CARMEN MINUNE a „fugit“ în America alături de iubit! Iată cât de sexy s-a pozat fiica manelistului în pat

Publicat: 28/02/2017 | 22:05
CARMEN MINUNE a „fugit“ în America alături de iubit! Iată cât de sexy s-a pozat fiica manelistului în pat

Carmen Minune pare să fie foarte fericită alături de iubitul ei, tânărul cu care se iubeşte de câteva luni, iar cei doi au dat dovadă până acum că sunt mari amatori atunci când vine vorba despre plecările din ţară prin diverse vacanţe.

De această dată, fiica manelistului Adrian Minune a decis să plece alături de Bogdan Daragiu în Statele Unite ale Americii, mai exact în Los Angeles. În urmă cu puţin timp, Carmen a făcut publică o imagine cât se poate de provocatoare pe contul ei de Instagram, în care le-a spus tuturor fanilor că pentru ea este dimineaţă şi abia îşi savurează cafeaua. Aşa că, fără să stea prea mult pe gânduri, Carmen s-a fotografiat în pat, într-o ipostază cât se poate de senzuală, având în mână ceaşca de cafea. Cel mai probabil, cel care a pozat-o pe Carmen a fost nimeni altul decât iubitul ei, Bogdan.

Carmen le-a arătat internauţilor o imagine din Statele Unite
Carmen le-a arătat internauţilor o imagine din Statele Unite

Cei doi s-au cunoscut la începutul lui 2015, atunci când fata lui Adi Minune lansa clipul piesei „Domino“, pe care Bogdan Daragiu l-a regizat. De acolo nu pare să mai fi trecut foarte mult timp până când între cei doi s-a înfiripat o idilă, mai ales că adolescenta era într-o perioadă în care nu mai era în vreo relaţie, pentru că înainte de respectiva lansare, tocmai se despărţise deja de câteva luni, pentru a doua oară, de Franco. Drept dovadă că aceştia se împacă foarte bine şi s-au îndrăgostit unul de altul o demnostrează faptul că în momentul în care Carmen a lansat piesa „O baladă“, a colaborat tot cu Bogdan la capitolul regie.

Citește și...