Home » Stiri » Călin Geambașu, declarații explozive după ce a câștigat procesul cu fosta iubită! ” Davin și cu mine am obținut o victorie imensă, dar amară.”

Călin Geambașu, declarații explozive după ce a câștigat procesul cu fosta iubită! ” Davin și cu mine am obținut o victorie imensă, dar amară.”

De: C. C. 12/05/2020 | 15:10
Călin Geambașu, declarații explozive după ce a câștigat procesul cu fosta iubită! ” Davin și cu mine am obținut o victorie imensă, dar amară.”

Războiul din familia lui Călin Geambașu se pare că a ajuns la final. După doi ani de procese instanța a dat verdictul, unul definitiv. După ce a câștigat procesul cu fosta iubită, artistul a făcut mărturisiri uluitoare. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, declarații savuroase.(CITEȘTE ȘI: PROCURORII AU INTRAT PE FIR… CĂLIN GEAMBAȘU & FOSTA IUBITĂ SUNT BĂNUIȚI DE CORUPERE SEXUALĂ A MINORILOR!)

Călin Geambașu a primit hotărărea definitivă în procesul cu fosta iubită, Angelica Cadar. După doi ani de proces instața a ajuns la un verdict.(NU RATA: CUM I-AM FILMAT PE CĂLIN GEAMBAȘU & FIUL SĂU MINOR PE CARE L-AR FI CORUPT SEXUAL?!)

”Respinge toate apelurile formulate de apelanța reclamantă Cadar Angelica cu domiciliul în Bragadiru, …… Ilfov și apelantul pârât reclamant Geambașu Călin Alexandru, cu domiciliu procesul în București…., împotriva sentinței civile  nr. 1664/22.03.2019, pronunțată de Judecătoria Buftea, ca nefondate. Respinge , ca nefondată, cererea apelantului pârât reclamant de obligare a părții adverse la plata cheltuielilor de judecată efectuate în apel. Definitivă. Pronunțată prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei instanței”,se arată în hotărârea magistraților.

Documentul primit de artist

La scurt timp după ce a primit confirmarea victoriei din instață, Călin Geambașu a făcut mărturisiri uluitoare, în exclusivitate pentru site-ul nr.1 din România. (NU RATA: CĂLIN GEAMBAȘU S-A ÎMPĂCAT CU TATĂL SĂU: „NE-A FĂCUT O SURPRIZĂ, NE-AM TREZIT CU EL ACASĂ”)

”Știu doar 3 lucruri în viață: să iubesc, să fac muzică și la nevoie să lupt. După 2 ani de procese și alte reclamații false ce aveau rolul de a mă șicana, a sosit acum redactată HOTĂRÂREA DEFINITIVĂ prin care Tribunalul Ilfov îi respinge lui Angi toate apelurile formulate împotriva mea, ca fiind nefondate.

Angelica Cadar m-a dat în judecată degeaba. Mi-a făcut plângeri dovedite a fi calomnioase. A indus în eroare autorități. M-a atacat și la TV de ciudă, fiind apoi nevoit să răspund. La cererea mamei, Davin și ambii părinți am fost audiați de 5 instituții (printre care o expertizare psihologică judiciară care a totalizat 20 de ore). Totul IMACULAT în dreptul nostru. Recomandările le-a primit chiar reclamanta… Drept dovadă rezultatele.

În fapt, Angelica Cadar s-a dat singură în judecată. RESPECT! Regina Minciunii a fost învinsă; a pierdut definitiv în fața a 3 Completuri de Judecători/ Judecătoare (etapele Ordonanță Președințială, Fond și Apel). A atacat fără rațiune, fără dovezi, fără nimic. În faza finală de apel nu a cerut nicio literă despre copil, cu toate că inițial Procesul l-a deschis chipurile pentru copil. La final a cerut doar aspecte materiale. Sentința? Invers: are de dat bani.

Este printre foooarte puținele mame din lume care primesc o astfel de sentință, fiindcă într-adevăr s-a dovedit că nu este deloc ca majoritatea mamelor. Nu a primit nici măcar program de vizită la copil, însă cu toate astea, yo ca tată iubitor și om bun, încurajez normalitatea emoțională, interacționarea firească și buna conduită consensuală în favoarea sensului pozitiv al vieții ce-l implică pe copilului nostru minor, minunatul Davin.

Nici măcar în interogatoriul din proces nu a avut ce să-mi reproșeze în corelare cu ceea ce acuza la TV și a fost dovedit ca fiind fals. Voi face publice în premieră atât interogatoriul adresat mie, cât și apelul mamei care chipurile s-a luptat pentru a obține copilul. ”Războiul” s-a dovedit astfel ca fiind inutil și înscenat.

