Acasă » Exclusiv » Călin Geambașu uluiește, după ce a fost acuzat că ar fi încercat să-și incendieze mama! ”Acțiuni din anii ’80, de când eram copil! Atunci, unde e focul, Nero?”

Călin Geambașu uluiește, după ce a fost acuzat că ar fi încercat să-și incendieze mama! ”Acțiuni din anii ’80, de când eram copil! Atunci, unde e focul, Nero?”

De: Ramona Danciulescu 21/07/2021 | 23:45

Recent, Petre Geambașu i-a adus, din nou, acuzații grave fiului său, Călin Geambașu. Cunoscutul muzician a spus că fiul său ar fi încercat să-și incendieze mama. CANCAN.RO a stat de vorbă cu Călin Geambașu și a obținut declarații exclusive despre întreaga dispută.

Călin Geambașu și-a deschis sufletul și a vorbit despre noul scandal din familia lui. Artistul a povestit, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, de unde au pornit toate acuzațiile tatălui său.

„Nu a fost în stare să spună «Iartă-mă»”

Călin Geambașu ne-a mărturisit că, în 2017, și-a dorit ca tatăl său să-și ceară iertare și să-și achite datoriile față de el.

„Din structura lui de laș diversionist. Vine (Petre Geambașu, n.r.) cu acțiuni întâmplate în anii ’80, când eram copil și le prezintă panicard, apocaliptic și total distorsionat.

El a început cu astfel de acuzații mediatice încă din 2017, când l-am rugat doar să-și ceară iertare în fața mea și a prietenilor noștri pentru câteva durități și umilințe nejustificate pe care mi le-a administrat când eram copil, când i-am atras atenția că nu își ia deloc în serios rolul și calitatea de bunic și, totodată, când i-am cerut de la obraz să înceapă să-și achite din datoriile pe care le are la mine.

Astea trei au fost motivele care l-au activat spre haos… Practic, eu doar am vrut să scot oamenii dintr-o minciună ipocrită și profund demagogică, el pozând în «mare familist». Eu nu sunt un om al aparențelor, fiindcă ele generează confuzie și repere inexacte.

Răspunsul lui public și absolut rigid a fost: «Cine a mai pomenit ca un părinte să-și ceară scuze propriului copil? Asta ar crea un precedent periculos și vom asista la multe procese între părinți și copii».

Eu doar urmăream izbăvirea sufletului lui pentru întâlnirea iminentă cu povara bătrâneții. Bineînțeles că deja îl iertasem (fiindcă de aceea îl ajutam zilnic la Dansez Pentru Tine, Pro TV, 7 ani la rând și fără să mă plătească), însă voiam să-i creez ocazia unui gest deplin asumat și încărcat de demnitate.

L-a ratat lamentabil, preferând să-și formuleze acuze cu diferite năzbâtii din copilăria mea, ca să abată atenția de la sursa problemei de unde au pornit discuțiile lămuritoare. Practic, nu a fost în stare să spună minunatul și izbăvitorul «Iartă-mă», a spus Călin Geambașu, pentru CANCAN.RO.

„Își irosesc anii bătrâneții cu intrigi”

„Mă întristează faptul că își irosesc anii bătrâneții (părinții săi, n.r.) cu astfel de intrigi în loc să fie… bunici.

Că mai și atacă mediatic pentru a-și ascunde deficiențele, deja este o chestiune majoră ce ține de caracter și nimeni nu are cum să rezolve asta în locul lor”, a mai completat artistul.

Călin Geambașu, dezamăgit de acuzațiile venite din partea tatălui său / Sursă foto: Facebook

(CITEȘTE ȘI: RĂZBOIUL DINTRE CĂLIN GEAMBAȘU ȘI MAMA COPILULUI SĂU S-A ÎNCHEIAT. A CÂȘTIGAT PROCESUL)

Călin Geambașu: „Am avut o copilărie aproape perfectă”

Artistul ne-a mai povestit și cum a fost copilăria lui, punând accent pe faptul că atât tatăl său, cât și bunica lui au făcut-o de neuitat. În prezent, Călin Geambașu se declară afectat de faptul că amintirile frumoase i-au fost umbrite de scandalurile care au apărut, de-a lungul timpului, între el și tatăl său.

„Am avut o copilărie aproape perfectă și tocmai de aceea mă dezamăgește că tatăl meu nu a fost în stare să-și ceară iertare pentru câteva gesturi urâte (chiar foarte urâte) care au umbrit un parcurs al unei copilării pe care tot el și Mama Bunica au făcut-o splendidă, cu mult peste media acelor ani gri ai comunismului anilor ’80.

