Home » Exclusiv » Avem interogatoriul pentru Călin Geambașu în procesul cu fosta logodnică + Declarații exclusive. „Îi țineam în spate pe toți…”

Avem interogatoriul pentru Călin Geambașu în procesul cu fosta logodnică + Declarații exclusive. „Îi țineam în spate pe toți…”

De: Larisa Ciută 14/05/2020 | 23:28

Călin Geambașu nu mai are liniște în căminul conjugal din 2012, de când s-a despărțit oficial de mama copilului său, Davin. Deși nu mai erau împreună, foștii logodnici au dormit în aceeași casă până în urmă cu doi ani, de dragul micuțului. De când a plecat de acasă, Angelica Cadar i-a intentat artistului mai multe procese. În cele din urmă, judecătorii i-au dat câștig de cauză lui Călin Geambașu, care privește cu un gust amar spre trecut. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, interogatoriul primit de artist în instanță, dar și răspunsurile care l-au ajutat să câștige „bătălia”, decizia fiind definitivă.

Solistul Călin Geambașu a câștigat procesul intentat de fosta logodnică, Angelica Cadar, în vederea stabilirii unui program preferențial cu fiul lor, Davin. Cântărețul susține că nu era nevoie de proces, pentru că el nu a restricționat niciodată accesul mamei la fiul său, ba dimpotrivă, ar fi rugat-o de nenumărate ori să vină să-și vadă copilul. Tânăra ar fi preferat drumul tribunalului, dar instanța i-a dat câștig de cauză lui Geambașu. (Citește și: CĂLIN GEAMBAȘU, DECLARAȚII EXCLUSIVE DESPRE PROCESUL PENAL DESCHIS DE LOGODNICA LUI: „MI-A FĂCUT PLÂNGERI PENTRU A MĂ ȘICANA! ADEVĂRUL E CĂ…”)

Cât de des vedeți un minor încredințat tatălui, fără program de vizită pentru mamă?”

„Nu a fost contestat nimic, iar întrebarea nr. 10 subliniază adevăratul motiv al supărării ei cumulate: și anume că în 2012 m-am delimitat relațional de ea (chiar și pe Facebook am anunțat), dar am continuat viața într-un echilibru familial. Delimitarea unilaterală (dar responsabilă în raport cu copilul) este precizată chiar de ea, în interogatoriul din instanță. Invers totul decât a prezentat ea la TV. Asta e tot ce a putut să spună «împotriva» mea într-un proces real, nu în trucajul pe care l-a jucat la TV.

În anii premergători unui astfel de proces mediatizat ar fi trebuit să fie nasol tare. Oare se corelează spusele la derută la TV cu cele prezentate în instanță și implicit cu realitatea?!

Cât de des vedeți un minor încredințat tatălui, fără program de vizită pentru mamă și cu obligația stabilită pentru mamă de a plăti pensie copilului? Cu toate astea, eu încurajez blândețea și spiritul consensual în beneficiul lui Davin, iar pe timpul procesului și chiar după, întâlnirile de familie au fost foarte frumoase.

Ridicarea restricțiilor vine cu dreptate și pentru mine, după doi ani de luptă nefondată. Respinsă și dovedită a fi nefondată, nu că o spun eu. După cum vedeți, în Interogatoriul din proces nu există nicio literă despre pretinsele abuzuri pe care le invoca în emisiuni TV, făcând scandal doar pentru a stârni compasiune gratuită și derută.

Este dublă licențiată în Psihologie (ambele Facultăți terminate în cadrul Universității București), dar «și-a folosit cunoștințele pentru a dezvolta talente parșive, nu ca un înțelept al cunoașterii» (autocaracterizarea îi aparține, într-una dintre scrisorile deja celebre pe care mi le scria – superbe și romantice, de altfel).