A angrenat mulți oameni în deruta ei. Oamenii, de bună credință, i-au dat inițial crezare. Acum, pot vedea și ei cum au fost manipulați și instigați de către o dublă licențiată în psihologie care „își folosește cunoștințele înspre a unelti și a dezvolta talente parșive, nu ca un înțelept al cunoașterii” (autocaracterizarea îi aparține, într-una dintre scrisorile romantice pe care mi le-a trimis)…

Tratamentele psihiatrice pe care și le-a făcut în ultimii 2 ani (și începute sub alte forme în urmă cu 12-13 ani, înainte să formeze o familie cu mine) era normal să și le facă în taină, nu prin procese inventate, înscenări și scandal. Psihopatia precum și tulburarea Borderline descriu în clar formele avansate de minciună și înșelătorie, lipsa sentimentelor profunde, lipsa remușcărilor sau a preocupării privind consecințele negative, forme de iritabilitate crescută, comportamentul dramatic și imprevizibil cu emoții paroxistice asociate, disprețul constant pentru muncă și lipsa unui plan coerent de viață.

Cel mai regretabil însă este faptul că Angi și-a pus propriul copil drept „miză” al acestui război dovedit a fi o invenție proastă, expunandu-l astfel unor situații puțin obișnuite pentru vârsta lui. Le-am dus pe toate în picioare, iar Davin a avut chiar în paralel cu procesul și multe alte rezultate pozitive, specifice vârstei și talentului său muzical. Chiar deosebite!

Davin și cu mine am obținut o victorie imensă, dar amară. Însă, pentru a apăra stabilitatea locativă a copilului meu și sensul pozitiv al vieții lui, am fost nevoit să răspund în Instanță împotriva celei mai dragi ființe ale noastre.

Dacă îmi doream instabilitate și război, s-a văzut în timpul proceselor deschise împotriva mea că dețineam toate pârghiile să o înving, dar nu mi-am dorit să nimicesc un om drag mie și copilului meu, indiferent de răul deliberat pe care ea obișnuiește să-l facă și să nu o intereseze de consecințe (din nou, afirmația îi este textuală și se înregistra singură la Psiholog spunând asta).

Eu o voi susține în continuare și o voi sprijini cu orice are nevoie, așa cum am procedat în toți acești ani (chiar și în timpul procesului!).

Greșesc oare 3 completuri de Judecători, Psihologi Judiciari, Protecția Copilului, Autoritatea Tutelară, 2 Prim Procurori, 2 Procurori de caz, două Posturi de Poliție și numai Angelica Cadar are dreptate mințind în fața organelor judiciare și la TV împotriva unui întreg istoric ce a fost analizat pe larg, mai mult de 2 ani?! Din câte se vede, toți oamenii abilitați AU DECIS UNITAR.

De-a lungul anilor, am avut de tolerat multe alte crize de gelozie și șantaj cu abandonul de familie ce o au avut-o pe „Micuța Kamizake” drept factor declanșator. Își revenea repede, la fel cum și pornea pe panta descendentă.

După multe forme de comportament uneltitor și sabotor la adresa mediului familial, am răspuns doar prin 3 certuri vocale (toate în 2017), după ce trecuseră 10 ani în care am îndurat cu loialitate, credință și stoicism „să înfigă în mine piunezele trecutului ei pe care nu mai avea loc să le înfigă în propria persoană” (afirmația îi aparține în integralitate). Totul am tolerat pentru a oferi șanse reale schimbării în bine și ca Davin să aibă alături ambii părinți în etapele creșterii și dezvoltării lui, în condițiile în care îmi vedeam mai departe de aspectele progresiste ale mersului familiei și familiei muzicale, iar copilul avea prea puțin habar despre vechile probleme ale mamei ei, fiindcă noi ne rezolvam dizarmoniile în scris sau în discuții purtate aproape în șoaptă (conform dovezilor prezentate în Instanță). După ce își depășea episoadele furtunoase, Angi putea să fie și pe ”programul bine” o perioadă… Până la urmatoarea prognoză a vremii.

Printre concerte, investiții, construit case și studio, alcătuit un colectiv formidabil de prieteni de nădejde, ajutat oameni în situații limită (chiar și pe cei nerecunoscători și profitori din cadrul familiei extinse), joacă efervescentă și multe vacanțe (foarte multe vacanțe), cam așa a arătat viața mea și a lui Davin în ultimii 10 ani. Cu siguranță, următorii 10 vor fi sub spectrul unor nuanțe ce-mi vor servi drept ghid în urma tuturor bucuriilor trăite și a învățămintelor trase. Davin va crește ca fiind un om corect, precaut și bun.

