Câţi bani primeşte Bianca Drăguşanu după ce i-a luat locul Gabrielei Cristea! Nimeni nu se aştepta la o asemenea sumă

Publicat: 22/01/2018 | 10:16

Gabriela Cristea spera să revină cât de curând la cârma emisiunii ”Te vreau lângă mine” dar conducerea trustului Kanal D a decis să o păstreze pe Bianca Drăguşanu, căreia i-au dedicat şi un nou decor, în valoare de 100.000 de euro. Se pare că motivul pentru care a fost păstrată blondina este strict legată de buget.

Gabriela Cristea ar fi încasat ca prezentatoare aproape de patru ori mai mult decât cea care i-a luat locul. Bianca Drăguşanu ar primi de la Kanal D aproximativ 3000 de euro pe lună, în timp ce titulara Gabriela Cristea ar avea un salariu care se ridică la 11.000 de euro.

Bruneta nu s-a putut resemna cu gândul şi s-a prezentat în audienţă la şefi, pentru a cere explicaţii. Surse din apropierea vedetei au dezvăluit pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, că întâlnirea dintre Gabriela Cristea şi şefi s-a lăsat cu ameninţări că-i va acţiona în judecată pentru că au înlocuit-o în timp ce se afla în concediu de maternitate.

”Începând de luni, de când a aflat că Bianca Drăguşanu a devenit titulară pe postul de prezentatoare a emisiunii «Te vreau lângă mine», Gabriela Cristea a tot făcut drumuri la Kanal D. A mers deja de vreo trei ori la discuţii cu şefii, cu o falcă în cer şi una în pământ. S-a lăsat cu ameninţări că îi va da în judecată, aşa că e posibil să se fi ales cu o promisiune, care însă nu va putea fi concretizată până în primăvară, când zice ea. De luni, Gabriela vine mereu la Kanal D posomorâtă, nu mai radiază de fericire ca în urmă cu câteva săptămâni”, au declarat sursele citate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Citește și...