(Nu rata: ÎN TOIUL UNUI SCANDAL, CĂLIN GEAMBAȘU & LOGODNICA AU FOST FOTOGRAFIAȚI ÎN IPOSTAZE (SUPER-)INTIME)

De aia i-a și fost respins apelul (care, după câte ați văzut, era legat doar de bani, nu de copil), fiindcă s-a văzut preconstituirea «din avion». La distanță de doar câteva luni și-a diminuat scriptic veniturile cu 90%, în funcție de mersul procesului. Ce ai putea face atât de grav la muncă încât să-ți reducă salariul angajatorul cu 90%? Același «angajator»! Mai ales când ai un copil față de care ai obligații de întreținere stabilite prin Lege”, a declarat Călin Geambașu pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

„Nimeni din familia ei nu avea serviciu…”

Artistul a povestit și că el a fost cel care s-a ocupat de întreținerea familiei iubitei sale.

„După despărțire, am oprit astfel plățile către familia ei. Nimeni din familia ei nu avea serviciu și îi țineam în spate pe toți. Pe sora ei am ținut-o la facultate la vârsta de 40 de ani, le cumpărasem anterior două mașini, mobilă, pe toți cei trei copii minori ai familiei surorii ei i-am ajutat cu computere, instrumente muzicale, haine și chiar mâncare. Pe fondul nerespectării promisiunilor anterioare și a profitorismului vădit, a avut loc acea «delimitare»”, a mai spus artistul, pentru CANCAN.RO.

(Citește și: CĂLIN GEAMBAȘU O ACUZĂ PE MAMA FIULUI SĂU: „MINTE CU NERUȘINARE! A DOVEDIT SADISM EMOȚIONAL ȘI…”)

Fiul lor, audiat de cinci instituții

Călin Geambașu, alături de fosta logodnică și de fiul lor
Călin Geambașu, alături de fosta logodnică și de fiul lor

Davin, băiețelul lui Călin Geambașu, ar fi trecut printr-o serie de evenimente mai puțin plăcute, după ce părinții și-au dat un ultimatum în relația lor de iubire. „Copilul, împreună cu părinții săi, a fost supus în cadrul procesului unei expertize psihologice judiciare complexe ce a durat aproximativ 20 de ore (după școală mergeau din Corbeanca până în zona Dristor, iarna). Expertizarea a cerut-o Angelica.

Davin depășește cu bine momentul, altfel, cel mai probabil, s-ar fi sesizat acest lucru la cele cinci instituții care l-au audiat în decursul unui singur an. Își continuă școala cu FB pe linie, și-a făcut debutul pe scena Ateneului Român, a fost în finala Next Star, a înregistrat la tobe și voce 62 de melodii ale trupei americane 21 Pilots, au tot felul de activități, înot, parcuri de aventură și vizitează locuri frumoase din țară. La multe dintre aceste activități, (Călin, n.r.) o cheamă și pe Angelica. Uneori vine și se distrează împreună, alteori refuză și dispare fără să le explice și lor ceva”, au declarat apropiați ai familiei Geambașu, pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

„Nu o mai giram cu încredere încă din ianuarie 2012”

