Carmin, fiul lui Marian Ionescu de la Direcția 5, prins drogat la volan în Capitală

Publicat: 09/08/2020 | 12:50
Carmin, fiul lui Marian Ionescu de la Direcția 5, prins drogat la volan în Capitală

Fiul artistului Marian Ionescu, Carmin Mihai Ionescu, a fost prins de polițiștii Capitalei drogat la volan noaptea trecută. Tânărului i-a fost deschis dosar penal.

Carmin Mihai Ionescu, fiul lui Marian Ionescu, membru al trupei „Direcția 5”, a fost prins sub influența substanțelor psihoactive sâmbătă noapte, în jurul ore 00:51, la volan. El a fost oprit de polițiștii rutieri într-un control de rutină, în zona Piața Presei Libere.

Tânărul a fost testat cu aparatul Drug Test, care a indicat o valoare pozitivă pentru consum de cocaină. Fiul lui Marian ionescu s-a ales cu dosar penal.

Nu este prima dată când este prins cu nereguli

Carmin Ionescu a apărut în mai multe scandaluri legate de jocurile de noroc și bani luați cu împrumut, dar și droguri. El a apărut în dosarul „stupefiante pentru VIP-uri”, în 2018, potrivit Libertatea.

(CITEȘTE ȘI: Sorin Copilul de Aur, abătut și agitat la înmormântarea lui Emi Pian. Manelistul privea trist printre gratiile porților de la cimitir VIDEO)

Atunci, mai multe vedete importante au fost audiate de procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) într-un dosar de trafic și consum de droguri de mare risc.

Printre cei care au stat față în față cu oamenii legii și au dat declarații se numărau Răzvan Ciobanu, Carmin Ionescu, Elis Armeanca, dar și prezentatorul Oreste Teodorescu.

Carmin, fiul lui Marian Ionescu, prins drogat la volan

Marian Ionescu a devenit tătic a doua oară, în urmă cu patru ani

Carmin este băiatul lui Marian Ionescu dintr-o căsnicie anterioară, dar componentul formației Direcția 5 și soția sa, Octavia Geamănu, au devenit părinți, în 2016. Cei doi au tot un băiat, pe Andrei, care s-a născut în luna noiembrie.

(CITEȘTE ȘI: Raluca Zenga, primele declarații după ce s-a vehiculat că ea și Walter nu mai sunt împreună de un an: „Forțată de împrejurări, m-am gândit să…”)