Home » Exclusiv » Călin Geambașu uluiește, după ce a fost acuzat că ar fi încercat să-și incendieze mama! ”Acțiuni din anii ’80, de când eram copil! Atunci, unde e focul, Nero?”

Călin Geambașu uluiește, după ce a fost acuzat că ar fi încercat să-și incendieze mama! ”Acțiuni din anii ’80, de când eram copil! Atunci, unde e focul, Nero?”

De: Ramona Danciulescu 21/07/2021 | 23:45

Recent, Petre Geambașu i-a adus, din nou, acuzații grave fiului său, Călin Geambașu. Cunoscutul muzician a spus că fiul său ar fi încercat să-și incendieze mama. CANCAN.RO a stat de vorbă cu Călin Geambașu și a obținut declarații exclusive despre întreaga dispută.

Călin Geambașu și-a deschis sufletul și a vorbit despre noul scandal din familia lui. Artistul a povestit, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, de unde au pornit toate acuzațiile tatălui său.

„Nu a fost în stare să spună «Iartă-mă»”

Călin Geambașu ne-a mărturisit că, în 2017, și-a dorit ca tatăl său să-și ceară iertare și să-și achite datoriile față de el.

„Din structura lui de laș diversionist. Vine (Petre Geambașu, n.r.) cu acțiuni întâmplate în anii ’80, când eram copil și le prezintă panicard, apocaliptic și total distorsionat.

El a început cu astfel de acuzații mediatice încă din 2017, când l-am rugat doar să-și ceară iertare în fața mea și a prietenilor noștri pentru câteva durități și umilințe nejustificate pe care mi le-a administrat când eram copil, când i-am atras atenția că nu își ia deloc în serios rolul și calitatea de bunic și, totodată, când i-am cerut de la obraz să înceapă să-și achite din datoriile pe care le are la mine.

Astea trei au fost motivele care l-au activat spre haos… Practic, eu doar am vrut să scot oamenii dintr-o minciună ipocrită și profund demagogică, el pozând în «mare familist». Eu nu sunt un om al aparențelor, fiindcă ele generează confuzie și repere inexacte.

Răspunsul lui public și absolut rigid a fost: «Cine a mai pomenit ca un părinte să-și ceară scuze propriului copil? Asta ar crea un precedent periculos și vom asista la multe procese între părinți și copii».

Eu doar urmăream izbăvirea sufletului lui pentru întâlnirea iminentă cu povara bătrâneții. Bineînțeles că deja îl iertasem (fiindcă de aceea îl ajutam zilnic la Dansez Pentru Tine, Pro TV, 7 ani la rând și fără să mă plătească), însă voiam să-i creez ocazia unui gest deplin asumat și încărcat de demnitate.

L-a ratat lamentabil, preferând să-și formuleze acuze cu diferite năzbâtii din copilăria mea, ca să abată atenția de la sursa problemei de unde au pornit discuțiile lămuritoare. Practic, nu a fost în stare să spună minunatul și izbăvitorul «Iartă-mă», a spus Călin Geambașu, pentru CANCAN.RO.

„Își irosesc anii bătrâneții cu intrigi”

„Mă întristează faptul că își irosesc anii bătrâneții (părinții săi, n.r.) cu astfel de intrigi în loc să fie… bunici.

Că mai și atacă mediatic pentru a-și ascunde deficiențele, deja este o chestiune majoră ce ține de caracter și nimeni nu are cum să rezolve asta în locul lor”, a mai completat artistul.

Călin Geambașu, dezamăgit de acuzațiile venite din partea tatălui său / Sursă foto: Facebook

(CITEȘTE ȘI: RĂZBOIUL DINTRE CĂLIN GEAMBAȘU ȘI MAMA COPILULUI SĂU S-A ÎNCHEIAT. A CÂȘTIGAT PROCESUL)

Călin Geambașu: „Am avut o copilărie aproape perfectă”

Artistul ne-a mai povestit și cum a fost copilăria lui, punând accent pe faptul că atât tatăl său, cât și bunica lui au făcut-o de neuitat. În prezent, Călin Geambașu se declară afectat de faptul că amintirile frumoase i-au fost umbrite de scandalurile care au apărut, de-a lungul timpului, între el și tatăl său.

