Călătorii multiple cu FREE NOW și 50% reducere

Publicat: 12/12/2019 | 10:08

Petrecere de Crăciun, cină în familie sau ieșire în oraș cu prietenii? Oriunde ești în perioada sărbătorilor, cu FREE NOW comanzi mașini în același timp pentru toată familia și prietenii, ca să porniți din același loc și să ajungeți la destinații diferite. Ai 100.000 de curse gratuite și tarif fix, fără surprize, cu 50% reducere la plata cu cardul.

Lasă aglomerația și stresul căutării unui loc de parcare în grija FREE NOW și bucură-te de cursa ta gratuită, în limita a 20 de lei, cu codul promotional Prima.Cursa. Ai și 50% reducere din valoarea tuturor curselor plătite cu cardul. Tot ce trebuie să faci este să descarci aplicația FREE NOW, să-ți creezi cont și să comanzi o mașină.

Iar dacă ești șofer, câștigi mai mult cu FREE NOW. Ai zero comision și un bonus de 20 de lei pentru fiecare cursă încheiată.

Beneficiile FREE NOW

Mai multe mașini în același timp. FREE NOW îți permite să comanzi, de pe același cont FREE NOW, mai multe curse în același timp, care să te preia pe tine și pe prietenii tăi din același punct și să vă ducă la destinații diferite.

Fără tarif dinamic și cu posibilitatea de a plăti cash sau cu cardul. FREE NOW are tarif fix per kilometru, indiferent de momentul zilei, de condițiile de trafic sau de cererea și oferta de mașini dintr-un anumit moment, ceea ce înseamnă control și predictibilitate din punct de vedere al costurilor.

O singură aplicație, 100 de orașe din Europa. FREE NOW îți permite să folosești o singură aplicație pentru a găsi cea mai bună soluție de transport, în regim de taxi sau transport alternativ, în București și în alte peste 100 de orașe din nouă țări europene în care grupul operează – Germania, Marea Britanie, Irlanda, Spania, Portugalia, Italia, Polonia, Austria și Suedia.

Mai multe beneficii pentru șoferi. Aplicația FREE NOW zero comision pentru șoferi. Ai acces simplu și rapid la mai multe curse, fără timpi morți și, dacă alegi să devii șofer FREE NOW, primești 20 de lei bonus pentru fiecare cursă încheiată. În plus, ai acces la mai mulți pasageri și, prin urmare, ai posibilitatea unor venituri mai mari. Și poți să-ți închei ziua de lucru cu o cursă care îi duce cât mai aproape de casă, eliminând timpii morți și distanțele parcurse fără pasager.

Citește și...