BROMANIA a anticipat mega-succesul comediei Teambuilding
ALTCEVA cu ADRIAN ARTENE
Home » Exclusiv » CANCAN.RO l-a ”descusut” pe Selly: așa sparge banii! Nu a mințit-o pe Denise Rifai! Chiar cheltuie 20.000 € lunar

CANCAN.RO l-a ”descusut” pe Selly: așa sparge banii! Nu a mințit-o pe Denise Rifai! Chiar cheltuie 20.000 € lunar

De: Sabin Tudor 15/03/2023 | 14:00

Selly a luat cu asalt spațiul media după ce i-a dezvăluit lui Denise Rifai, în emisiunea „40 de întrebări”, că are cheltuieli lunare cuprinse între 10.000 € – 20.000 €. Rumorile și interpretările au fost numeroase, iar CANCAN.RO a reușit să afle, direct de la sursă, pe ce se duc concret banii lui Andrei Șelaru. Influencerul a vorbit deschis, într-un interviu exclusiv, despre gestionarea finanțelor agonisite din muncă cinstită. 

Vloggerul a transparentizat, pe lângă cheltuielile personale, și cheltuielile ce țin de sfera profesională. Selly se declară ușor contrariat de faptul că audiența i-a judecat obiceiurile zilnice, catalogându-le drept aroganțe. Însă, prin calcule, vedeta demonstrează care îi sunt necesitățile. Mai mult, creatorul de conținut dezvăluie că o sumă mult mai mare de bani merge către susținerea activității de producție video. Prin urmare, Andrei Șelaru creează un sistem monetar prin acțiunile sale de business.

( NU RATA: SELLY, LA MOMENTUL ADEVĂRULUI! MOTIVUL PENTRU CARE A RENUNȚAT LA FACULTATE: „NU ÎMI PERMITEAM LUXUL…” )

Selly și-a întocmit bilanțul financiar din fiecare lună, în exclusivitate pentru CANCAN.RO (Foto: captură video)

Selly elucidează misterul cheltuielilor personale din fiecare lună, prin calcule concrete

CANCAN.RO: Presa a vuit după ce ai fost la doamna Denise Rifai, în emisiune. Cum e doamna Denise Rifai?

Selly: E o doamnă foarte cumsecade, foarte profesionistă și, într-adevăr, un pic mai dulce în viața reală. În platou încearcă să intre într-un rol de dominație, un pic dur. Dar e o femeie foarte cumsecade.

CANCAN.RO: Ți-au făcut calculul pe toate site-urile, pe ce cheltuiește Selly cei 10.000 – 20.000   pe lună?

Selly: Am văzut că foarte multă lume a sărit pe mine, e o afirmație pe care eu puteam să nu o fac, îmi era foarte simplu să zic «doamna Rifai, habar n-am, să mor dacă știu», dar aparent lumea apreciază mai mult falsitatea, decât un răspuns sincer. Și repet ce am zis, sunt 10.000 € – 20.000 € pe lună, cheltuieli strict personale, fără salarii, fără angajați, fără producții, fără investiții.

Și am o viață plictisitoare, fără extravaganțe și fără aroganțe. Plecăm de la chirie, chiria mă costă 3.000 € pe lună pentru că îmi place să stau într-un apartament mare și într-un cartier cu niște oameni cu care să fac networking și o comunitate de oameni foarte șmecheri. În fiecare zi mănânc la restaurant, pentru că nu am timpul să îmi gătesc, îmi place să mănânc la restaurant, după cum vezi m-am mai și îngrășat pentru că îmi iau de obicei și starter și fel principal. Mănânc la restaurante OK, așa că restaurante cu cafele, tot ce consum, nota de plată pe fiecare zi, cel puțin 100 €. 30 de zile, încă 3.000 €, suntem la 6.000 €.

( CITEȘTE ȘI: SELLY S-A MATURIZAT, NU MAI ARUNCĂ BANII PE ȚOALE ȘI E FOARTE CUMPĂTAT: „CÂND PUNEAM PE MINE UN TRICOU GUCCI, MERGEAM CA GIOVANNI BECALI!” )

Selly susține că are o viață relativ plictisitoare, în pofida cheltuielilor prezentate (Foto: Instagram)

Selly: „Cu cheltuielile astea nu vă gândiți că stau doar pe yacht!

