Câţi bani câştigă Adriana Bahmuţeanu după ce a renunţat la televiziune! Copiii din căsătoria cu Silviu Prigoană sunt la ea

Publicat: 10/01/2018 | 10:51

Adriana Bahmuţeanu şi-a dat demisia de la emisiunea pe care o prezenta la Antena Stars împreună cu Bianca Sârbu şi Cristi Brancu la începutul acestui an. Motivul deciziei sale neaşteptate ar fi legat de anumite probleme de sănătate. Aşadar, rămasă fără un loc de muncă, vedeta se va focusa pe afacerea pe care o are.

Citeşte şi: Bahmuţeanca a renunţat la televiziune şi s-a dus direct la… Cum a comentat vedeta ieşirea

Adriana Bahmuteanu şi-a deschis un atelier de creaţie vestimentara în 2013. Şi, dacă la început, părea să fie mai mult un hobby, lucrurile s-au schimbat pe parcurs. Iar după un an, afacerea a explodat pur şi simplu. Din 2013 până în 2014, afacerea a crescut de la 38.000 lei la 300.000 lei (30 miliarde lei vechi), potrivit wowbiz.ro. În 2015, cifră de afaceri a scăzut până la 111.000 lei, iar în 2016 (ultimul an fiscal declarat la Ministerul Finanţelor), sumă a crescut din nou până la 144.000 lei.

Citeşte şi: Mihaela, adevărul despre căsnicia cu Silviu Prigoană! Ce se întâmplă dincolo de uşile închise ale căminului lor: ”Nu avem timp să stăm împreună!”

Firma fostei prezentatoare TV şi a Cameliei Enciu are în acest moment 4 angajaţi. Bahmu scotea la începutul afacerii la vânzare ţinute nu doar pentru puştoaice trase prin inel, ci şi pentru doamne cu forme ceva mai generoase. Vedeta colaborează cu vedete de la noi care, de-a lungul timpului, au pozat cu ţinutele acesteia. Printre acestea se număra: Viorica de la Clejani, Minodora, Fata Morgana, Alina Radi sau Maria Carneci.