Cantareata din Romania care a dezvaluit ca isi doreste sa aiba un copil! „Vreau sa fiu mamica in anul ce vine”

Publicat: 23/12/2013 | 22:45
Cantareata din Romania care a dezvaluit ca isi doreste sa aiba un copil! „Vreau sa fiu mamica in anul ce vine”

Ultima editie “De Suflet”, pe care romanii din afara tarii o vor urmari la ProTv International pe 28 decembrie, de la ora 20:30 va fi cea mai incarcata de emotii pentru Dana Rogoz.

“Anul 2013 a fost un an plin, norocos, emotionant si nu exagerez daca spun ca a fost cel mai fericit an din viata mea”, marturiseste Dana care le-a invitat alaturi de ea, in platoul “De Suflet” pe cele mai bune prietene: Adela Popescu, Laura Cosoi, Ana Ularu, Alina Chivulescu, Aylin Cadir si Diana Dumitrescu.

Emisiunea a inceput ca o petrecere pentru bebelus si Dana a primit, cu lacrimi in ochi, o multime de lucruri frumoase pentru cel mic.

mamici

De la Diana o cutie lucrata de ea in care sa pastreze motul si poate primii botosei, de la Alina Chivulescu un body cu mesajul “Maman, je t’aime”, Aylin i-a daruit un mare ou kinder si un top de maternitate, Laura a cautat special la targuri vintage o carte de povesti si basme foarte veche, Adela o bratara cu un baietel, iar Ana Ularu “cea mai frumoasa poveste a copilariei si adolescentei mele, chiar si a varstei adulte: Micul Print”.

Si pentru ca au fost si oameni dragi care nu au putut ajunge, Dana a intrat prin telefon cu Magi (Marian Ralea) care a facut-o realmente sa planga si nu numai pe ea, ci pe toata lumea din platou datorita cuvintelor frumoase si urarilor pe care le-a facut Danei spunandu-i la final ca “Dana s-a descurcat in orice situatie, a fost un copil exemplar si cea mai mica da un exempu pentru toti ceilalti”.

mamici

O alta surpriza a fost tot un telefon, cu Alina Grigore despre care Dana stia ca este in America, iar actrita a intrat in platou in timp ce vorbea cu ea.

Si mai spectaculos a fost faptul ca fetele au scos lista cu dorinte pe care si le-au pus in editia “De Suflet” din decembrie 2012, unde Dana scrisese ca isi doreste un copil pentru acest an. Si cum visul s-a implinit, acest lucru le-a dat curaj si Alinei Grigore si lui Aylin sa spuna ca si ele isi doresc sa devina mamici in anul ce vine.

La finalul emisiunii Dana a anuntat ca ea va intra in concediu de maternitate si, de pe 2 februarie 2014 emisiunea va debuta cu Diana, in rolul de prezentatoare si va fi difuzata in fiecare duminica.

A.P