Acasă » Știri » Călin Geambașu, declarații explozive după ce a câștigat procesul cu fosta iubită! ” Davin și cu mine am obținut o victorie imensă, dar amară.”

Călin Geambașu, declarații explozive după ce a câștigat procesul cu fosta iubită! ” Davin și cu mine am obținut o victorie imensă, dar amară.”

De: C. C. 12/05/2020 | 15:10
Călin Geambașu, declarații explozive după ce a câștigat procesul cu fosta iubită! ” Davin și cu mine am obținut o victorie imensă, dar amară.”

Războiul din familia lui Călin Geambașu se pare că a ajuns la final. După doi ani de procese instanța a dat verdictul, unul definitiv. După ce a câștigat procesul cu fosta iubită, artistul a făcut mărturisiri uluitoare. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, declarații savuroase.(CITEȘTE ȘI: PROCURORII AU INTRAT PE FIR… CĂLIN GEAMBAȘU & FOSTA IUBITĂ SUNT BĂNUIȚI DE CORUPERE SEXUALĂ A MINORILOR!)

Călin Geambașu a primit hotărărea definitivă în procesul cu fosta iubită, Angelica Cadar. După doi ani de proces instața a ajuns la un verdict.(NU RATA: CUM I-AM FILMAT PE CĂLIN GEAMBAȘU & FIUL SĂU MINOR PE CARE L-AR FI CORUPT SEXUAL?!)

”Respinge toate apelurile formulate de apelanța reclamantă Cadar Angelica cu domiciliul în Bragadiru, …… Ilfov și apelantul pârât reclamant Geambașu Călin Alexandru, cu domiciliu procesul în București…., împotriva sentinței civile  nr. 1664/22.03.2019, pronunțată de Judecătoria Buftea, ca nefondate. Respinge , ca nefondată, cererea apelantului pârât reclamant de obligare a părții adverse la plata cheltuielilor de judecată efectuate în apel. Definitivă. Pronunțată prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei instanței”,se arată în hotărârea magistraților.

Documentul primit de artist

La scurt timp după ce a primit confirmarea victoriei din instață, Călin Geambașu a făcut mărturisiri uluitoare, în exclusivitate pentru site-ul nr.1 din România. (NU RATA: CĂLIN GEAMBAȘU S-A ÎMPĂCAT CU TATĂL SĂU: „NE-A FĂCUT O SURPRIZĂ, NE-AM TREZIT CU EL ACASĂ”)

”Știu doar 3 lucruri în viață: să iubesc, să fac muzică și la nevoie să lupt. După 2 ani de procese și alte reclamații false ce aveau rolul de a mă șicana, a sosit acum redactată HOTĂRÂREA DEFINITIVĂ prin care Tribunalul Ilfov îi respinge lui Angi toate apelurile formulate împotriva mea, ca fiind nefondate.

Angelica Cadar m-a dat în judecată degeaba. Mi-a făcut plângeri dovedite a fi calomnioase. A indus în eroare autorități. M-a atacat și la TV de ciudă, fiind apoi nevoit să răspund. La cererea mamei, Davin și ambii părinți am fost audiați de 5 instituții (printre care o expertizare psihologică judiciară care a totalizat 20 de ore). Totul IMACULAT în dreptul nostru. Recomandările le-a primit chiar reclamanta… Drept dovadă rezultatele.

În fapt, Angelica Cadar s-a dat singură în judecată. RESPECT! Regina Minciunii a fost învinsă; a pierdut definitiv în fața a 3 Completuri de Judecători/ Judecătoare (etapele Ordonanță Președințială, Fond și Apel). A atacat fără rațiune, fără dovezi, fără nimic. În faza finală de apel nu a cerut nicio literă despre copil, cu toate că inițial Procesul l-a deschis chipurile pentru copil. La final a cerut doar aspecte materiale. Sentința? Invers: are de dat bani.

Este printre foooarte puținele mame din lume care primesc o astfel de sentință, fiindcă într-adevăr s-a dovedit că nu este deloc ca majoritatea mamelor. Nu a primit nici măcar program de vizită la copil, însă cu toate astea, yo ca tată iubitor și om bun, încurajez normalitatea emoțională, interacționarea firească și buna conduită consensuală în favoarea sensului pozitiv al vieții ce-l implică pe copilului nostru minor, minunatul Davin.

Nici măcar în interogatoriul din proces nu a avut ce să-mi reproșeze în corelare cu ceea ce acuza la TV și a fost dovedit ca fiind fals. Voi face publice în premieră atât interogatoriul adresat mie, cât și apelul mamei care chipurile s-a luptat pentru a obține copilul. ”Războiul” s-a dovedit astfel ca fiind inutil și înscenat.

