Care au fost cele mai ascultate piese de la radio din ultimii 6 ani. Delia, 2 ani la rând pe primul loc

Autor: Răzvan Scarlat
Publicat: 20/02/2018 | 15:35

De șase ani, Cat Music ocupă primul loc în topul celor mai ascultate piese ale anului la radio. Potrivit Media Forest, din anul 2012 până astăzi, cele mai difuzate single-uri au fost ale artiștilor Cat Music.

În 2017, „Weekend“ a fost cea mai difuzată piesă a anului. Colaborarea dintre The Motans și Delia a fost ascultată la radio de aproape șase milioane de persoane și a avut peste 5.600 de play-uri. Cu un an înainte, primul loc a fost ocupat tot de un single de-al Deliei, „Gura ta“, care a avut peste 6.500 de play-uri.

2015 a fost anul lui Smiley. Artistul s-a aflat pe primul loc în top cu piesa „Oarecare“, care a fost ascultată la radio de aproape cinci milioane de persoane și a avut peste 5.000 de play-uri. În 2014, băieții de la 3 Sud Est au avut cea mai ascultată piesa la radio: „Emoții“. Single-ul a avut aproape 6.500 de play-uri.

În 2013, cea mai difuzată piesă a anului a fost „Ecou“, super colaborarea dintre Elena Gheorghe și Glance. Piesa a fost ascultată la radio de aproape cinci milioane de persoane și a avut peste 6.500 de play-uri. Piesa anului 2012 a fost „Dă vina pe Voltaj“, care a avut aproape 7.000 de play-uri.

Miliarde de vizualizări și milioane de abonați pe canalul de YouTube, primele poziții în topurile muzicale naționale și internaționale, dar și hituri ce se aud la posturile radio și TV fac din Cat Music cea mai mare casă de discuri din România. Din portofoliul label-ului fac parte nume ca Delia, Smiley, Ruby, What’s UP, Lidia Buble, JO, Feli, 3 Sud Est, Damian Draghici, Andreea Banica, Voltaj, Elena Gheorghe și Noaptea Tarziu.

Citește și...