„Am avut o copilărie aproape perfectă și tocmai de aceea mă dezamăgește că tatăl meu nu a fost în stare să-și ceară iertare pentru câteva gesturi urâte (chiar foarte urâte) care au umbrit un parcurs al unei copilării pe care tot el și Mama Bunica au făcut-o splendidă, cu mult peste media acelor ani gri ai comunismului anilor ’80.

Dar venea apoi și dărâma chiar creația lui, spre stupoarea și dezamăgirea mea. Temperamentul coleric și accesele dictatoriale i-au dat mult de furcă, dar și celor din jur. Măcar eu am ripostat în fața acelor porniri primare, atunci când puterea mi-a permis, oprindu-le astfel definitiv. Toți îl iubim însă pentru părțile lui bune, aspecte de necontestat”, ne-a mai declarat Călin Geambașu, în exclusivitate.

Petre Geambașu, în competiție cu fiul său?!

Dezvăluirile din partea cunoscutului artist au continuat, așa că am aflat care ar fi fost motivul pentru care Petre Geambașu ar fi început acest „război” care pare că nu se mai termină.

„Neavând ceva concret și recent cu care să mă atace, vine cu acțiuni din secolul trecut, din anii 80-90, când încă eram un copil minor (copil premiant la nivel național, de subliniat acest aspect…). Interesant însă este cum comentează chiar el aceste acuzații fantasmagorice, nu eu!

Cu cât sunt mai grosolane acuzațiile și sunt lipsite de fond, cu atât mai gravă e problema în ceea ce-l privește. Aceasta este modalitatea apoteotică prin care procedează: lansează în spațiul public acuzații, postează un filmuleț care dovedește exact contrariul celor afirmate, încheie postarea cu cuvinte apocaliptice precum «Cruciți-vă!», apoi șterge postarea și nici nu vine cu vreo dezmințire a gestului său complet aiurit.

Presa și cei din TV i-au capturat inepțiile și de aceea putem astăzi să vorbim despre gesturile lui fără logică. Nu a răspuns nici când a fost contactat în direct de către Dan Capatos. Împăratul NERO era și un celebru laș, nu numai un incendiator istoric al propriei cetăți…

Nu degeaba i-am pus această poreclă. Pentru a sublinia dualitatea lui radicală, voi prezenta un scurt dialog între mine și tatăl meu exact legat de acuzația pe care mi-o aduce acum. Punctează chiar el: «Nicio problemă”. Atunci, unde e focul, NERO? Doar în mintea ta, da…

Fondul acestor acuzații mi-a fost sugerat de către cunoscuți, că poate fi dat de lipsa lui de rezultate profesionale în raport cu mine (el a scornit și această «comparație absurdă», spunând public că eu niciodată nu mă voi ridica la nivelul lui…).

Din păcate pentru el și din fericire pentru mine, eu încă din anii ’90 câștigam Disc de Aur cu Școala Vedetelor, susțineam concerte sold-out în Săli Polivalente, recitaluri la Mamaia și Cerbul de Aur, luam premii la Festivalurile Naționale de Muzică, îmi lansam propriul album cu compoziții și orchestrații și totodată mă calificam în finale Eurovision cu creații proprii, în timp ce lucram și negative muzicale pentru trupa lui, pe când în dreptul carierei lui nu figurează decât ZERO albume lansate și ZERO premii la Festivaluri Naționale de Muzică.

În schimb, a copiat cu succes toate acțiunile mele legate de carieră din ultimii 10 ani: filmări profi pe YouTube (i-am recomandat aceeași echipă de profesioniști cu care am lucrat noi și ne-a copiat și el peste 2 ani), și-a luat și el în 2012 două soliste așa cum aveam noi încă din 2007 etc… Tata copy-paste.

