Acasă » Cancan » E incredibil cum a ajuns interlopul Dasaev să fie plasat în arest la domiciliu. Judecătorii au scris în decizie că…

E incredibil cum a ajuns interlopul Dasaev să fie plasat în arest la domiciliu. Judecătorii au scris în decizie că…

De: I.D. 08/09/2019 | 22:44

I-a înjunghiat pe baschetbaliștii americani, dar are parte de tratament preferențial. E incredibil cum a ajuns Husein Daniel Gabriel, zis “Dasaev”, să fie plasat în arest la domiciliu. Judecătorii au scris în decizie că interlopul nu s-ar implica, sub nicio formă, în desfășurarea procesului și că, mai mult ca sigur, nu-și va mai relua activitatea infracțională odată ajuns în confortul propriei locuințe. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, documente explozive din dosar.

Doi baschetbaliști americani au fost înjunghiați într-un club de noapte din Brăila, în 2018. Principalul suspect în acest caz, interlopul Husein Daniel Gabriel, zis “Dasaev”, a fost arestat preventiv, iar după un timp a fost eliberat și plasat în arest la domiciliu de către magistrații de la Curtea de Apel Galați. O decizie, absolut, incredibilă!

(VEZI AICI: DANIEL GABRIEL HUSEIN, PORECLIT DASAEV, SUSPECTUL ÎN CAZUL BASCHETBALIŞTILOR ÎNJUNGHIAŢI LA BRĂILA S-A PREDAT!)

I-au impus anumite restricții

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a intrat în posesia unor documente explozive din dosar și vă prezintă, în exclusivitate, cum a ajuns un interlop care a înjunghiat doi sportivi să iasă după gratii, deși este, clar, un pericol public.

Instanța a stabilit că “Dasaev” merită clemență deoarece nu ar încerca, sub nicio formă, să împiedice bune desfășurare a procesului chiar dacă se află în conforul propriei locuințe.

Pe de altă parte, față de împrejurările concrete ale cauzei, apare excesiv a se aprecia, la acest moment, în lipsa oricăror date concrete, că inculpatul va încerca să împiedice buna desfășurare în continuare a procesului penal ori să zădărnicească aflarea adevărului. De altfel, pentru a se contracara o asemenea posibilitate, C_____ apreciază ca fiind suficientă impunerea unor obligații în sarcina inculpatului, a căror nerespectare ar atrage rearestarea lui”, au stabilit magistrații.

(CITEȘTE ȘI: EI L-AU ÎNJUNGHIAT PE AFACERIST PE O PLAJĂ CELEBRĂ DIN MAMAIA! AGRESORII EMINESCU & TANCU AU LEGĂTURĂ CU UN INTERLOP CELEBRU)

“Dasaev”, considerat un “mielușel” de magistrați

În continuare, judecătorii au ajuns la concluzia că interlopul nu merită să fie în arest preventiv deoarece ar fi conștientizat cât de greu este în arest și că, odată eliberat, nu și-ar mai relua activitatea infracțională. Pe scurt, în ochii magistraților, Husein Daniel Gabriel, zis “Dasaev”, nu ar reprezenta un pericol pentru ordinea publică, odată aflat în detenție la domiciliu.

În altă ordine de idei, C_____ reține că prin Recomandarea nr. R(80) 11 a Comitetului de Miniștri al Consiliului Europei se prevede că detenția provizorie nu poate fi ordonată decât dacă persoana în cauză este bănuită că a săvârșit o infracțiune și sunt motive serioase de a se crede că există cel puțin unul din următoarele pericole: pericol de fugă, pericol de obstrucționare a justiției și pericol de a comite o nouă infracțiune gravă. În menționata Recomandare se specifică în plus că dacă existența nici uneia dintre pericolele enunțate anterior nu a putut fi stabilită, detenția se poate justifica, în mod excepțional, în anumite cazuri în care se comite o infracțiune deosebit de gravă.

