Acasă » Exclusiv » Călin Geambașu vorbește mai deschis ca niciodată despre femeile din viața lui! ”M-am despărțit de prim-balerina Teatrului Național din Salzburg, din altruism!”

Călin Geambașu vorbește mai deschis ca niciodată despre femeile din viața lui! ”M-am despărțit de prim-balerina Teatrului Național din Salzburg, din altruism!”

De: Cancan 01/08/2021 | 23:36

Călin Geambașu a acceptat să discute cu CANCAN.RO despre femeile din viața lui! Artistul ne-a povestit cu lux de amănunte în ce relații a rămas cu mama fiului său Angelica Cadar, în vârstă de 46 de ani. Aceasta locuiește în apartamentul în care el a crescut până la 24 de ani. Artistul vorbește și despre relația strânsă pe care o are în continuare cu prima sa iubită, Cristina Uță, fosta prim-balerină a Operei Naționale. Printre altele, Călin dezvăluie și ce relație mai are cu fosta lui soție, Lavinia.

CANCAN.RO: Călin, ai avut ceva relații cu năbădăi? Unde crezi că este problema, la ele sau la tine? 

CĂLIN GEAMBAȘU: Dar de unde reiese că relațiile mele cu iubitele au fost cu năbădăi? În afară de Angelica Cadar, mama lui Davin, care a încercat și a pierdut un atac juridic și mediatic, de toate iubitele mele și de fosta soție m-am despărțit în cel mai romantic fel posibil.

„S-a întors dintr-un contract din Santiago de Chile de dorul meu”

CANCAN.RO: Poți detalia?

CĂLIN: Prima mea iubită, cu care am fost împreună timp de opt ani, între 16 și 24 de ani ai mei, Cristina Uță, prim-balerină a Operei Naționale încă din acea vreme, este aceeași ființă dragă mie care, când a auzit că Angi San m-a dat în judecată pentru copil s-a mutat cu bagaje, mobilă și cățel la noi acasă, timp de un an, ajutându-mă cu tot ce ține de mersul casei și copil. Tocmai își încheiase contractul cu Teatrul Național din Salzburg, unde fusese tot prim-balerină, timp de 17 ani!

Călin Geambașu, alături de Cristina și Davin

Am petrecut între 2018 și 2019 ca o familie, ulterior ea întorcându-se în Austria, la Teatrul Național din Linz, unde este și azi coregrafă, dar mai și dansează pe scenă. Pe site-ul oficial al teatrului este prezentată frumoasa ei carieră. Despărțirea de ”Pisa” din anul 2000, așa ne alintam noi, Pisu – Pisa, s-a datorat altruismului meu și a respectului pentru munca ei din fragedă copilărie în fața faptului că ea s-a întors dintr-un contract din Santiago de Chile de dorul meu.

CANCAN.RO: De ce ai ales despărțirea?

CĂLIN: Reacția mea în fața sacrificiului ei profesional a fost imediată. Nu am putut să port așa povară și, după o seară în care am plâns amândoi și am umplut de lacrimi cearșaful din camera mea, am rugat-o să ne despărțim, eu dorindu-mi în acel moment al vieții familie și copil, ceea ce ar fi “încurcat” puțin evoluția ei profesională.

Călin Geambașu și Pisa

 

Din iubire și prețuire m-am despărțit de ea și tot din iubire s-a întors și ea lângă mine când mi-a fost greu, la începutul procesului intentat și pierdut lamentabil de Angi San, micuța ”kamikaze”. Legătura noastră sufletească a făcut ca noi să rămânem mereu unul pentru celălalt, Pisu și Pisa.

(NU RATA: CĂLIN GEAMBAȘU ULUIEȘTE, DUPĂ CE A FOST ACUZAT CĂ AR FI ÎNCERCAT SĂ-ȘI INCENDIEZE MAMA)

CANCAN.RO: Cu Lavinia cum au stat lucrurile?