Mă bucur că l-am inspirat și pe acest palier important. Invidia și competiția absurdă nu sunt sentimente recente ale trăsăturii de caracter a unor oameni (de parcă cineva ar putea să trăiască viața altcuiva…)… În 2012 a avut decența să-mi mulțumească public pentru faptul că i-am salvat cariera în anii ’90. E pe YouTube momentul din emisiunea Iulianei Marciuc, TVR”, a mai spus artistul.

Și-a vândut apartamentul pentru confortul părinților săi

Călin Geambașu ne-a mai declarat că, acum câțiva ani, a ales să-și vândă apartamentul pentru a-i ajuta pe părinții săi să se mute la curte, iar acum tot ce își dorește este să aibă o relație de normalitate cu aceștia.

Călin Geambașu spune că își dorește să se împace cu părinții / Sursă foto: Facebook

(CITEȘTE ȘI: AVEM INTEROGATORIUL PENTRU CĂLIN GEAMBAȘU ÎN PROCESUL CU FOSTA LOGODNICĂ + DECLARAȚII EXCLUSIVE. „ÎI ȚINEAM ÎN SPATE PE TOȚI…”)

„Nu-mi doresc nimic pe lume mai mult decât o normalizare a relațiilor, până când drumul vieții oricum ne va despărți pentru totdeauna. Orgoliile și impostura îl domină pe tatăl meu.

Beneficiarii normalizării relațiilor am fi cu toții: copilul meu, ei, prietena mea și mama copilului, dar și eu, adică cel care a muncit efectiv la construcția familiei (prin acțiuni frumoase și amintiri ce mă au drept unic artizan, prin muncă timp de 22 de ani în studioul meu pentru el și chiar prin bani).

Nu degeaba mi-am vândut singurul apartament pe care îl aveam, în 2010, pentru a le da lor bani să se mute la curte; am făcut-o din iubire, fiindcă nu mă obliga nimeni și nimic. În acei ani, eu și familia mea locuiam cu chirie și totuși am făcut acest gest pentru a-i ajuta pe părinții mei”, a mai spus Călin Geambașu.

„S-au asmuțit reciproc să iasă la atac”

„Izbitoare a fost maniera în care s-au asmuțit reciproc să iasă la atac, pentru a-și masca greșelile în fața momentului sincerității. NERO a fost păpușarul care a trimis-o la TV și pe mătușa, și pe CO2 (mama surogat) și care a susținut-o pe Angi, prietena mea, în deruta ei juridică (atac ce l-a pierdut lamentabil).

Și în prezent, părinții mei degenerați o țin în apartamentul lor pe Angi, cât ea își joacă acest trucaj juridic demontat chiar de către judecători, procurori și experți psihologici judiciari. Să știți că nu mi-am dat singur dreptate în fața Legii (apropo de cei care sunt deranjați de victoriile mele juridice care au subliniat o conduită perfectă în ceea ce mă privește, fiindu-mi analizată în detaliu timp de trei ani toată viața mea de adult).

De apreciat este că măcar acum NERO a avut curajul de moment să coboare în arenă pentru a-și înfrunta Gladiatorul, propriul fiu în care a lovit cu tot ce a putut. De abia ce a venit și a și fugit, «curajosul». Atacă și fuge”, a mai completat artistul, pentru CANCAN.RO.

Artistul spune că își dorește împăcarea cu tatăl său

Deși între ei au existat numeroase dispute în spațiul public, Călin Geambașu ne-a povestit că își dorește foarte mult ca tatăl său să îndrepte lucrurile și să renunțe la orgoliu.

„Ei (părinții săi, n.r.) ar putea să-și însenineze sufletele doar într-o secundă și să repare ceea ce au stricat. Nu-mi doresc decât ca tatăl meu să aplice ceea ce foarte bine m-a învățat pe mine când eram copil: «Îndreaptă». Totul se poate rezolva imediat dacă mantia grea a orgoliului și-o vor arunca definitiv. Să sperăm în bine.

