Călin Geambașu, declarații exclusive despre procesul penal deschis de logodnica lui: ”Mi-a făcut plângeri pentru a mă șicana! Adevărul e că…”

Publicat: 12/09/2019 | 22:37

 În plină dispută cu fosta lui logodnică pentru custodia  fiului lor, Călin Geambașu a făcut mărturisiri uluitoare.Mega-scandalul din familia fiul lui Petre Geambașu e departe de a ajunge la final CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, declarații senzaționale.(CITEȘTE ȘI: MĂLIN BOT, CA NABABUL CU LOGODNICA PRIN MAGAZINE! A SCOS ”LA INTERVAL” DITAMAI PORTOFELUL)

Fiul lui Petre Geambașu trăiește o dramă de nedescris. De doi ani, acesta se luptă prin tribunale cu fosta logodnică pe custodia și programul de vizită stabilit pentru Davin, asta deși artistul a încercat să evite tribunalul și a intenționat să lase atât casa, cât și copilul mamei, cea din urmă refuzând oferta și alegând varianta procesului și zecile plângeri penale la adresa lui Călin Geambașu.

Călin Geambașu s-a prezentat, miercuri, împreună cu fiul lui, Davin, în instanță, pentru apelul făcut de mama copilului în vederea obținerii unui program preferențial de vizită a băiatului. Deși cea care a făcut apelul este tocmai Angelica Cadar, tocmai ea nu s-a prezentat la proces. (NU RATA, AICI: ÎN TOIUL UNUI SCANDAL MONSTRUOS, CĂLIN GEAMBAȘU & LOGODNICA AU FOST FOTOGRAFIAȚI ÎN IPOSTAZE (SUPER-)INTIME!)

”Mi-a făcut plângeri pentru a mă șicana!”

”După ce a pierdut procesul intentat împotriva mea prin care cerea custodia copilului nostru minor Davin, acesta fiind încredințat de către Instanță tatălui, fosta mea logodnică, Angelica Cadar, nici măcar nu își sună sau vizitează copilul cu săptămânile, timp în care își continuă terapiile în tratarea psihicului uman locuind alături de mama ei sectantă în casa unei prietene plecată în străinătate. Prima mea ofertă înspre binele și stabilitatea copilului a fost aceea de a-i lăsa ei casa și copilul, urmând ca eu să mă mut la studioul meu de înregistrări, totul pentru a nu-l dezrădăcina pe DaviN. În mod șocat, a refuzat și a spus că ea vrea să obțină aceste lucruri prin luptă, nu prin variante amiabile și benefice în primul rând copilului, dar chiar și ei. Luna aceasta m-a chemat din nou în judecată, informația fiind publică, unde Angelica Cadar contestă deciziile de clasare a plângerilor penale împotriva mea, întrucât nu există faptele.

Făcea plângeri fără temei doar pentru a mă șicana pe perioada procesului civil. Deciziile de clasare au fost eliberate de 2 procurori și 2 prim procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, iar referatele de clasare au fost emise de Poliție Balotești și Poliție Otopeni. După toate aceste acțiuni ostile calomnioase și dovedite a fi mincinoase, Angelica Cadar nu s-a prezentat ieri la termenul de judecată și nici măcar avocat nu a trimis. Ne-am încolonat cu toții să așteptăm…nimic. Deschide procese, pierde pe linie, apoi contestă tot. Toți greșesc, numai ea e ok. În rest, uneori răspunde pozitiv invitațiilor noastre de a petrece momente normale de familie (ne jucăm cu DaviN, luăm masa împreună, ne plimbăm cu bicicletele, dansăm), alteori efectiv dispare și atacă din umbră, știind că singura armă pe care o are este bumerangul, armă de al cărei efect se bucură din plin. Noi, sperăm și așteptăm să dea roade terapiile ei de acum. Avem un copil de crescut care merită să se bucure de aportul ambilor părinți”, a declarat Călin Geambașu,în exclusivitate, pentru CANCAN.RO, site-ul nr. din România.

Călin Geambașu susține că mama fiului său nu a fost interesată nici de situația școlară a băiatului și a lipsit nemotivat din prima zi de școală. ” Nici cu ocazia începutului noului an școlar nu a contribuit măcar cu o îmbrățișare pentru Davin.”, a mai susținut artistul.(NU RATA, AICI:  CĂLIN GEAMBAȘU, ÎN RĂZBOI CU LOGODNICA PENTRU A-ȘI CÂȘTIGA FIUL ÎN INSTANȚĂ: “L-AU AUDIAT CINCI INSTITUȚII ȘI A TREBUIT SĂ…)

Călin Geambașu, declarații exclusive despre procesul penal deschis de logodnica lui

Fiul lor, audiat de cinci instituții

CANCAN.RO, site-ul nr 1 din România, a aflat că Davin, băiețelul lui Călin Geambașu, a trecut printr-o serie de evenimente mai puțin plăcute, după ce părinții și-au dat un ultimatum în relația lor de iubire.(NU RATA, AICI: ASASINII ROMÂNULUI DIN COSTA RICA AU TRAS 14 GLOANȚE DE 9 MM! IONUȚ ERA CĂRĂUȘUL TRAFICANȚILOR DE DROGURI + ”CAPUL” CLANULUI PELON L-A PEDEPSIT FIINDCĂ…)

“Copilul, împreună cu părinții săi, a fost supus în cadrul procesului unei expertize psihologice judiciare complexe ce a durat aproximativ 20 de ore (după școală mergeau din Corbeanca până în zona Dristor, iarna). Expertizarea a cerut-o Angelica. Davin depășește cu bine momentul, altfel, cel mai probabil, s-ar fi sesizat acest lucru la cele cinci instituții care l-au audiat în decursul unui singur an. Își continuă școala cu FB pe linie, și-a făcut debutul pe scena Ateneului Român, a fost în finala Next Star, a înregistrat la tobe și voce 62 de melodii ale trupei americane 21 Pilots, au tot felul de activități, înot, parcuri de aventură și vizitează locuri frumoase din țară. La multe dintre aceste activități, (Călin, n.r.) o cheamă și pe Angelica. Uneori vine și se distrează împreună, alteori refuză și dispare fără să le explice și lor ceva”,au declarat apropiați ai familiei Geambașu, pentru CANCAN.RO, site-ul nr 1 din România.

Dușmani în instanță, “iubiți” în privat – ocazional

Relația dintre Călin Geambașu și Angelica, fosta și actuala logodnică, pare una cu totul specială. Cei doi se atacă în instanță, cea din urmă făcându-i mai multe reclamații și la poliție, dar se întâlnesc și petrec timp împreună cu cel mic. Chiar în 2017, când Angelica a depus primele plângeri se întâlnea cu artistul și petreceau timp împreună. Iar vara aceasta, cei doi au fost surprinși în ipostaze tandre la piscină.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

×

BREAKING! Se întâmplă ACUM, la intrarea în Bucureşti! https://bit.ly/2Uz4YWJArmata e în stradă! Se fac verificări intense ---> https://bit.ly/2Uz4YWJ

Publicată de Cancan.ro pe Miercuri, 25 martie 2020