CĂLIN: De fosta soție, Lavinia, ne alintăm și azi Gugu – Gaga, m-am despărțit în anul 2007, după cinci ani de mariaj, mergând în fața judecătorului având amândoi același avocat, pe Cristian Sârbu. În acel an încă nu exista procedura simplificată cu notarul. Motivul pentru care am decis să ne despărțim este acela că nu reușisem să atingem idealurile pe care inițial ni le-am propus și, tocmai, din dragoste reciprocă, nu am dorit să ne blocăm posibilitatea împlinirii acestor vise alături de alți parteneri.

Călin Geambașu și fosta lui soție, Lavinia

Primul interviu de după divorț a fost în 2014, la șapte ani după divorț,  în cadrul emisiunii “Divorț de Bonton”, iar interviul este și astăzi pe net. Și în prezent, ne ajutăm reciproc cu ce putem, mai ieșim cu copiii în parc sau doar ne vizităm.

 

”În ciuda plângerilor false, eu și Angi ne vedem și acum!”

CANCAN.RO: Cu Angi ai avut ceva procese…

CĂLIN: Partea formidabilă este că și cu Angi San, în paralel cu toate eșecurile ei juridice din ultimii trei ani și plângerile dovedite a fi false, noi în realitate când ne vedeam  – și când ne vedem și acum – petrecem timp dansând acasă, mergând la plajă, spa, restaurante etc. Sute de astfel de ipostaze contradictorii au frapat pe cei abilitați să ancheteze cauza falsă pe care a provocat-o micuța ”kamikaze”: judecători, poliție, procurori, anchete sociale și expert psiholog judiciar au spus la unison “Bravo, Călin!”.
Conflictul ei artificial a fost demontat chiar de către naturalețea și frumusețea realității din spatele “decorului de război”. Decorul prost pe care l-a făcut Angi San a determinat toate instituțiile abilitate să-mi dea dreptate, fără excepție, oferindu-mi-se astfel șansa nedorită de a-mi dovedi în detaliu, prin anchete și analize de caz, o întreagă conduită imaculată de când sunt adult și până în prezent.

Călin Geambașu și Angelica Cadar, mama lui Davin (poză din timpul procesului)

”Angi și părinții mei s-au coalizat!”

CANCAN.RO: În ce relație ești acum cu mama lui Davin? Comunicați? Nu simte lipsa mamei lui?  

CĂLIN: Bineînțeles că Davin simte lipsa mamei lui, acesta fiind și motivul pentru care nu mi-am refăcut viața, deși mă delimitasem relațional de ea încă din 2012 din cauza oscilațiilor comportamentale severe pe care le manifestă. Am continuat să funcționăm ca familie cu scopul ca al nostru copil minor să crească văzându-și părinții cum se pupă, cum merg în vacanțe, cum își petrec zi de zi în mod responsabil viață de familie. Chiar dacă, pe durata procesului, Angi San se purta contradictoriu în mod radical, în ultima vreme, începe să-și mai revină din punct de vedere comportamental în raport cu copilul și cu mine. Face teme cu Davin, ne mai gătește ocazional și mergem prin diferite locuri împreună. Și ieri ne-am văzut, fiindcă ne-a ajutat să ne țină câteva zile salamandra Shuchi, cât am avut un concert privat în alt oraș alături de trupa mea. Ne-a pregătit ceva de mâncare și am petrecut timp normal.

(CITEȘTE ȘI: CĂLIN GEAMBAȘU FACE PUBLICE ÎNREGISTRĂRILE BOMBĂ DESPRE RELAȚIILE TATĂLUI SĂU)

CANCAN.RO: Angi unde locuiește acum?