CANCAN.RO: Plus ce mai mănâncă și Smaranda…

Selly: Nici n-o mai pun, în banii ăștia nici nu am pus-o pe Smaranda. După aia tot ce înseamnă partea de cluburi, nu ies de mai mult de două ori pe lună în club. Să zic cheltui între 500 € – 1.000 € pe seară. Zi un 500 € să fim decenți. Mai pune 1.000 €, suntem la 7.000 €. Cumpărături fac cred că o dată la două luni, detest să merg la cumpărături, e o chestie femeiască. Dar fiindcă merg atât de rar, mereu trăiesc cu impresia că trebuie să am haine, că n-am cu ce să mă îmbrac. Și când merg o dată la două luni, sparg vreo 2.000 € pe puțin, pentru că îmi mai iau și mie, mai iau și un cadou, îi mai iau și Smarandei.

Și oricum 2.000 €, dacă te duci la un magazin din ăsta cu haine de brand poți să îi spargi dintr-o piesă. Eu acum pun numai minime, merg pe minim. Suntem la 9.000 €. Vacanțe bag vreo trei pe an, dar acolo cheltui mai mult decât de obicei, stau la hoteluri scumpe, îmi mai închiriez și mașină. Merg cu un anturaj de prieteni mai bogați decât mine de obicei, mergem în locuri foarte scumpe, nu cred că a fost vacanță să cheltui sub 10.000 €, 15.000 € – 20.000 €. La 10.000 €, trei vacanțe pe an sunt 30.000 €, împarte la 12 luni, zi încă 3.000 €. Suntem la 12.000 € -13.000 €.

Nici n-am mai pus taxiuri, benzină, revizii la mașină, mai lovesc mașina, o mai repar, n-am mai pus cadouri. N-am mai pus că mai am și eu o zi de naștere, unde numai la ziua mea am cheltuit 10.000 € plus pe ziua mea anul ăsta. Și se adună. Dar cu toate astea, eu în viața mea de zi cu zi, când stai să te gândești, mă trezesc dimineața, mă îmbrac, mă duc la birou, termin la 6-7, mă duc mănânc la restaurant, mă duc acasă și dorm. Cu cheltuielile astea de 10.000 € – 20.000 € pe lună nu vă gândiți că stau doar pe yacht, iar la club cu o notă de 500 € nu îți vine nicio artifică.

( VEZI ȘI: MIRCEA BADEA, REACȚIE CONTROVERSATĂ LA ADRESA LUI SELLY. PREZENTATORUL L-A ATACAT PE CÂNTĂREȚ DUPĂ CE A AFIRMAT CĂ LUNAR CHELTUIEȘTE 20.000 DE EURO )

Selly recunoaște că nu a trecut-o și pe Smaranda în calculul cheltuielilor (Foto: Instagram)

Selly, despre banii înapoiați statului prin taxe, impozite și locuri de muncă: „Nimeni nu stă să aprecieze asta!”

Selly: Lumea trebuie să înțeleagă, cheltui banii ăștia, înseamnă că îi și fac. Și dacă îi fac nu îi fur, nu am furat niciun ban în viața mea, plătesc și taxe pe ei și sunt și un mare susținător al domeniului HoReCa, susțin economia locală. N-are ce să mi se reproșeze, îmi cer mii de euro scuze! Dar jur că nu îmi place să fac aroganțe, nu sunt un tip care să se dea în spectacol cu banii, mi se pare că am demonstrat prin alte lucruri. Lumea se ia de o afirmație din asta, cât cheltui eu personal, dar nimeni nu a stat vreodată să aprecieze «bă, omul ăsta bagă 20.000 € – 30.000 € pe lună în producții, în salarii, în editori, vrea să aibă cel mai bun conținut de pe piață».

Nimeni nu zice «bă, omul ăsta face filme românești care dezvoltă piața și care dau de muncă la 100 de oameni într-o echipă». Sute de mii, uneori ajungem să riscăm și milioane, sunt băgat cu bani în foarte multe proiecte, care unele dintre ele pierd bani. O să facă la un moment dat, dar eu mișc banii în timpul ăsta. Mulți care sunt în lanțul de aprovizionare, sub mine, fiecare își face câte un profit. Lumea se uită pe cheltuielile mele personale, dar cât dau eu înapoi și pe taxe și pe impozite, locuri de muncă, nimeni nu stă să aprecieze.