Dar venea apoi și dărâma chiar creația lui, spre stupoarea și dezamăgirea mea. Temperamentul coleric și accesele dictatoriale i-au dat mult de furcă, dar și celor din jur. Măcar eu am ripostat în fața acelor porniri primare, atunci când puterea mi-a permis, oprindu-le astfel definitiv. Toți îl iubim însă pentru părțile lui bune, aspecte de necontestat”, ne-a mai declarat Călin Geambașu, în exclusivitate.

Petre Geambașu, în competiție cu fiul său?!

Dezvăluirile din partea cunoscutului artist au continuat, așa că am aflat care ar fi fost motivul pentru care Petre Geambașu ar fi început acest „război” care pare că nu se mai termină.

„Neavând ceva concret și recent cu care să mă atace, vine cu acțiuni din secolul trecut, din anii 80-90, când încă eram un copil minor (copil premiant la nivel național, de subliniat acest aspect…). Interesant însă este cum comentează chiar el aceste acuzații fantasmagorice, nu eu!

Cu cât sunt mai grosolane acuzațiile și sunt lipsite de fond, cu atât mai gravă e problema în ceea ce-l privește. Aceasta este modalitatea apoteotică prin care procedează: lansează în spațiul public acuzații, postează un filmuleț care dovedește exact contrariul celor afirmate, încheie postarea cu cuvinte apocaliptice precum «Cruciți-vă!», apoi șterge postarea și nici nu vine cu vreo dezmințire a gestului său complet aiurit.

Presa și cei din TV i-au capturat inepțiile și de aceea putem astăzi să vorbim despre gesturile lui fără logică. Nu a răspuns nici când a fost contactat în direct de către Dan Capatos. Împăratul NERO era și un celebru laș, nu numai un incendiator istoric al propriei cetăți…

Nu degeaba i-am pus această poreclă. Pentru a sublinia dualitatea lui radicală, voi prezenta un scurt dialog între mine și tatăl meu exact legat de acuzația pe care mi-o aduce acum. Punctează chiar el: «Nicio problemă”. Atunci, unde e focul, NERO? Doar în mintea ta, da…

Fondul acestor acuzații mi-a fost sugerat de către cunoscuți, că poate fi dat de lipsa lui de rezultate profesionale în raport cu mine (el a scornit și această «comparație absurdă», spunând public că eu niciodată nu mă voi ridica la nivelul lui…).

Din păcate pentru el și din fericire pentru mine, eu încă din anii ’90 câștigam Disc de Aur cu Școala Vedetelor, susțineam concerte sold-out în Săli Polivalente, recitaluri la Mamaia și Cerbul de Aur, luam premii la Festivalurile Naționale de Muzică, îmi lansam propriul album cu compoziții și orchestrații și totodată mă calificam în finale Eurovision cu creații proprii, în timp ce lucram și negative muzicale pentru trupa lui, pe când în dreptul carierei lui nu figurează decât ZERO albume lansate și ZERO premii la Festivaluri Naționale de Muzică.

În schimb, a copiat cu succes toate acțiunile mele legate de carieră din ultimii 10 ani: filmări profi pe YouTube (i-am recomandat aceeași echipă de profesioniști cu care am lucrat noi și ne-a copiat și el peste 2 ani), și-a luat și el în 2012 două soliste așa cum aveam noi încă din 2007 etc… Tata copy-paste.

Mă bucur că l-am inspirat și pe acest palier important. Invidia și competiția absurdă nu sunt sentimente recente ale trăsăturii de caracter a unor oameni (de parcă cineva ar putea să trăiască viața altcuiva…)… În 2012 a avut decența să-mi mulțumească public pentru faptul că i-am salvat cariera în anii ’90. E pe YouTube momentul din emisiunea Iulianei Marciuc, TVR”, a mai spus artistul.

Și-a vândut apartamentul pentru confortul părinților săi

Călin Geambașu ne-a mai declarat că, acum câțiva ani, a ales să-și vândă apartamentul pentru a-i ajuta pe părinții săi să se mute la curte, iar acum tot ce își dorește este să aibă o relație de normalitate cu aceștia.

Călin Geambașu spune că își dorește să se împace cu părinții / Sursă foto: Facebook

(CITEȘTE ȘI: AVEM INTEROGATORIUL PENTRU CĂLIN GEAMBAȘU ÎN PROCESUL CU FOSTA LOGODNICĂ + DECLARAȚII EXCLUSIVE. „ÎI ȚINEAM ÎN SPATE PE TOȚI…”)

„Nu-mi doresc nimic pe lume mai mult decât o normalizare a relațiilor, până când drumul vieții oricum ne va despărți pentru totdeauna. Orgoliile și impostura îl domină pe tatăl meu.

