„Cascadorie” într-o localitate din Dolj. Un șofer băut și fără permis s-a urcat cu maşina pe gardul unei locuinţe

Publicat: 04/12/2019 | 14:08

Accident spectaculos într-o localitate din judeţul Dolj. Un șofer de 31 de ani, din Târgu Jiu, este cercetat de poliţiştii doljeni pentru comiterea a două infracţiuni. (VEZI AICI: UN POLIȚIST DIN PLOIEȘTI, CASCADOR DUPĂ CE S-A URCAT BEAT LA VOLAN)

 Deşi nu are permis, marţi noaptea, bărbatul a urcat băut la volan şi a provocat un accident pe DN 6B, în localitatea doljeană Negoieşti. Tânărul a ajuns cu mașina în vârful unui gard.

Cum s-a produs accidentul

„Un bărbat de 31 de ani, din Târgu Jiu, a condus un autoturism pe DN 6B, iar, într-o curbă la stânga, în localitatea Negoieşti, nu a redus viteza de deplasare, a pierdut controlul volanului şi a părăsit partea carosabilă, lovind un gardul din beton. În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto”, au precizat poliţiştii doljeni.

În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că bărbatul nu are permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. Mai mult decât atât, tânărul băuse înainte de a se urca la volan. Pe numele gorjeanului a fost întocmit un dosar penal pentru conducere fără permis și sub influența alcoolului. (NU RATA: CASCADORIE ÎN TOATĂ REGULA PE AUTOSTRADA SOARELUI! O ȘOFERIȚĂ S-A ROTIT ÎN AER CU MAȘINA ȘI A ATERIZAT CU ROȚILE ÎN SUS)

Citește și...