( ACCESEAZĂ ȘI: “I-AM RECUNOSCUT!” DOAR IUBITA ȘTIA ASTA DESPRE SELLY PÂNĂ ACUM! )

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
FOTO. A intrat aproape goală pe teren și a devenit celebră! Cum arată acum tânăra care a uimit lumea întreagă
FOTO. A intrat aproape goală pe teren și a devenit celebră! Cum arată acum tânăra...
POZE SPION cu noua DACIA DUSTER. Când va fi lansată pe piață?
POZE SPION cu noua DACIA DUSTER. Când va fi lansată pe piață?
Ce spune ziua săptămânii în care te-ai născut despre personalitatea ta
Ce spune ziua săptămânii în care te-ai născut despre personalitatea ta
Mesajele primite de Andrew Tate, după ce a ieșit din închisoare. „Râd de numai pot!..”
Mesajele primite de Andrew Tate, după ce a ieșit din închisoare. „Râd de numai pot!..”
Nimeni NU scapă! Obiceiul pe care îl avem cu toții contribuie MASIV la DEMENȚĂ
Nimeni NU scapă! Obiceiul pe care îl avem cu toții contribuie MASIV la DEMENȚĂ
„O gagică în patul meu” Cine este femeia cu care Jador a dormit
„O gagică în patul meu” Cine este femeia cu care Jador a dormit
Vestea dimineții despre MIRCEA DIACONU! Anunț îngrozitor despre marele actor român
Vestea dimineții despre MIRCEA DIACONU! Anunț îngrozitor despre marele actor român
Răsturnare de situaţie în cazul Deea-Dinu Maxer.  Artistul a dat tot din casă: „Aseară m-a chemat la ea acasă”
Răsturnare de situaţie în cazul Deea-Dinu Maxer. Artistul a dat tot din casă: „Aseară m-a...
BANCUL ZILEI. Bulă vrea să agațe o tipă bună: Domnișoară, pot să vă servesc cu un Martini?
BANCUL ZILEI. Bulă vrea să agațe o tipă bună: Domnișoară, pot să vă servesc cu...
Armin Nicoară pleacă de acasă. Motivul pentru care o lasă singură pe Claudia Puican, după atâta timp: „Am mai fost după ce m-am îmbolnăvit de diabet”
Armin Nicoară pleacă de acasă. Motivul pentru care o lasă singură pe Claudia Puican, după...
Putin e livid: ARMA de care se tem rușii în Ucraina devine și mai letală
Putin e livid: ARMA de care se tem rușii în Ucraina devine și mai letală
Calendar ortodox 1 aprilie 2023. Ce sărbătoare este sâmbătă?
Calendar ortodox 1 aprilie 2023. Ce sărbătoare este sâmbătă?
Hârtia igienică va fi interzisă în UE până din 2025, iar toaletele japoneze devin obligatorii. Amenzi mari pentru cei care cumpără hârtie igienică de pe piaţa neagră
Hârtia igienică va fi interzisă în UE până din 2025, iar toaletele japoneze devin obligatorii....
Decizie pentru cei cu mașini mai vechi de 15 ani! Intră în vigoare din Aprilie
Decizie pentru cei cu mașini mai vechi de 15 ani! Intră în vigoare din Aprilie
Povestea impresionantă a balerinei fără un picior. A trecut prin 30 de operații, dar nu a încetat să danseze
Povestea impresionantă a balerinei fără un picior. A trecut prin 30 de operații, dar nu...
Motivul pentru care băieții răi din filmele de la Hollywood nu folosesc iPhone
Motivul pentru care băieții răi din filmele de la Hollywood nu folosesc iPhone
Ce SALARIU au ajuns să aibă farmacistele de la Catena sau Dr. Max. Câți lei primesc lunar
Ce SALARIU au ajuns să aibă farmacistele de la Catena sau Dr. Max. Câți lei...
Soțul lui Emily Burghelea a dat de înțeles că urmează să devină iar părinți
Soțul lui Emily Burghelea a dat de înțeles că urmează să devină iar părinți
Poze interzise cu Simona Trașcă! Cum s-a fotografiat blondina
Poze interzise cu Simona Trașcă! Cum s-a fotografiat blondina
Ce SALARIU au ajuns să aibă farmacistele de la Catena sau Dr. Max. Câți lei primesc lunar
Ce SALARIU au ajuns să aibă farmacistele de la Catena sau Dr. Max. Câți lei...
Cinci dispozitive LED solare interesante, disponibile la Lidl începând de luni
Cinci dispozitive LED solare interesante, disponibile la Lidl începând de luni