Asasinii românului din Costa Rica au tras 14 gloanțe de 9 mm! Ionuț era cărăușul traficanților de droguri + ”Capul” clanului Pelon l-a pedepsit fiindcă…

Autor: I.D.
Publicat: 11/09/2019 | 22:39

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detalii șocante despre Ionuț George Oțelac, românul care a fost omorât împreună cu iubita lui în Costa Rica. Bărbatul primise amenințări în urmă cu două săptămâni, dar le ignorase  Atenție, imagini și informații cu un puternic impact emotional.(CITEȘTE ȘI: PRIMA DOVADĂ CLARĂ CĂ MARIO IORGULESCU ERA ”ABONATUL” UNUI TRAFICANT DE COCAINĂ!)

Ionuț George Oțelac și Raquel Maria Gamboa Mora se deplasau prin centrul orașului Alajuelita, din provincia San Jose. Doi motociclişti îmbrăcaţi în negru s-au apropiat de mașina condusă de român și au tras asupra ei de mai multe ori. Ionuț George Oțelac a pierdut controlul volanului și s-a izbit de un autoturism care era parcat pe margina drumului. În urma impactului, mașina celor doi a luat foc.(NU RATA, AICI: AUDI-UL ÎN CARE ȘI-A GĂSIT SFÂRȘITUL DANY VICOL ESTE UN MORMAN DE FIARE VECHI!)

Doar intervenția promptă a celor din jur a făcut ca trupurilor celor doi să nu fie cuprinse de flăcări. Martorii șocantei crime au intervenit cu stingătoarele pentru a stinge flăcările ce au cuprins mașina în care se afla românul și iubita acestuia.

Din câte se pare Ionuț George Oțelac a decedat pe loc, iar iubita acestuia, Raquel Maria Gamboa Mora, a fost găsită de autorități în agonie. Cu toate că medicii au intervenit de urgență și i-au oferit tinerei primul ajutor, la scurt timp tânăra a pierdut lupta cu viața. (NU RATA, AICI: UNCHIUL VICTIMEI LUI MARIO: ”AM AVUT UN NOROC DE LA DUMNEZEU! EU, CU FIUL MEU, AM ÎNTÂRZIAT PUȚIN, LA MC DONALD’S, APOI…”) 

„La venirea ambulanței, bărbatul era deja mort, iar femeia prezenta semne vitale. Din păcate, aceasta nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarat decesul”, a spus Jorge Jimenez, purtătorul de cuvând al Crucii Roșii din Costa Rica

Scene șocante în Costa Rica, acolo un rpomân a fost ucis cu 14 focuri de armă

D.A.S.(departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor informații și imagini de-a dreptul șocante de la incidentul șocant din Costa Rica în care românul Ionuț George Oțelac a fost omorât.(NU RATA, AICI: FILMĂRI EXCLUSIVE CU FOSTUL ȘEF AL CAMEREI DEPUTAȚILOR, LA 3 ANI DE LA RETRAGEREA DIN VIAȚA PUBLICĂ!)

Potrivit surselor din Costa Rica, asasinii românului au tras 14 gloanțe de 9 mm.Mai mult decât atât,  Oțelac primise amenințări cu moartea încă de acum două săptămâni, însă le ignorase. El a fost împușcat în cap, în brațul stâng și în gât, iar manechinul în coaste, în cap și în braț.

Cercetat în trei dosare de trafic de droguri!

Ionuț George Oțelac era anchetat de autoritățile din Costa Rica în trei dosare penale ce vizau traficul de substanțe interzise. Potrivit surselor D.A.S, cele trei dosare de trafic de stupefiante se pare că i-au adus acestuia sfârșitul. Cu toate că bărbatul frecventa cercurile bune din Costa Rica și era cunoscut drept un cărăuș în lumea traficanților, se pare că asupra lui planau mai multe suspiciuni că ar fi colaborator al autorităților de la Antidrog. Mai multe zvonuri susțin faptul că Ionuț George Oțelac ar fi fost deconspirat chiar de anchetatori. Iar de aici până la asasinatul la comandă nu a mai fost decât un pas.(NU RATA, AICI: VICTIMA LUI MARIO IORGULESCU ȘI-A PRESIMȚIT MOARTEA! A REFUZAT SĂ PLECE DE ACASĂ: ”I-A SPUS SOȚIEI LUI CĂ…”) 

Potrivit autorităților din Costa Rica, cei doi asasini au fost identificați deja de poliție. Cei doi au fost văzuți pe 25 iulie la înmormântarea lui Pelon, un cunoscut cap al rețelei de trafic de droguri care operează în zonă.  ”Capul” clanului Pelon l-ar fi pedepsit fiindcă românul ar fi ”turnat” la autoritați informații despre rețeaua de droguri pe care acesta o conducea.(NU RATA, AICI: STAREA LUI MARIO IORGULESCU, MAI GRAVĂ DECÂT AU ANUNȚAT DOCTORII! NU E DELOC BINE)

Ionuț George Oțelac și Raquel Maria Gamboa Mora, asasinați la comandă.

Arestat în urmă cu 9 ani!

În 2000, Ionuț George Oțelac a fost arestat pe aeroportul Juan Santamaria pentru că a încercat să scoată din Costa Rica 20 de kilograme de cocaină în containere de aluminiu. Poliția a reusit să destructureze atunci o grupare de nouă cetățeni străini care exportau droguri în containere utilizate în mod normal pentru depozitarea vinului. Substanțele stupefiante urmau să ajungă în România, pe ruta Costa Rica – Amsterdam – București.(NU RATA, AICI: E INCREDIBIL CUM A AJUNS INTERLOPUL DASAEV SĂ FIE PLASAT ÎN AREST LA DOMICILIU. JUDECĂTORII AU SCRIS ÎN DECIZIE CĂ…)

Masina în care se afla Ionuț George Oțelac

Fostul iubit al Simonei Trașcă, ucis în Cancun! 

În urmă cu un an, Sorin Constantin Marcu, de 44 de ani, din Craiova, a fost ucis pe o stradă din Cancun, în urma unei răfuieli între clanuri. Fostul iubit al Simonei Trașcă se afla în maşină alături de un alt român, care a scăpat cu viaţă după ce a fugit de la faţa locului.

Sorin Constantin Marcu a murit după ce a fost împuşcat de două ori. Un individ a tras din spatele maşinii lui, iar gloanţele au ajuns prin lunetă şi prin tetieră în capul craioveanului. Presupusul criminal, un recidivist, a fost reținut.(NU RATA, AICI: PREZENTATORUL DE LA KANAL D A CERUT-O DE SOȚIE PE FOSTA! RĂSPUNSUL…)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...