Loading the player...

Au trecut opt ani de când prima soţie a lui Florin Salam, Ştefania, s-a stins din viaţă în urma unei boli necruţătoare. Un şir de coincidenţe stranii legate de Fănica şi Denisa sunt, însă, de natură să pună pe oricine pe gânduri. Ştefania a suferit de aceaşi boală cu care Denisa se luptă acum. Mai mult, tot 27 de ani avea şi fosta soţie a lui Salam, iar complicaţiile survenite i-au adus sfârşitul. Deşi era căsătorit, Florin Salam ar fi tânjit, în trecut şi la dragostea Denisei. Artista nu i-a răspuns avansurilor şi singurele tangenţe au fost cele profesionale. Denisa a sărit ca arsă atunci când regele manelelor a amintit de boala impresarului şi, totodată, verişorului ei, Liviu Dovleac, care a scăpat ca prin minune de cancer.  (VEZI ŞI: DENISA MANELISTA are o ultimă dorinţă! Artista vrea ca familia să o ducă la...)

Soarta Denisei Răducu poate fi schimbată în bine doar prin rugăciuni. Medicii ridică din umeri şi spun că doar o minune o poate salva din ghearele bolii necruţătoare. În urmă cu opt ani, şi Florin Salam spera să se întâmple o minune cu Ştefania, prima lui dragoste, care i-a oferit şi doi copii. În 2009, chiar în duminica de Florii, Florin a pierdut-o pe Fănica la doar 27 de ani, atât cât are şi Denisa. Suferea de aceeaşi boală, ciroză hepatică, iar şansa ei era un transplant de ficat. (CITEŞTE ŞI: Florin Salam îi cere Roxanei Dobre să-i mai facă un copil: ”Dacă-mi permit financiar, sănătatea e pe locul doi!”)
 
Medicii nu au reuşit să găsească la timp un donator compatibil. Şansele ei erau, însă, minime, pentru că ciroza îi măcinase, în timp, organismul. Fănica a murit din cauza unei septicemii şi a unui blocaj renal. Medicii care au operat-o de urgenţă i-au descoperit în abdomen o pungă cu puroi de două kilograme. Doctorii au încercat să-i scoată infecţia şi să-i cureţe rinchii, însă organismul Fănicăi nu a mai suportat această intervenţie. (CITEŞTE ŞI: Florin Salam, gest emoţionant pentru Denisa Manelista. “Sunt dispus să...”)
Florin Salam şi prima lui iubire, Fănica
Florin Salam şi prima lui iubire, Fănica
 
"Eu n-am fost niciodată pregătit să ştiu, bă, e ceva cu ea şi mă aşteptam. Mergeam şi cântam în fiecare zi şi ştiam că totul este bine. Şi, într-o zi, am aflat că trebuie să merg la un spital pentru că este acolo. Asta e tragedia cea mai mare, pentru că atunci când te aştepţi şi ştii ceva, eşti pregătit altfel", spunea Salam, după moartea Fănicăi, la emisiunea Iulianei Marciuc. (CITEŞTE ŞI: Mărturii şocante: familia manelistei, lovită de un blestem! Mama Denisei a ajuns de urgenţă la spital: ”Avea halucinaţii şi striga...” - EXCLUSIVITATE CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA)
 
Salam n-a încetat o clipă s-o iubească pe cea care i-a dăruit primii copii: "Pe Fănica mea am s-o iubesc câte zile voi trăi pe acest pământ: "Eu ştiu doat atât: că o iubesc şi acum la fel de mult, şi cum o iubesc pe Betty, o iubesc şi pe Fănica. Şi cum îl iubesc pe Dani, o iubesc şi pe Fănica. Şi cum o iubesc pe cea mică, o iubesc şi pe Fănica.", mai spunea Salam.  (VEZI ŞI: Coincidenţe uluitoare între cântăreaţă şi… ”Aveam şanse 1 la mie, ca şi Denisa, dar m-am vindecat prin… - DECLARAŢII EXCLUSIVE PENTRU CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA)
Florin Salam ar fi tânjit, în trecut, la dragostea Denisei
Florin Salam ar fi tânjit, în trecut, la dragostea Denisei
În urma cu 10 ani, Florin ar fi avut sentimente şi pentru Denisa, deşi era căsătorit cu Ştefania. Artista nu i-a răspuns, însă, cu aceeaşi monedă şi au păstrat doar o legătură profesională: "Eu când am colaborat cu Florin Salam aveam 17 ani. Era căsătorit, mie mi-e foarte ruşine să vorbesc de chestiile astea mai ales faţă de familia mea. Eu nu am avut niciodată nicio relaţie cu Florin Salam în afară de cea profesională", spunea Denisa în urma unor acuzaţii. (VEZI ŞI: Karma Denisei s-a extins în familie. Probleme grave de sănătate pentru apropiaţii Manelistei)
 
Totodată, o altercaţie mai veche între Florin Salam şi verişorul Denisei, Liviu Dovleac, nu s-a lăsat doar cu fracturi de mandibulă, ci şi cu un soi
de blesteme. Liviu a fost diagnosticat, în urmă cu mai mulţi ani, cu o forma de cancer de care a reuşit să se vindece. Denisa a sărit ca arsă atunci când Florin i-a amintit acestuia de boala cruntă, în direct, la CANCAN TV.     
Liviu Dovleac a reuşit să scape de o boală necruţătoare
Liviu Dovleac a reuşit să scape de o boală necruţătoare
"Salam: N-am nicio boală, mulţumesc lui Dumnezeu. 
Dovleac: Florine, asta e o boală pe care, îţi dai seama, n-am vrut s-o am şi e urât ce zici.
Salam: O să-ţi mai dea Dumnezeu dacă vorbeşti prost.
Denisa: Nu e normal să spui aşa ceva! Boala pe care a avut-o Liviu spui Doamne fereşte, nici la duşmani nu doresc aşa ceva. Nu se poate să faci ironii la asemenea boală", a fost schimbul de replici.
 
Asta spunea Denisa despre boala cruntă cu care se luptă acum. Conform profesorului-doctor Irinel Popescu, Denisa ar fi aflat în urmă cu şapte ani că a fost infectată cu virusul hepatitei B. A crezut că va ţine în frâu evoluţia bolii, însă, la fel ca în cazul Fănicai, imunitatea artistei a scăzut, iar boala s-a declanşat galopant în ultimele luni. Toate rugăciunile sunt îndreptate acum către Denisa şi toată lumea speră ca starea ei de sănătate să se îmbunătăţească. (VEZI ŞI: DENISA doarme cu lumânarea la căpătâi. Artista speră la o minune care o va face bine)

 

Citeste despre:denisa, florin salam, coincidente


Share On Facebook