Momentan, copilul, Angi și cu mine plănuim tabăra de engleză în care îl vom însoți pe minunatul nostru pui, DaviN, care ne uimește cu rezultatele lui grozave (cântă live cu noi în concerte, tocmai a luat bursă de merit la școală și se bucură de vacanță alături de prietenii lui)”, a conchis Călin Geambașu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Parteneri
Fulgy, mesaj șocant de adio! „Îmi pare rău că m-am născut…” S-a întâmplat în urmă cu puțin timp!
Fulgy, mesaj șocant de adio! „Îmi pare rău că m-am născut…” S-a întâmplat în urmă...
O tânără de 22 ani vrea să intre în „Cartea Recordurilor” cu cele mai mari buze din lume
O tânără de 22 ani vrea să intre în „Cartea Recordurilor” cu cele mai mari...
BOMBĂ! Mihai Bobonete rupe tăcerea despre înlocuirea lui Florin Călinescu la Românii au talent. Acesta e adevărul despre...
BOMBĂ! Mihai Bobonete rupe tăcerea despre înlocuirea lui Florin Călinescu la Românii au talent. Acesta...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ioana Ginghină în costum de baie! Din acest motiv Papadopol îi dă din nou `târcoale`
FOTO. Cum a ajuns să arate Ioana Ginghină în costum de baie! Din acest motiv...
S-a îmbătat şi a luat-o la bătaie. Imagini incredibile cu o vedetă goală, la o petrecere
S-a îmbătat şi a luat-o la bătaie. Imagini incredibile cu o vedetă goală, la o...
Vanghelie a călcat-o în picioare! Oana Mizil, lovită cu pumnii și picioarele până a ajuns la spital - Detalii șocante
Vanghelie a călcat-o în picioare! Oana Mizil, lovită cu pumnii și picioarele până a ajuns...
Gemenele care împart același iubit și dorm împreună, noi dezvăluiri despre relația lor. Ce vor sa facă acum cu iubitul lor
Gemenele care împart același iubit și dorm împreună, noi dezvăluiri despre relația lor. Ce vor...
Anamaria Prodan, anunţ de ULTIMA ORĂ despre divorţ. Cum a comentat noile imagini ale lui Reghe cu amanta
Anamaria Prodan, anunţ de ULTIMA ORĂ despre divorţ. Cum a comentat noile imagini ale lui...
Oana Roman și Marius Elisei, imagini din intimitate! Iubitul vedetei, dezbrăcat complet lângă ea
Oana Roman și Marius Elisei, imagini din intimitate! Iubitul vedetei, dezbrăcat complet lângă ea
Vedetele arată pe Instagram cu ce sunt „dotate”. Imagini necenzurate!
Vedetele arată pe Instagram cu ce sunt „dotate”. Imagini necenzurate!
Semne că ai nevoie de ajutor medical de urgență
Semne că ai nevoie de ajutor medical de urgență
Avertisment fără precedent! Temperaturi de 50 de grade Celsius în România!
Avertisment fără precedent! Temperaturi de 50 de grade Celsius în România!
Regina Elisabeta se refugiază de frica lui Harry. Ce-i pregătește rebelul prinț
Regina Elisabeta se refugiază de frica lui Harry. Ce-i pregătește rebelul prinț
Andreea Marin, pusă la zid! Este SCANDAL de zile MARI: 'M-am înșelat amarnic'
Andreea Marin, pusă la zid! Este SCANDAL de zile MARI: 'M-am înșelat amarnic'
ANIMAȚIE GRAFICĂ: Cum s-a produs accidentul cu 7 morți din Bacău. Altar de flori după tragedie:
ANIMAȚIE GRAFICĂ: Cum s-a produs accidentul cu 7 morți din Bacău. Altar de flori după...
Alex Velea, dezvăluiri-șoc despre Fulgy:
Alex Velea, dezvăluiri-șoc despre Fulgy:
BANCUL ZILEI – Ion și Maria, partidă de amor sălbatic
BANCUL ZILEI – Ion și Maria, partidă de amor sălbatic
El 62, ea doar 30 de ani, dintr-o familie cunoscută! Cum au fost surprinși în public? Multora le-ar fi rușine
El 62, ea doar 30 de ani, dintr-o familie cunoscută! Cum au fost surprinși în...