Fundamental este că Davin rămâne acasă și își va continua traiectul ascendent pe care l-am definitivat pentru el prin iubire, prevenție și educație fără pic de severitate, direcție ce a îmbrățișat-o cu entuziasm și bucurie încă din fragedă copilărie. Din acest moment, când situația juridică a lui Davin este lămurită, doar timpul și măsurile reparatorii temeinice și compensatorii pot oferi răspunsuri și direcții favorabile”, a declarat Călin Geambașu, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Călin Geambașu. declarații uluitoare

Cum se apără Călin Geambașu de acuzațiile de corupere sexuală

În luna decembrie, Călin Geambașu a vorbit și despre faptul că el și Angelica Cadar sunt cercetați pentru corupere sexuală de minori.  Artistul susține că este nevinovat, iar, în ceea ce îl privește pe fiul său, chiar îl protejează pe micuț, nu l-a expus niciodată în contexte +18 și chiar i-a instalat o aplicație care împiedică vizionarea conținutului vizual cu caracter sexual sau nepotrivit vârstei lui.

Copilul nostru (și nici un alt minor) nu a asistat sau a luat parte vreodată la vreun act sexual desfășurat între mine și Angelica Cadar sau alți adulți. I-am instalat pe telefon normativul protectiv numit PEGI, adaptat vârstei lui, care îl mai protejează de conținut media nepotrivit. Copilul nostru nici măcar nu a auzit înjurături în casă la noi, având ca interes crearea unui punct de reper moral numit, simplu, acasă.

Când a auzit înjurături de la alți copii nici nu știa să ni le reproducă corect, fiindcă nu era deloc familiarizat cu termenii. De-a lungul anilor, acasă la mine, mulți părinți ai prietenilor copilului nostru și-au lăsat copiii la joacă și/sau peste noapte și nimeni și niciodată nu a reclamat ceva care măcar să facă atingere la astfel de lucruri odioase”, a fost reacția lui Călin Geambașu.

 

