Home » Exclusiv » Călin Geambașu vorbește mai deschis ca niciodată despre femeile din viața lui! ”M-am despărțit de prim-balerina Teatrului Național din Salzburg, din altruism!”

Călin Geambașu vorbește mai deschis ca niciodată despre femeile din viața lui! ”M-am despărțit de prim-balerina Teatrului Național din Salzburg, din altruism!”

De: Cancan 01/08/2021 | 23:36

Călin Geambașu a acceptat să discute cu CANCAN.RO despre femeile din viața lui! Artistul ne-a povestit cu lux de amănunte în ce relații a rămas cu mama fiului său Angelica Cadar, în vârstă de 46 de ani. Aceasta locuiește în apartamentul în care el a crescut până la 24 de ani. Artistul vorbește și despre relația strânsă pe care o are în continuare cu prima sa iubită, Cristina Uță, fosta prim-balerină a Operei Naționale. Printre altele, Călin dezvăluie și ce relație mai are cu fosta lui soție, Lavinia.

CANCAN.RO: Călin, ai avut ceva relații cu năbădăi? Unde crezi că este problema, la ele sau la tine? 

CĂLIN GEAMBAȘU: Dar de unde reiese că relațiile mele cu iubitele au fost cu năbădăi? În afară de Angelica Cadar, mama lui Davin, care a încercat și a pierdut un atac juridic și mediatic, de toate iubitele mele și de fosta soție m-am despărțit în cel mai romantic fel posibil.

„S-a întors dintr-un contract din Santiago de Chile de dorul meu”

CANCAN.RO: Poți detalia?

CĂLIN: Prima mea iubită, cu care am fost împreună timp de opt ani, între 16 și 24 de ani ai mei, Cristina Uță, prim-balerină a Operei Naționale încă din acea vreme, este aceeași ființă dragă mie care, când a auzit că Angi San m-a dat în judecată pentru copil s-a mutat cu bagaje, mobilă și cățel la noi acasă, timp de un an, ajutându-mă cu tot ce ține de mersul casei și copil. Tocmai își încheiase contractul cu Teatrul Național din Salzburg, unde fusese tot prim-balerină, timp de 17 ani!

Călin Geambașu, alături de Cristina și Davin

Am petrecut între 2018 și 2019 ca o familie, ulterior ea întorcându-se în Austria, la Teatrul Național din Linz, unde este și azi coregrafă, dar mai și dansează pe scenă. Pe site-ul oficial al teatrului este prezentată frumoasa ei carieră. Despărțirea de ”Pisa” din anul 2000, așa ne alintam noi, Pisu – Pisa, s-a datorat altruismului meu și a respectului pentru munca ei din fragedă copilărie în fața faptului că ea s-a întors dintr-un contract din Santiago de Chile de dorul meu.

CANCAN.RO: De ce ai ales despărțirea?

CĂLIN: Reacția mea în fața sacrificiului ei profesional a fost imediată. Nu am putut să port așa povară și, după o seară în care am plâns amândoi și am umplut de lacrimi cearșaful din camera mea, am rugat-o să ne despărțim, eu dorindu-mi în acel moment al vieții familie și copil, ceea ce ar fi “încurcat” puțin evoluția ei profesională.

Călin Geambașu și Pisa

 

Din iubire și prețuire m-am despărțit de ea și tot din iubire s-a întors și ea lângă mine când mi-a fost greu, la începutul procesului intentat și pierdut lamentabil de Angi San, micuța ”kamikaze”. Legătura noastră sufletească a făcut ca noi să rămânem mereu unul pentru celălalt, Pisu și Pisa.

(NU RATA: CĂLIN GEAMBAȘU ULUIEȘTE, DUPĂ CE A FOST ACUZAT CĂ AR FI ÎNCERCAT SĂ-ȘI INCENDIEZE MAMA)

CANCAN.RO: Cu Lavinia cum au stat lucrurile?

CĂLIN: De fosta soție, Lavinia, ne alintăm și azi Gugu – Gaga, m-am despărțit în anul 2007, după cinci ani de mariaj, mergând în fața judecătorului având amândoi același avocat, pe Cristian Sârbu. În acel an încă nu exista procedura simplificată cu notarul. Motivul pentru care am decis să ne despărțim este acela că nu reușisem să atingem idealurile pe care inițial ni le-am propus și, tocmai, din dragoste reciprocă, nu am dorit să ne blocăm posibilitatea împlinirii acestor vise alături de alți parteneri.