Bucurie imensă la CARACAL după DISPARIȚIA Luizei Melencu! Nu mai credea nimeni că se va întâmpla minunea
Bucurie imensă la CARACAL după DISPARIȚIA Luizei Melencu! Nu mai credea nimeni că se va...
Calendar Ortodox 27 iulie 2021. Ce este interzis să faci de Sfantul Mucenic Pantelimon! Tradiții și obiceiuri
Calendar Ortodox 27 iulie 2021. Ce este interzis să faci de Sfantul Mucenic Pantelimon! Tradiții...
Vladimir Putin comandă avioane tip „Apocalipsă”, semn că se pregătește pentru un atac nuclear
Vladimir Putin comandă avioane tip „Apocalipsă”, semn că se pregătește pentru un atac nuclear
Regina îi dă lovitura lui Meghan Markle! O va desființa complet. E bomba momentului
Regina îi dă lovitura lui Meghan Markle! O va desființa complet. E bomba momentului
FOTO: Descoperire neașteptată făcută la metrou. Tu ai fi observat-o singur?
FOTO: Descoperire neașteptată făcută la metrou. Tu ai fi observat-o singur?
BOMBĂ! Ce a făcut Oana Mizil chiar azi, înainte să fie audiată. Răsturnare de situație, Marian Vanghelie avea dreptate?!
BOMBĂ! Ce a făcut Oana Mizil chiar azi, înainte să fie audiată. Răsturnare de situație,...
Noi relaxări de la 1 august, în România. Măsurile COVID adoptate de Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă
Noi relaxări de la 1 august, în România. Măsurile COVID adoptate de Comitetul Naţional pentru...
Anda Adam și Nicoleta Nucă, noile vedete Kanal D!  Au bătut palma cu emisiunea!
Anda Adam și Nicoleta Nucă, noile vedete Kanal D! Au bătut palma cu emisiunea!
Adevărul trist din spatele depozitelor din „Storage Wars”
Adevărul trist din spatele depozitelor din „Storage Wars”
FOTO. Mihaela Rădulescu, de nerecunoscut! Imaginile cu ea sunt uimitoare: a întinerit cu noul look!
FOTO. Mihaela Rădulescu, de nerecunoscut! Imaginile cu ea sunt uimitoare: a întinerit cu noul look!
Soția lui Messi, apariție de infarct într-un slip minuscul. Ipostazele incendiare în care s-a lăsat filmată alături de fotbalist
Soția lui Messi, apariție de infarct într-un slip minuscul. Ipostazele incendiare în care s-a lăsat...
A făcut-o din nou: Toată lumea a crezut că e goală complet! Alexandra Stan și iluzia optică XXX
A făcut-o din nou: Toată lumea a crezut că e goală complet! Alexandra Stan și...
Tocmai acum s-a aflat. Cu ce se ocupă, de fapt, fiica lui Mircea Diaconu? Ana are o pasiune ieșită din comun
Tocmai acum s-a aflat. Cu ce se ocupă, de fapt, fiica lui Mircea Diaconu? Ana...
Este oficial: O nouă zi liberă în România
Este oficial: O nouă zi liberă în România
Viaţa bizară a unui miliardar. Mănâncă o singură masă pe zi iar în weekenduri deloc, a renunţat complet la duşurile calde şi preferă să meargă pe jos la birou
Viaţa bizară a unui miliardar. Mănâncă o singură masă pe zi iar în weekenduri deloc,...
S-a declanșat cel mai mare scandal de după finala Survivor!  Mesaje șocante, făcute publice! E vorba despre iubitul Elenei Marin!
S-a declanșat cel mai mare scandal de după finala Survivor! Mesaje șocante, făcute publice! E...
ȘOCANT! Cum făceau amor femeile în URSS
ȘOCANT! Cum făceau amor femeile în URSS
Avertisment fără precedent! Temperaturi de 50 de grade Celsius în România!
Avertisment fără precedent! Temperaturi de 50 de grade Celsius în România!
Cât costă în România limuzina Mercedes care consumă 0,6 l/100 km? Trebuie să fii bogat ca să faci economie
Cât costă în România limuzina Mercedes care consumă 0,6 l/100 km? Trebuie să fii bogat...