Capcana de la Televiziune! Ce au patit soferii care au trecut printr-o zona de lux a Bucurestiului!

Publicat: 05/07/2015 | 00:03

Soferii care au circulat zilele acestea printr-o "zona buna" a Capitalei au avut de infruntat un pericol care venea...din cer! Iata cum au reusit sa se descurce intr-o situatie dificila!

Imaginile, greu de conceput intr-o capitala europeana, au fost filmate in zona Dorobanti, chiar in apropierea Televiziunii Romane. Nu este vorba despre obisnuitele gropi, care aproape au intrat in cotidian, ci despre un alt pericol care i-a luat pe toti soferii pe nepregatite. Situatia, care ar fi trebuit remediata rapid de reprezentantii companiilor de utililitati, ar fi putut genera atat accidente de circulatie, cat si adevarate drame, daca cineva s-ar fi electrocutat!

cabluri

„Dusmanul” din vazduh !

Cel mai probabil din cauza vantului puternic, mai multe cabluri au cazut de pe stalpii de sustinere, ajungand chiar in mijlocul unei intersectii. Cablurile nu stateau insa pe jos, ci atarnau deasupra solului la aproximativ un metru si jumatate, punand in pericol traficul si pietonii. In filmarea „Cancan.ro” se pot vedea, minute bune, mai multe autoturisme care au infruntat „dusmanul” perfid din vazduh, reusind, cu mai mult sau mai putin noroc, sa-l dovedeasca.

cabluri

Cel mai ghinionist a fost soferul unui SUV, care avea un portbagaj mobil fixat deasupra caroseriei. Cablurile s-au infipt adanc in sistemul acestuia de prindere, iar omul s-a chinuit minute in sir sa le scoata, cu ajutorul unor locuitori din zona!

Alti soferi au facut manevre ingenioase de evitare, dar „capcana” a dovedit chiar si un Tico, ale carui antene s-au prins in fire! De departe insa, cel mai usor a trecut un biciclist, care s-a strecurat usor printre cablurile atarnate!

(M.N.)

Citește și...