Raportat la toate aceste împrejurări, C_____ conchide că temeiurile care au stat la baza luării măsurii arestării preventive a inculpatului H_____ D_____ G______ s-au modificat și nu mai impun menținerea acestuia în stare de arest. Mai mult, C_____ apreciază că starea de arest preventiv în care inculpatul s-a aflat până la această dată a dovedit în mod clar că reacția instituțiilor statului a fost promptă și eficientă și că ordinea publică a fost restabilită, neexistând nicio dovadă clară că, odată lăsat în libertate în această fază a procesului penal, când s-a confruntat deja cu rigorile legii, inculpatul ar putea să-și reia activitatea infracțională or ar încerca să zădărnicească aflarea adevărului, reprezentând în acest mod pericol pentru ordinea publică, au mai scris judecătorii în decizie.

(Nu rata: CINE ÎNCEARCĂ SĂ ”ÎNGROAPE” MOARTEA JUDECĂTORULUI MUSTAȚĂ. MARTORII-CHEIE AI ACUZĂRII, RECOMPENSAȚI ÎN PENITENCIAR!)

“Deși este recidivist, nu a mai săvârșit fapte penale în ultimii 13 ani!”

În consecință, s-a stabilit “înlocuirea măsurii arestării preventive cu măsura preventivă a arestului la domiciliu este pe deplin justificată în privința inculpatului H_____ D_____ G______, fiind proporțională cu datele concrete ale procesului penal de față, în concordanță cu datele ce caracterizează persoana acestuia (deși are antecedente penale, fiind recidivist, acesta nu a mai săvârșit fapte de natură penală în ultimii 13 ani), cu interesul desfășurării normale a procesului penal, dar și cu interesul ocrotirii societății”.

(NU RATA: BEBINO I-A DAT “INTERVAL” CELEBRULUI BIBILOI ȘI L-A RĂPUS SUB UN POTOP DE PUMNI)

Ce s-a întâmplat cu victimele

Cei doi baschetbaliști înjunghiați au luat decizii diferite după ce au văzut moartea cu ochii. Darrel Bowie (25 de ani) a fost externat de la spitalul Floreasca din Bucureşti şi a ales să pună punct aventurii sale în România, iar Joseph McClain (24 de ani), ce fusese internat la Brăila, a fost o bună perioadă în refacere. El nu a avut voie să călătorească cu avionul două săptămâni de la incident fiindcă a fost înjunghiat în plămâni.

(CITEȘTE ȘI: Noul șef al Bercenarilor i-a ”fugărit” prin oraș pe membrii Brigăzii Bibiloi + a celebrat răfuiala la ziua”Bodyguardului lui Dumnezeu”)

Cine deține dovezi sau informatii despre acest joc interesant ne poate scrie la [email protected] sau, pe Whatsapp, la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar pentru orice buzunar
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela, cucerirea fostului patron din fotbal
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela,...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu fiecare injecție pe care ți-o faci, ai un strop de speranță”
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu...
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț: „I-aș spune...”. Secretele pe care le are Karmen față de tatăl ei
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț:...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Stațiunea din România care strălucește în fiecare an. Turiștii se bat pe rezervări, e o adevărată comoară naturală și are beneficii uimitoare pentru sănătate
Stațiunea din România care strălucește în fiecare an. Turiștii se bat pe rezervări, e o...
Mesajul astrelor pentru zodii, 20 aprilie 2024. Veste bună pentru Fecioară și Balanță
Mesajul astrelor pentru zodii, 20 aprilie 2024. Veste bună pentru Fecioară și Balanță
Interdicție completă în România din 9 aprilie. Legea n-are excepţii. Amendă 1000 lei
Interdicție completă în România din 9 aprilie. Legea n-are excepţii. Amendă 1000 lei
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că adevărul o să iasă la iveală!
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Regulă pentru toți proprietarii de terenuri din România. Legea spune foarte clar
Regulă pentru toți proprietarii de terenuri din România. Legea spune foarte clar
Improvizația care aduce moartea. Românii cad victime pe capete
Improvizația care aduce moartea. Românii cad victime pe capete
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă din timpul căsniciei cu Alina Sorescu:
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
Dan Ciotoi, după ce a fost operat de cancer la colon: „Eram pregătit să îmi fac testamentul”
Dan Ciotoi, după ce a fost operat de cancer la colon: „Eram pregătit să îmi...
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste acești nativi până la sfârșitul lui aprilie
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste...
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se vând în toată țara și sunt mai bune decât cele din import
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se...