Călin Geambașu și fosta lui soție, Lavinia

Primul interviu de după divorț a fost în 2014, la șapte ani după divorț,  în cadrul emisiunii “Divorț de Bonton”, iar interviul este și astăzi pe net. Și în prezent, ne ajutăm reciproc cu ce putem, mai ieșim cu copiii în parc sau doar ne vizităm.

 

”În ciuda plângerilor false, eu și Angi ne vedem și acum!”

CANCAN.RO: Cu Angi ai avut ceva procese…

CĂLIN: Partea formidabilă este că și cu Angi San, în paralel cu toate eșecurile ei juridice din ultimii trei ani și plângerile dovedite a fi false, noi în realitate când ne vedeam  – și când ne vedem și acum – petrecem timp dansând acasă, mergând la plajă, spa, restaurante etc. Sute de astfel de ipostaze contradictorii au frapat pe cei abilitați să ancheteze cauza falsă pe care a provocat-o micuța ”kamikaze”: judecători, poliție, procurori, anchete sociale și expert psiholog judiciar au spus la unison “Bravo, Călin!”.
Conflictul ei artificial a fost demontat chiar de către naturalețea și frumusețea realității din spatele “decorului de război”. Decorul prost pe care l-a făcut Angi San a determinat toate instituțiile abilitate să-mi dea dreptate, fără excepție, oferindu-mi-se astfel șansa nedorită de a-mi dovedi în detaliu, prin anchete și analize de caz, o întreagă conduită imaculată de când sunt adult și până în prezent.

Călin Geambașu și Angelica Cadar, mama lui Davin (poză din timpul procesului)

”Angi și părinții mei s-au coalizat!”

CANCAN.RO: În ce relație ești acum cu mama lui Davin? Comunicați? Nu simte lipsa mamei lui?  

CĂLIN: Bineînțeles că Davin simte lipsa mamei lui, acesta fiind și motivul pentru care nu mi-am refăcut viața, deși mă delimitasem relațional de ea încă din 2012 din cauza oscilațiilor comportamentale severe pe care le manifestă. Am continuat să funcționăm ca familie cu scopul ca al nostru copil minor să crească văzându-și părinții cum se pupă, cum merg în vacanțe, cum își petrec zi de zi în mod responsabil viață de familie. Chiar dacă, pe durata procesului, Angi San se purta contradictoriu în mod radical, în ultima vreme, începe să-și mai revină din punct de vedere comportamental în raport cu copilul și cu mine. Face teme cu Davin, ne mai gătește ocazional și mergem prin diferite locuri împreună. Și ieri ne-am văzut, fiindcă ne-a ajutat să ne țină câteva zile salamandra Shuchi, cât am avut un concert privat în alt oraș alături de trupa mea. Ne-a pregătit ceva de mâncare și am petrecut timp normal.

(CITEȘTE ȘI: CĂLIN GEAMBAȘU FACE PUBLICE ÎNREGISTRĂRILE BOMBĂ DESPRE RELAȚIILE TATĂLUI SĂU)

CANCAN.RO: Angi unde locuiește acum?