„Afirmă în presă că «ne-am despărțit oficial în 2017» și că abia în 2018 a început atacurile în instanță. Voi pune la dispoziție câteva poze care o vor contrazice fundamental (poze chiar din 2017). În realitate, în mod oficial (și mi-am anunțat și prietenii în acest sens) m-am delimitat relațional de ea încă din ianuarie 2012, dar am continuat să am grijă de creșterea lui Davin avându-și alături ambii părinți, așa cum îi priește oricărui copil minor, acesta văzând astfel exemple de toleranță și împăcare, nu de stare de asediu. Nu o mai giram cu încredere încă din ianuarie 2012″, a conchis Călin Geambașu, pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România. (Citește și: CĂLIN GEAMBAȘU, DECLARAȚII EXPLOZIVE DUPĂ CE A CÂȘTIGAT PROCESUL CU FOSTA IUBITĂ! ” DAVIN ȘI CU MINE AM OBȚINUT O VICTORIE IMENSĂ, DAR AMARĂ.”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Parteneri
BOMBA politică a momentului! Rareș Bogdan, cutremur total în PNL. Abia acum a spus totul
BOMBA politică a momentului! Rareș Bogdan, cutremur total în PNL. Abia acum a spus totul
FOTO. Crina Abrudan, topless în Dubai! S-a pozat fără sutien și fără rețineri la arabi
FOTO. Crina Abrudan, topless în Dubai! S-a pozat fără sutien și fără rețineri la arabi
Scandal MONSTRU în familia Vlăduţei Lupău. Bătaie ca-n filmele de acţiune în centrul Clujului
Scandal MONSTRU în familia Vlăduţei Lupău. Bătaie ca-n filmele de acţiune în centrul Clujului
Bărbatul de 50 de ani cu care se căsătorește fiica lui VADIM TUDOR! Toată lumea a rămas mască
Bărbatul de 50 de ani cu care se căsătorește fiica lui VADIM TUDOR! Toată lumea...
Boala incurabilă de care suferă Mircea Badea. A fost la toți doctorii. Ce spune Carmen Brumă
Boala incurabilă de care suferă Mircea Badea. A fost la toți doctorii. Ce spune Carmen...
Vaccinul anti-COVID ne poate modifica ADN-ul? Explicațiile specialiștilor
Vaccinul anti-COVID ne poate modifica ADN-ul? Explicațiile specialiștilor
Cum arată celebrul posterior al lui J.Lo în realitate, fără Photoshop. Vedeta are 51 de ani
Cum arată celebrul posterior al lui J.Lo în realitate, fără Photoshop. Vedeta are 51 de...
BOMBĂ! Ce bani iau vedetele de la Faimoșii. Sumele sunt COLOSALE, un singur artist a rupt norma
BOMBĂ! Ce bani iau vedetele de la Faimoșii. Sumele sunt COLOSALE, un singur artist a...
Oamenii de știință au aflat adevărul! Câte luni ai imunitate după ce te infectezi cu Covid-19
Oamenii de știință au aflat adevărul! Câte luni ai imunitate după ce te infectezi cu...
Raluca Turcan, declarația orei despre pensii: „Nu dorm bine noaptea...”
Raluca Turcan, declarația orei despre pensii: „Nu dorm bine noaptea...”
Live Stream Online Survivor duminică 17 ianuarie 2021 live video. AU ELIMINAT-O!
Live Stream Online Survivor duminică 17 ianuarie 2021 live video. AU ELIMINAT-O!
BANCUL ZILEI – Nimfomana cu experiență
BANCUL ZILEI – Nimfomana cu experiență
O femeie din Iași se simțea rău și s-a dus la medic. Medicul a încremenit când a văzut radiografia: Dumnezeule, e de 30 de ani acolo!
O femeie din Iași se simțea rău și s-a dus la medic. Medicul a încremenit...
Când se vaccinează anti-covid-19 Diana Șoșoacă. A răspuns la cea mai arzătoare întrebare
Când se vaccinează anti-covid-19 Diana Șoșoacă. A răspuns la cea mai arzătoare întrebare
UNGURII sfidează TOATĂ Europa! Budapesta, lovitură pentru întreaga Uniune Europeană
UNGURII sfidează TOATĂ Europa! Budapesta, lovitură pentru întreaga Uniune Europeană
Listă de așteptare la vaccinare. Gheorghiță: „Dozele nu pot fi irosite”