A angrenat mulți oameni în deruta ei. Oamenii, de bună credință, i-au dat inițial crezare. Acum, pot vedea și ei cum au fost manipulați și instigați de către o dublă licențiată în psihologie care „își folosește cunoștințele înspre a unelti și a dezvolta talente parșive, nu ca un înțelept al cunoașterii” (autocaracterizarea îi aparține, într-una dintre scrisorile romantice pe care mi le-a trimis)…

Tratamentele psihiatrice pe care și le-a făcut în ultimii 2 ani (și începute sub alte forme în urmă cu 12-13 ani, înainte să formeze o familie cu mine) era normal să și le facă în taină, nu prin procese inventate, înscenări și scandal. Psihopatia precum și tulburarea Borderline descriu în clar formele avansate de minciună și înșelătorie, lipsa sentimentelor profunde, lipsa remușcărilor sau a preocupării privind consecințele negative, forme de iritabilitate crescută, comportamentul dramatic și imprevizibil cu emoții paroxistice asociate, disprețul constant pentru muncă și lipsa unui plan coerent de viață.

Cel mai regretabil însă este faptul că Angi și-a pus propriul copil drept „miză” al acestui război dovedit a fi o invenție proastă, expunandu-l astfel unor situații puțin obișnuite pentru vârsta lui. Le-am dus pe toate în picioare, iar Davin a avut chiar în paralel cu procesul și multe alte rezultate pozitive, specifice vârstei și talentului său muzical. Chiar deosebite!

Davin și cu mine am obținut o victorie imensă, dar amară. Însă, pentru a apăra stabilitatea locativă a copilului meu și sensul pozitiv al vieții lui, am fost nevoit să răspund în Instanță împotriva celei mai dragi ființe ale noastre.

Dacă îmi doream instabilitate și război, s-a văzut în timpul proceselor deschise împotriva mea că dețineam toate pârghiile să o înving, dar nu mi-am dorit să nimicesc un om drag mie și copilului meu, indiferent de răul deliberat pe care ea obișnuiește să-l facă și să nu o intereseze de consecințe (din nou, afirmația îi este textuală și se înregistra singură la Psiholog spunând asta).

Eu o voi susține în continuare și o voi sprijini cu orice are nevoie, așa cum am procedat în toți acești ani (chiar și în timpul procesului!).

Greșesc oare 3 completuri de Judecători, Psihologi Judiciari, Protecția Copilului, Autoritatea Tutelară, 2 Prim Procurori, 2 Procurori de caz, două Posturi de Poliție și numai Angelica Cadar are dreptate mințind în fața organelor judiciare și la TV împotriva unui întreg istoric ce a fost analizat pe larg, mai mult de 2 ani?! Din câte se vede, toți oamenii abilitați AU DECIS UNITAR.

De-a lungul anilor, am avut de tolerat multe alte crize de gelozie și șantaj cu abandonul de familie ce o au avut-o pe „Micuța Kamizake” drept factor declanșator. Își revenea repede, la fel cum și pornea pe panta descendentă.

După multe forme de comportament uneltitor și sabotor la adresa mediului familial, am răspuns doar prin 3 certuri vocale (toate în 2017), după ce trecuseră 10 ani în care am îndurat cu loialitate, credință și stoicism „să înfigă în mine piunezele trecutului ei pe care nu mai avea loc să le înfigă în propria persoană” (afirmația îi aparține în integralitate). Totul am tolerat pentru a oferi șanse reale schimbării în bine și ca Davin să aibă alături ambii părinți în etapele creșterii și dezvoltării lui, în condițiile în care îmi vedeam mai departe de aspectele progresiste ale mersului familiei și familiei muzicale, iar copilul avea prea puțin habar despre vechile probleme ale mamei ei, fiindcă noi ne rezolvam dizarmoniile în scris sau în discuții purtate aproape în șoaptă (conform dovezilor prezentate în Instanță). După ce își depășea episoadele furtunoase, Angi putea să fie și pe ”programul bine” o perioadă… Până la urmatoarea prognoză a vremii.

Printre concerte, investiții, construit case și studio, alcătuit un colectiv formidabil de prieteni de nădejde, ajutat oameni în situații limită (chiar și pe cei nerecunoscători și profitori din cadrul familiei extinse), joacă efervescentă și multe vacanțe (foarte multe vacanțe), cam așa a arătat viața mea și a lui Davin în ultimii 10 ani. Cu siguranță, următorii 10 vor fi sub spectrul unor nuanțe ce-mi vor servi drept ghid în urma tuturor bucuriilor trăite și a învățămintelor trase. Davin va crește ca fiind un om corect, precaut și bun.