CĂLIN: În prezent, Angi San este ținută de către părinții mei în apartamentul lor în care am crescut eu până la vârsta de 24 de ani. Pe parcursul procesului au fost văzuți  împreună, chiar dacă înainte nu prea se simpatizau reciproc, ba chiar părinții mei au respins-o pe logodnica mea și deseori s-au băgat în viața noastră. Acum însă, se vede că s-au coalizat conjunctural, într-un scop absurd, ce pare să își revină la normal. Pare. Să vedem cum va continua. Eu doar am răspuns unor dileme, fiind nevoit de situațiile pe care alții le-au provocat. Ce e sigur, e faptul că Davin și cu mine rămânem neschimbați, iubitori și toleranți în fața oricăror greutăți.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Pensionarii vor primi banii înaintea Paștelui. Poșta Română a început distribuirea în avans a pensiilor
Pensionarii vor primi banii înaintea Paștelui. Poșta Română a început distribuirea în avans a pensiilor
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Imagini SUPERBE cu soția lui Ogică: AȘA se IMBRACĂ la job! Meseria NEAȘTEPTATĂ pe care o are Alexandra
Imagini SUPERBE cu soția lui Ogică: AȘA se IMBRACĂ la job! Meseria NEAȘTEPTATĂ pe care...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Unde va sărbători Irinel Columbeanu Paștele? Motivul pentru care omul de afaceri nu se poate bucura de preparatele tradiționale
Unde va sărbători Irinel Columbeanu Paștele? Motivul pentru care omul de afaceri nu se poate...
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează bolile de inimă
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Zodiac chinezesc pentru duminică, 28 aprilie. Calul află un adevăr important
Zodiac chinezesc pentru duminică, 28 aprilie. Calul află un adevăr important
Când poți pleca din magazine fără să plătești cumpărăturile. Ești acoperit de lege și nimeni nu are ce să îți facă
Când poți pleca din magazine fără să plătești cumpărăturile. Ești acoperit de lege și nimeni...
UNGURII au dat deja ordinul. Șoferii români care AU INTERZIS peste graniță. Se aplică de astăzi, 27 aprilie
UNGURII au dat deja ordinul. Șoferii români care AU INTERZIS peste graniță. Se aplică de...
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute. Și-a mărit tariful pentru 2024
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Die Welt publică acordul de pace pe care Ucraina şi Rusia l-ar fi putut semna în aprilie 2022
Die Welt publică acordul de pace pe care Ucraina şi Rusia l-ar fi putut semna...
Anunțul dimineții despre BANII DE PENSIE: Tot timpul se întâmplă problema asta
Anunțul dimineții despre BANII DE PENSIE: Tot timpul se întâmplă problema asta
Secretul unui pui suculent și delicios. Sfat de aur de la Jamie Oliver
Secretul unui pui suculent și delicios. Sfat de aur de la Jamie Oliver
Cele două ZODII care vor avea noroc uriaș în luna mai. Sunt favoritele astrelor
Cele două ZODII care vor avea noroc uriaș în luna mai. Sunt favoritele astrelor
Decizia radicală luată de fiica cea mare a lui Cristi Borcea, la 20 de ani. Momentul care îi poate schimba total viaţa
Decizia radicală luată de fiica cea mare a lui Cristi Borcea, la 20 de ani....
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Război total după lansarea filmului Buzz House! Reacția lui Selly, după acuzațiile grave la adresa scenaristului peliculei: ”Este periculos pentru societate”
Război total după lansarea filmului Buzz House! Reacția lui Selly, după acuzațiile grave la adresa...
Teo Trandafir, momentul în care i s-a schimbat viața complet. Cum a ajuns să o adopte pe Maia: „Nu-mi doream un copil”
Teo Trandafir, momentul în care i s-a schimbat viața complet. Cum a ajuns să o...
Aplicația care te plătește să mergi pe jos. Poți face o grămadă de bani în timp ce te plimbi
Aplicația care te plătește să mergi pe jos. Poți face o grămadă de bani în...
Sfatul zilei de duminică, 28 aprilie 2024. Criză financiară pentru Gemeni
Sfatul zilei de duminică, 28 aprilie 2024. Criză financiară pentru Gemeni