Listă de așteptare la vaccinare. Gheorghiță: „Dozele nu pot fi irosite”
Poliția pregătește, în secret, o ofensivă fără precedent împotriva clanurilor. Au fost mobilizați polițiști din toată țara! (EXCLUSIV)
Poliția pregătește, în secret, o ofensivă fără precedent împotriva clanurilor. Au fost mobilizați polițiști din...
Ce dețin Prințul William și Kate Middleton în secret, împreună. S-a aflat abia acum
Ce dețin Prințul William și Kate Middleton în secret, împreună. S-a aflat abia acum
Peşterile-muzeu de sub casă: Un armean i-a făcut o surpriză soţiei, „din instinct şi iubire de muncă”
Peşterile-muzeu de sub casă: Un armean i-a făcut o surpriză soţiei, „din instinct şi iubire...
Mirela Vaida, înlocuită în emisiune! Când se va întâmpla? „Eu nu voi...”
Mirela Vaida, înlocuită în emisiune! Când se va întâmpla? „Eu nu voi...”
Această prezentatoare a testat o păpuşă bărbat pentru sex. La un moment dat femeia a făcut ceva care a șocat telespectatorii
Această prezentatoare a testat o păpuşă bărbat pentru sex. La un moment dat femeia a...
FOTO. Imaginile `ascunse` de timp! Cum arăta Cristina Spătar în urmă cu 15 ani: era blondă și avea un trup perfect
FOTO. Imaginile `ascunse` de timp! Cum arăta Cristina Spătar în urmă cu 15 ani: era...
Îi oprește cineva? Caravana gigantică s-a pus în mișcare și rupe toate granițele. Unde vor să ajungă oamenii
Îi oprește cineva? Caravana gigantică s-a pus în mișcare și rupe toate granițele. Unde vor...
Anna Lesko, incendiară în bucătărie: S-a filmat în timp ce gătea ouă! Detaliul care le-a atras atenția fanilor: Ți se vede ...
Anna Lesko, incendiară în bucătărie: S-a filmat în timp ce gătea ouă! Detaliul care le-a...
Live Stream Online „Survivor România” - Ediţia de duminică, 17 ianuarie - VIDEO. Primul consiliu de eliminare. Cine va părăsi competiția?
Live Stream Online „Survivor România” - Ediţia de duminică, 17 ianuarie - VIDEO. Primul consiliu...
Încep lucrările la cel mai important proiect realizat vreodată de o administaţie locală. Traficul va fi restricţionat pentru 45 de zile
Încep lucrările la cel mai important proiect realizat vreodată de o administaţie locală. Traficul va...
Competiţia „made in Romania”. Câţi bani fac retailerii din brandurile private label şi unde le produc
Competiţia „made in Romania”. Câţi bani fac retailerii din brandurile private label şi unde le...
Iubita lui Culiță Sterp, reacție după ce Georgiana Lupu a fost primită la Faimoși, la Survivor România 2021: „Să plece acasă”
Iubita lui Culiță Sterp, reacție după ce Georgiana Lupu a fost primită la Faimoși, la...
BOMBĂ în showbiz! Pepe are deja o nouă iubită!? ”Visul meu s-a împlinit”
BOMBĂ în showbiz! Pepe are deja o nouă iubită!? ”Visul meu s-a împlinit”
Scăpăm de măști? Răspunsul medicului Adrian Streinu-Cercel
Scăpăm de măști? Răspunsul medicului Adrian Streinu-Cercel
PIESA asta moare prima la venirea frigului. Cum să-ți protejezi mașina?
PIESA asta moare prima la venirea frigului. Cum să-ți protejezi mașina?
Ce a spus Lidia Buble după ce l-a văzut pe Răzvan Simion cu noua iubită: Nu vei putea...
Ce a spus Lidia Buble după ce l-a văzut pe Răzvan Simion cu noua iubită:...
Amanunte mai putin cunoscute din trecutul directorului Directiei Judetene pentru Cultura Iasi (III)
Amanunte mai putin cunoscute din trecutul directorului Directiei Judetene pentru Cultura Iasi (III)
DOLIU in lumea politica! A MURIT! Ion Iliescu – Am aflat cu profund regret vestea morții. Toată lumea a fost luată prin surprindere.
DOLIU in lumea politica! A MURIT! Ion Iliescu – Am aflat cu profund regret vestea...