Fundamental este că Davin rămâne acasă și își va continua traiectul ascendent pe care l-am definitivat pentru el prin iubire, prevenție și educație fără pic de severitate, direcție ce a îmbrățișat-o cu entuziasm și bucurie încă din fragedă copilărie. Din acest moment, când situația juridică a lui Davin este lămurită, doar timpul și măsurile reparatorii temeinice și compensatorii pot oferi răspunsuri și direcții favorabile”, a declarat Călin Geambașu, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Călin Geambașu. declarații uluitoare

Cum se apără Călin Geambașu de acuzațiile de corupere sexuală

În luna decembrie, Călin Geambașu a vorbit și despre faptul că el și Angelica Cadar sunt cercetați pentru corupere sexuală de minori.  Artistul susține că este nevinovat, iar, în ceea ce îl privește pe fiul său, chiar îl protejează pe micuț, nu l-a expus niciodată în contexte +18 și chiar i-a instalat o aplicație care împiedică vizionarea conținutului vizual cu caracter sexual sau nepotrivit vârstei lui.

Copilul nostru (și nici un alt minor) nu a asistat sau a luat parte vreodată la vreun act sexual desfășurat între mine și Angelica Cadar sau alți adulți. I-am instalat pe telefon normativul protectiv numit PEGI, adaptat vârstei lui, care îl mai protejează de conținut media nepotrivit. Copilul nostru nici măcar nu a auzit înjurături în casă la noi, având ca interes crearea unui punct de reper moral numit, simplu, acasă.

Când a auzit înjurături de la alți copii nici nu știa să ni le reproducă corect, fiindcă nu era deloc familiarizat cu termenii. De-a lungul anilor, acasă la mine, mulți părinți ai prietenilor copilului nostru și-au lăsat copiii la joacă și/sau peste noapte și nimeni și niciodată nu a reclamat ceva care măcar să facă atingere la astfel de lucruri odioase”, a fost reacția lui Călin Geambașu.