Beneficiarii normalizării relațiilor am fi cu toții: copilul meu, ei, prietena mea și mama copilului, dar și eu, adică cel care a muncit efectiv la construcția familiei (prin acțiuni frumoase și amintiri ce mă au drept unic artizan, prin muncă timp de 22 de ani în studioul meu pentru el și chiar prin bani).

Nu degeaba mi-am vândut singurul apartament pe care îl aveam, în 2010, pentru a le da lor bani să se mute la curte; am făcut-o din iubire, fiindcă nu mă obliga nimeni și nimic. În acei ani, eu și familia mea locuiam cu chirie și totuși am făcut acest gest pentru a-i ajuta pe părinții mei”, a mai spus Călin Geambașu.

„S-au asmuțit reciproc să iasă la atac”

„Izbitoare a fost maniera în care s-au asmuțit reciproc să iasă la atac, pentru a-și masca greșelile în fața momentului sincerității. NERO a fost păpușarul care a trimis-o la TV și pe mătușa, și pe CO2 (mama surogat) și care a susținut-o pe Angi, prietena mea, în deruta ei juridică (atac ce l-a pierdut lamentabil).

Și în prezent, părinții mei degenerați o țin în apartamentul lor pe Angi, cât ea își joacă acest trucaj juridic demontat chiar de către judecători, procurori și experți psihologici judiciari. Să știți că nu mi-am dat singur dreptate în fața Legii (apropo de cei care sunt deranjați de victoriile mele juridice care au subliniat o conduită perfectă în ceea ce mă privește, fiindu-mi analizată în detaliu timp de trei ani toată viața mea de adult).

De apreciat este că măcar acum NERO a avut curajul de moment să coboare în arenă pentru a-și înfrunta Gladiatorul, propriul fiu în care a lovit cu tot ce a putut. De abia ce a venit și a și fugit, «curajosul». Atacă și fuge”, a mai completat artistul, pentru CANCAN.RO.

Artistul spune că își dorește împăcarea cu tatăl său

Deși între ei au existat numeroase dispute în spațiul public, Călin Geambașu ne-a povestit că își dorește foarte mult ca tatăl său să îndrepte lucrurile și să renunțe la orgoliu.

„Ei (părinții săi, n.r.) ar putea să-și însenineze sufletele doar într-o secundă și să repare ceea ce au stricat. Nu-mi doresc decât ca tatăl meu să aplice ceea ce foarte bine m-a învățat pe mine când eram copil: «Îndreaptă». Totul se poate rezolva imediat dacă mantia grea a orgoliului și-o vor arunca definitiv. Să sperăm în bine.

Momentan, copilul, Angi și cu mine plănuim tabăra de engleză în care îl vom însoți pe minunatul nostru pui, DaviN, care ne uimește cu rezultatele lui grozave (cântă live cu noi în concerte, tocmai a luat bursă de merit la școală și se bucură de vacanță alături de prietenii lui)”, a conchis Călin Geambașu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All Stars. A făcut-o intenționat!
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Natalia Mateuț, noua iubită a lui Cătălin Cazacu? Unde au fost surprinși
Natalia Mateuț, noua iubită a lui Cătălin Cazacu? Unde au fost surprinși
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul ei iubit a fost găsit fără suflare într-un hotel din Miami
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul e unul uriaș
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Ion Iliescu e VINOVAT: Se face dreptate pentru această rușine națională
Ion Iliescu e VINOVAT: Se face dreptate pentru această rușine națională
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
ILEGAL în România! N-ai voie să deții aceste ANIMALE acasă
ILEGAL în România! N-ai voie să deții aceste ANIMALE acasă
La ce truc recurge Meghan pentru a face bani. Cum pozează în gospodina perfectă
La ce truc recurge Meghan pentru a face bani. Cum pozează în gospodina perfectă
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Mesajul transmis de Mihaela Rădulescu de ziua de naștere a iubitului ei, Felix Baumgartner: ”Mă ocup eu”
Mesajul transmis de Mihaela Rădulescu de ziua de naștere a iubitului ei, Felix Baumgartner: ”Mă...
CRBL a fost înșelat. Artistul a dat detalii mai puțini știute din intimitate: „Am și față de prost câteodată”
CRBL a fost înșelat. Artistul a dat detalii mai puțini știute din intimitate: „Am și...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...