Parteneri
Ce avere a avut Petrică Cercel, de fapt, și cui rămâne moștenire
Ce avere a avut Petrică Cercel, de fapt, și cui rămâne moștenire
Nenorocire! Ce s-a găsit în compoziția vaccinului Pfizer… Doamne, ce ne așteaptă… >
Nenorocire! Ce s-a găsit în compoziția vaccinului Pfizer… Doamne, ce ne așteaptă… >
Vedeta de la Pro TV care trăiește o DRAMĂ! Ce se întâmplă de 5 luni încoace e TULBURĂTOR
Vedeta de la Pro TV care trăiește o DRAMĂ! Ce se întâmplă de 5 luni...
FOTO. Antonia, selfie-uri interzise cardiacilor, într-un costum de baie prea mic pentru formele ei generoase! `Sunt jalnică`
FOTO. Antonia, selfie-uri interzise cardiacilor, într-un costum de baie prea mic pentru formele ei generoase!...
Dragoş Săvulescu a rupt tăcerea. Declaraţii bombă în Grecia: ”România este o ţară comunistă, n-are cultura unui stat de drept”
Dragoş Săvulescu a rupt tăcerea. Declaraţii bombă în Grecia: ”România este o ţară comunistă, n-are...
Cătălin Botezatu a spus totul despre orientarea ta sexuală. Designerul a șocat pe toată lumea când a mărturisit că… >
Cătălin Botezatu a spus totul despre orientarea ta sexuală. Designerul a șocat pe toată lumea...
Bunica Emmei Răducanu, dezvăluiri inedite despre nepoata celebră: Vorbim în românește
Bunica Emmei Răducanu, dezvăluiri inedite despre nepoata celebră: Vorbim în românește
Ce trebuie să știi dacă ești client sau păgubit City Insurance. Toate opțiunile aflate pe masă, în funcție de situație
Ce trebuie să știi dacă ești client sau păgubit City Insurance. Toate opțiunile aflate pe...
Și Ionuț Cercel are probleme de sănătate. De ce AFECȚIUNE GRAVĂ suferă manelistul
Și Ionuț Cercel are probleme de sănătate. De ce AFECȚIUNE GRAVĂ suferă manelistul
Semnele pe care ți le dă corpul când mănânci prea mult zahăr
Semnele pe care ți le dă corpul când mănânci prea mult zahăr
Lipsa de vitamina D îți distruge organismul. Cele 6 semne pe care să nu le ignori
Lipsa de vitamina D îți distruge organismul. Cele 6 semne pe care să nu le...
Alex Bodi a recunoscut TOT. Este de nedescris ce a povestit. Ce i-a putut face Biancăi Drăgușanu
Alex Bodi a recunoscut TOT. Este de nedescris ce a povestit. Ce i-a putut face...
Ce tarif are acum fosta amantă a lui Gheorghe Turda. 'Nu mai dă nimeni 1500 de euro!'
Ce tarif are acum fosta amantă a lui Gheorghe Turda. 'Nu mai dă nimeni 1500...
Horoscop săptămâna 20 - 26 septembrie 2021 pentru zodia Gemeni
Horoscop săptămâna 20 - 26 septembrie 2021 pentru zodia Gemeni
BANCUL ZILEI – O blondă bine, acostată de câțiva șmecherași
BANCUL ZILEI – O blondă bine, acostată de câțiva șmecherași
Imagini sfâșietoare! Ce strigă neîncetat Ionuț Cercel la priveghiul tatălui său? Artistul este devastat de durere
Imagini sfâșietoare! Ce strigă neîncetat Ionuț Cercel la priveghiul tatălui său? Artistul este devastat de...
Doliu uriaş! A murit un artist DE LEGENDĂ al României. A cântat pe marile scene ale lumii
Doliu uriaş! A murit un artist DE LEGENDĂ al României. A cântat pe marile scene...
Doliu uriaș. A murit un fost președinte. Televiziunea națională a făcut anunțul
Doliu uriaș. A murit un fost președinte. Televiziunea națională a făcut anunțul
E DEZVĂLUIREA MOMENTULUI. Un politician important din PNL s-a înrudit cu un interlop feroce. Petrecere cu Caranii, Ștoacă și Bebe Cămătaru
E DEZVĂLUIREA MOMENTULUI. Un politician important din PNL s-a înrudit cu un interlop feroce. Petrecere...
BOMBA ANULUI despre PFIZER! Va ȘOCA omenirea. S-a terminat totul
BOMBA ANULUI despre PFIZER! Va ȘOCA omenirea. S-a terminat totul
Surpriză la IKEA România. Iată ce vor găsi clienții în magazine peste câteva zile
Surpriză la IKEA România. Iată ce vor găsi clienții în magazine peste câteva zile
Care este vârsta la care devenim adulți, de fapt. 18 ani este total greșit, descoperirea cercetătorilor
Care este vârsta la care devenim adulți, de fapt. 18 ani este total greșit, descoperirea...
Emma Răducanu, înnebunită după motoare. A participat la motocross şi „s-a dat” cu kartul
Emma Răducanu, înnebunită după motoare. A participat la motocross şi „s-a dat” cu kartul
Daniela Crudu a dat anunțul cel mare: „Proaspăt căsătoriți! ”
Daniela Crudu a dat anunțul cel mare: „Proaspăt căsătoriți! ”
O femeie a văzut o „pasăre fericită” într-un copac. S-a apropiat și a încremenit FOTO
O femeie a văzut o „pasăre fericită” într-un copac. S-a apropiat și a încremenit FOTO
Chinezii consideră că Emma Răducanu e mai mult asiatică decât româncă și îi oferă cetățenia! Lovitură de teatru
Chinezii consideră că Emma Răducanu e mai mult asiatică decât româncă și îi oferă cetățenia!...
Fiul lui Beckham și iubita au făcut senzație la MET Gala! Cum au apărut pe covorul roșu. Tânăra l-a eclipsat
Fiul lui Beckham și iubita au făcut senzație la MET Gala! Cum au apărut pe...
Detaliul observat de oamenii legii în această fotografie cu Conor McGregor! Sportivul ar putea fi arestat
Detaliul observat de oamenii legii în această fotografie cu Conor McGregor! Sportivul ar putea fi...
Simona Halep și Toni Iuruc au avut parte de un meniu pe cinste! Din ce delicatese s-au înfruptat invitații
Simona Halep și Toni Iuruc au avut parte de un meniu pe cinste! Din ce...
Angajări masive pentru oricine la una dintre cele mai mari instituţii publice din România! Sute de locuri de muncă sunt vacante
Angajări masive pentru oricine la una dintre cele mai mari instituţii publice din România! Sute...
Povestea unei tinere din România care a construit o afacere de milioane şi îşi vinde produsele în toată lumea
Povestea unei tinere din România care a construit o afacere de milioane şi îşi vinde...
O altă veste tristă în România! E vorba despre Florin Salam: „Nu e bine deloc!”
O altă veste tristă în România! E vorba despre Florin Salam: „Nu e bine deloc!”
Elena Lasconi a DIVORȚAT! Detaliile unei despărțiri care a marcat-o
Elena Lasconi a DIVORȚAT! Detaliile unei despărțiri care a marcat-o
Politician celebru s-a cumetrit cu un temut lider interlop. A petrecut cu Duduienii și Caranii
Politician celebru s-a cumetrit cu un temut lider interlop. A petrecut cu Duduienii și Caranii