CĂLIN: În prezent, Angi San este ținută de către părinții mei în apartamentul lor în care am crescut eu până la vârsta de 24 de ani. Pe parcursul procesului au fost văzuți  împreună, chiar dacă înainte nu prea se simpatizau reciproc, ba chiar părinții mei au respins-o pe logodnica mea și deseori s-au băgat în viața noastră. Acum însă, se vede că s-au coalizat conjunctural, într-un scop absurd, ce pare să își revină la normal. Pare. Să vedem cum va continua. Eu doar am răspuns unor dileme, fiind nevoit de situațiile pe care alții le-au provocat. Ce e sigur, e faptul că Davin și cu mine rămânem neschimbați, iubitori și toleranți în fața oricăror greutăți.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Parteneri
Video complet! Ce se întâmplă cu câteva secunde înainte de bătaia dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. Abia apoi totul a escaladat în violenţă:
Video complet! Ce se întâmplă cu câteva secunde înainte de bătaia dintre Anamaria Prodan şi...
FOTO. Cum a ajuns să arate Oana Sîrbu la 54 de ani! Făcea senzație în `Ani de liceu` acum mai bine de trei decenii
FOTO. Cum a ajuns să arate Oana Sîrbu la 54 de ani! Făcea senzație în...
Și-a dus mașina în service dar a lăsat camera pornită. Mecanicii și-au dat arama pe față când au rămas singuri
Și-a dus mașina în service dar a lăsat camera pornită. Mecanicii și-au dat arama pe...
„Este cel mai îngrășător aliment de pe pământ”. Un medic nutriționist dezvăluie
„Este cel mai îngrășător aliment de pe pământ”. Un medic nutriționist dezvăluie
20 de semne de ciroză. Ce indicii îți dă corpul când ai ficatul distrus
20 de semne de ciroză. Ce indicii îți dă corpul când ai ficatul distrus
O mare ȚEAPĂ! Credeai că e mai ECO, dar TE USTURĂ la buzunar mai ceva ca...
O mare ȚEAPĂ! Credeai că e mai ECO, dar TE USTURĂ la buzunar mai ceva...
CE I-A ARĂTAT Anamaria Prodan lui Reghecampf pe telefon. Adevărul s-a aflat abia acum
CE I-A ARĂTAT Anamaria Prodan lui Reghecampf pe telefon. Adevărul s-a aflat abia acum
Reghecampf îşi botează, azi, copilul. Antrenorul participă cu ochii învineţiţi la creştinarea micuţului Liam după bătaia straşnică cu Anamaria Prodan
Reghecampf îşi botează, azi, copilul. Antrenorul participă cu ochii învineţiţi la creştinarea micuţului Liam după...
BANCUL ZILEI: O tipă cu super decolteu merge la spovedanie. Preotul, privind-o, exclamă: O, Doamne!!!
BANCUL ZILEI: O tipă cu super decolteu merge la spovedanie. Preotul, privind-o, exclamă: O, Doamne!!!
Doi români din Miercurea Ciuc și-au transformat pasiunea într-o afacere bănoasă! Oricine poate face asta
Doi români din Miercurea Ciuc și-au transformat pasiunea într-o afacere bănoasă! Oricine poate face asta
Modul „diabolic” în care un tânăr s-a răzbunat pe cel cu care l-a înşelat logodnica
Modul „diabolic” în care un tânăr s-a răzbunat pe cel cu care l-a înşelat logodnica
O altfel de artă. Personalul de curăţenie de la o galerie din Amsterdam a primit ordin să lase insectele să se ”dezlănţuie” în numele artei
O altfel de artă. Personalul de curăţenie de la o galerie din Amsterdam a primit...
CE I-A FĂCUT Visarion Alexa unei FEMEI de la biserică! Adevărul s-a aflat abia acum: Am înlemnit
CE I-A FĂCUT Visarion Alexa unei FEMEI de la biserică! Adevărul s-a aflat abia acum:...
Aliaţii lui Putin, îngrijorați de excesele Kremlinului. Președintele Dumei de Stat: „Se primesc plângeri”
Aliaţii lui Putin, îngrijorați de excesele Kremlinului. Președintele Dumei de Stat: „Se primesc plângeri”
Topul vedetelor care poluează cel mai mult planeta. Surpriza de pe primul loc
Topul vedetelor care poluează cel mai mult planeta. Surpriza de pe primul loc
Video necenzurat! Cum a premeditat Anamaria Prodan bătaia cu Reghe. Adevărul despre tot scandalul
Video necenzurat! Cum a premeditat Anamaria Prodan bătaia cu Reghe. Adevărul despre tot scandalul
Bilanț coronavirus duminică, 25 septembrie 2022. Scădere majoră a numărului de cazuri. Situația deceselor în România
Bilanț coronavirus duminică, 25 septembrie 2022. Scădere majoră a numărului de cazuri. Situația deceselor în...
Liviu Vârciu și Anda Călin au strălucit în seara cea mare! Toate privirile au fost ațintite asupra lor la eveniment!
Liviu Vârciu și Anda Călin au strălucit în seara cea mare! Toate privirile au fost...
Acum se bat, dar înainte se pozau nud! Poze interzise cu foștii soți Reghecampf
Acum se bat, dar înainte se pozau nud! Poze interzise cu foștii soți Reghecampf
Cine a înregistrat întreaga bătaie dintre Anamaria Prodan și Reghecampf. Totul e clar: 'Ai filmat?'
Cine a înregistrat întreaga bătaie dintre Anamaria Prodan și Reghecampf. Totul e clar: 'Ai filmat?'
Cele 3 arme aflate pe lista de dorințe a Ucrainei. Vestul evită să le ofere, deocamdată
Cele 3 arme aflate pe lista de dorințe a Ucrainei. Vestul evită să le ofere,...