CARMINA, fiica lui LIVIU VÂRCIU, a dat nas în nas cu… ANDA CĂLIN! Cum a reacţionat după ce a cunoscut-o pe noua iubită a tatălui ei

Publicat: 16/08/2017 | 12:42

Anda Călin este însărcinată, iar Liviu Vârciu va deveni tătic pentru a doua oară. Artistul are, deja, o fiică dintr-o relaţie anterioară. Carmina are 15 ani, a absolvit o şcoală generală din Arad, a trecut cu brio şi se pregăteşte să vină la Bucureşti, unde va face liceul.

Se pare că adolescenta a ajuns deja în Bucureşti, acolo unde a dat nas în nas cu noua iubită a tatălui ei, Anda Călin. Spre surprinderea tuturor, cele două nu doar că s-au înţeles de minune, dar au mai făcut şi un live pe Facebook, care a fost totuşi şters după puţin timp. Deşi în urmă cu ceva ani, Vârciu şi Amy, mama Carminei, nu păreau să fie în relaţii prea bune, cei doi s-au înţeles în cele din urmă, iar Carmina îşi adoră tatăl, aşteptând cu nerăbdare să aibă o surioară.

„Sunt foarte fericit, pentru că fii-mea a venit la mine de-o săptămână. Şi trebuie să-i caut şcoală, că o să stea la mine în Bucureşti. Într-o lună, îmi vine şi cealaltă fetiţă. În nouă luni mă apuc iar de dat la… de dat la… noroc, mă rog la soartă ca să vină şi un băiat. Adică, am zis că nu mă las până când nu o să fac şi un băiat!”, a declarat Liviu Vârciu la TV.

Citește și...