, după o partidă de barbut care s-a sfârșit cu scandal. Dar înainte să moară, seful Duduienilor îi făcea fiului său, Aly, un cadou impresionant, de 100.000 de euro.

CITEȘTE ȘI: FIUL LUI EMI PIAN, SFÂȘIAT DE DURERE! GESTUL EMOȚIONANT PE CARE L-A FĂCUT GABRIEL DUDUIANU, ÎN MEMORIA TATĂLUI SĂU. FOTO

Emi Pian, pe numele său real, Florin Mototolea, ţinea la familia lui, îşi iubea extrem de mult soţia şi copiii şi le oferea orice. Cu puţin timp înainte să moară, liderul Duduienilor i-a organizat o petrecere fiului său, Aly, care îşi sărbătorea ziua de naştere. Printre invitaţi s-a numărat şi Florin Salam, un apropiat al familiei, care i-a cântat lui Emi Pian, scrie rtv.net.

Emi a oprit petrecerea, la un moment dat, și i-a invitat pe cei prezenți în curte, unde pe Aly îl aștepta cadoul de 100.000 de euro. Un BMW seria 7. Uluitorul moment a fost filmat și apoi urcat pe rețeaua de socializare.

Fiul lui Emi Pian nu și-a revenit din șoc

Aly Duduianu trece prin momente de coșmar de când tatăl lui, Emi Pian, a murit. Băiatul de 21 de ani a fost martor la scenele cumplite ale răfuielii clanurilor din București și a rămas marcat de faptul că și-a văzut tatăl murind. Tânărul refuză, se pare, să mănânce și să doarmă, drept pentru care, într-una dintre zilele în care a fost audiat de procurori ca martor în dosarul uciderii tatălui său, el a căzut pur și simplu din picioare. Aly ar fi mărturisit că nu mănâncă de zile întregi și că se gândește încontinuu la cel care a fost Emi Pian, șeful clanului Duduianu.

”A căzut pur și simplu. A fost dat cu apă pe față și și-a revenit. A spus că nu a dormit deloc de când a murit tatăl său și că nu a mâncat aproape nimic în ultimele zile. Este un copil care și-a văzut tatăl măcelărit sub proprii ochi, fără să poată face nimic”, a povestit o sursă pentru impact.ro.