Când se redeschid sălile de jocuri și păcănele. Noile reguli pe care trebuie să le respecte toți clienții

Publicat: 27/05/2020 | 11:14
Când se redeschid sălile de jocuri și păcănele. Noile reguli pe care trebuie să le respecte toți clienții

Autoritățile au făcut o precizare de ultimă oră cu privire la redeschiderea sălilor de jocuri de noroc. Acest lucru ar putea fi posibil pe 15 iunie, după cum estimează consilierul guvernamental în domeniu. 

Redeschiderea sălilor de jocuri de noroc și păcănele ar putea avea loc pe 15 iunie, iar acest lucru vine la pachet cu o serie de noi reguli pe care clienții ar trebui să le respecte. Până atunci, statul român plătește zeci de milioane de euro pe șomajul tehnic încasat de angajați din sălile de păcănele.

În data de 18 martie, toate sălile de jocuri de noroc și cazinourile și-au pus lacătul, din cauza pandemiei de COVID-19. De atunci, statul plătește, lunar, 20 de milioane de euro șomaj tehnic, pentru angajați, notează digi24.ro. 

NU RATA – PĂCĂNELELE, TAXATE DE PARLAMENT! S-A DUBLAT SUMA CARE MERGE ANUAL CĂTRE…

„Noi, de la jocuri de noroc, fiind închiși odată cu restaurantele, estimăm că tot pe 15 iunie se vor deschide și cazinourile, sălile de pariuri și celelalte locații de jocuri de noroc” a declarat Sorin Constantinescu, consilierul guvernamental în domeniul jocurilor de noroc.

Noi reguli pentru jucătorii de jocuri de noroc și păcănele

Începând cu redeschiderea cazinourilor și a sălilor de jocuri de noroc și păcănele, clienii vor trebui să respecte un set de reguli stricte, pentru a nu exista riscul răspândirii virusului SARS-CoV-2.

CITEȘTE ȘI – RÂZI CU LACRIMI! CUM AU REACȚIONAT DOI POLIȚIȘTI DIN BUCUREȘTI, DUPĂ CE UN BĂRBAT ȘI-A RECLAMAT SOȚIA CĂ NU VREA SĂ ÎI DEA JUMĂTATE DIN BANII PIERDUȚI LA PĂCĂNELE

Pariorii vor purta măști de protecție și nu se vor mai putea deplasa de la un aparat la altul, după bunul lor plac. „Între aparate va fi montat plexiglas. Este mobil și în funcție de unde joacă clienții la aparate se va extrage și se va monta la un alt aparat. Sunt clienți care joacă la două aparate sau la trei aparate. Iei plexicul, pune plexicul…

Nu mai e frumusețea aia a jocului care era înainte de condițiile astea restrictive. Plus mască, plus tot timpul trebuie aparatele dezinfectate. De câte ori se ridică un client de la aparat, trebuie dezinfectat aparatul. Altul vrea să joace, trebuie să aștepte până se dezinfectează. Nu văd cum își va reveni, în condițiile astea restrictive, industria pe termen scurt sau mediu!” a mai declarat Sorin Constantinescu, consilierul guvernamental în domeniul jocurilor de noroc.