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Data exactă a Sfârșitului Lumii, potrivit profețiilor Babei Vanga: „Începe în 2025”
Data exactă a Sfârșitului Lumii, potrivit profețiilor Babei Vanga: „Începe în 2025”
FOTO. Ce mai face femeia care i-a băgat în depresie pe Marius Niculae și Adrian Mititelu jr.
FOTO. Ce mai face femeia care i-a băgat în depresie pe Marius Niculae și Adrian...
„Nu ne atingem de ale bărbaților, nu avem voie”. Românca măritată cu miliardarul Ferrari a dezvăluit ce N-O lasă niciodată să facă soțul ei cu 47 de ani mai mare
„Nu ne atingem de ale bărbaților, nu avem voie”. Românca măritată cu miliardarul Ferrari a...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Insula superbă din Grecia unde scapi de turiști. Are plaje ca în Maldive: „E destinația perfectă pentru cei care își doresc o vacanță liniștită”
Insula superbă din Grecia unde scapi de turiști. Are plaje ca în Maldive: „E destinația...
Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs
Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs
Cum trebuie să folosim aerul condiționat pe caniculă. Trucuri pentru a evita facturi uriașe la energie
Cum trebuie să folosim aerul condiționat pe caniculă. Trucuri pentru a evita facturi uriașe la...
Oaspeți filmați cu camera ascunsă în timp ce fac sex sau se dezbracă: fenomenul care a invadat industria închirierilor pe termen scurt
Oaspeți filmați cu camera ascunsă în timp ce fac sex sau se dezbracă: fenomenul care...
Mașinile diesel, interzise în mai multe orașe. Unde nu mai poți circula cu mașina pe motorină?
Mașinile diesel, interzise în mai multe orașe. Unde nu mai poți circula cu mașina pe...
Diana Maria Cazacu, fata de 19 ani atacată de urs, a fost îngropată azi: Aceasta a fost înmormântată în rochie de mireasă, în aceeași criptă cu bunicul ei
Diana Maria Cazacu, fata de 19 ani atacată de urs, a fost îngropată azi: Aceasta...
A uitat că e în timpul programului și a mers la întâlnire! Un jandarm a fost prins în timp ce se săruta cu o minoră, chiar de fostul iubit al acesteia
A uitat că e în timpul programului și a mers la întâlnire! Un jandarm a...
Ce părere are Monica Tatoiu despre femeile care își acoperă capul? „Nu are nicio treabă cu Dumnezeu. Mergeți și pupați alea, iar după aceea înjurați vecina.”
Ce părere are Monica Tatoiu despre femeile care își acoperă capul? „Nu are nicio treabă...
Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!
Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici...
Fenomenul bizar care a apărut în Galaţi din cauza caniculei. Localnicii au crezut că e vorba de un incendiu
Fenomenul bizar care a apărut în Galaţi din cauza caniculei. Localnicii au crezut că e...
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am dus la bunăciunea asta în bar şi, după ce am servit-o cu un pahar…
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am dus la bunăciunea asta în bar şi, după ce am...
WhatsApp are o nouă funcție pe care utilizatorii o vor adora. Cum funcționează aceasta?
WhatsApp are o nouă funcție pe care utilizatorii o vor adora. Cum funcționează aceasta?
A fost DESCOPERITĂ cea mai PERICULOASĂ SUBSTANȚĂ din lume! Este atât de PUTERNICĂ încât...
A fost DESCOPERITĂ cea mai PERICULOASĂ SUBSTANȚĂ din lume! Este atât de PUTERNICĂ încât...
S-a aflat! Ce avere are Monica Tatoiu și pe ce cheltuiește cei mai mulți bani: „Nu am făcut o vacanță fără mai puțin de 10.000 de euro și...„
S-a aflat! Ce avere are Monica Tatoiu și pe ce cheltuiește cei mai mulți bani:...
Cinci zodii sunt favorizate de astre de pe 13 iulie până la finalul lunii. Noroc triplu, bogății, multe oportunități și surprize pentru acești nativi
Cinci zodii sunt favorizate de astre de pe 13 iulie până la finalul lunii. Noroc...
Ingredientul ieftin pe care e bine să-l pui în cafea. Îi dă un gust deosebit și e bun pentru sănătate. Costă doar 3.75 de lei
Ingredientul ieftin pe care e bine să-l pui în cafea. Îi dă un gust deosebit...
Statul român plătește 1500 EURO/persoană. Banii intră pe card miercuri, 17 iulie
Statul român plătește 1500 EURO/persoană. Banii intră pe card miercuri, 17 iulie
Prima reacție a lui Betty Salam, după ce și-a părăsit soțul și s-a mutat cu noul iubit, un manelist celebru. ''Am probleme''
Prima reacție a lui Betty Salam, după ce și-a părăsit soțul și s-a mutat cu...
Cele mai bune jocuri video create în România vor fi premiate. Care sunt categoriile?
Cele mai bune jocuri video create în România vor fi premiate. Care sunt categoriile?
Lucrări pe Valea Oltului: Au fost defrişate aproximativ 20% din cele 10 hectare de pădure
Lucrări pe Valea Oltului: Au fost defrişate aproximativ 20% din cele 10 hectare de pădure
Rachetele nucleare ruse, îndreptate spre capitalele Europei. Kremlin: Ele sunt victimele
Rachetele nucleare ruse, îndreptate spre capitalele Europei. Kremlin: Ele sunt victimele
Omenirea, pe cale de dispariție. Natalitatea va fi cea mai mare problemă
Omenirea, pe cale de dispariție. Natalitatea va fi cea mai mare problemă
Un elev din Beiuș promovase Bacalaureatul cu media 6.46, dar a făcut contestație. De necrezut cum s-au modificat notele lui și ce a urmat
Un elev din Beiuș promovase Bacalaureatul cu media 6.46, dar a făcut contestație. De necrezut...
Momentul în care milionarul de 33 de ani care construieşte un castel în România a fost umilit doar pentru că este român
Momentul în care milionarul de 33 de ani care construieşte un castel în România a...
Cum arată în interior Biserica Visarion, locul în care Ianis Hagi și Elena își unesc destinele în fața lui Dumnezeu
Cum arată în interior Biserica Visarion, locul în care Ianis Hagi și Elena își unesc...
Cât costă nunta secolului din India care a pus tot Internetul pe jar
Cât costă nunta secolului din India care a pus tot Internetul pe jar
Adriana Bahmuțeanu, momente de panică. Vijelia a luat acoperișul blocului în care locuiește. Fanii au făcut haz de necaz: „Acum chiar că nu are toate țiglele pe casă”
Adriana Bahmuțeanu, momente de panică. Vijelia a luat acoperișul blocului în care locuiește. Fanii au...
Cel mai sigur oraș din România. Aici e bine să te muți, are multe parcuri naturale, mari centre comerciale si este unul dintre cele mai frumoase locuri de la noi din țară
Cel mai sigur oraș din România. Aici e bine să te muți, are multe parcuri...
Stațiunea pe care bunicii și părinții noștri o adorau pe vremuri începe să renască din cenușă. Promenada Împărătesei Sissi își va recăpăta strălucirea de altă dată=
Stațiunea pe care bunicii și părinții noștri o adorau pe vremuri începe să renască din...
×