Caz revoltător în Constanţa! Doi bărbaţi au bătut un poliţist, după ce soţiei lui i-au arătat organele genitale

Publicat: 17/10/2017 | 16:18

Doi tineri din comuna constănţeană Independenţa sunt cercetaţi penal, după ce au provocat un scandal demn de un scenariu de film. Cei doi au recurs la un gest ruşinos când au văzut o maşină de Poliţie.

Bărbaţii erau beţi, iar, la un moment dat, au urinat pe un autoturism de Poliţie, care era parcat în faţa secţiei din localitatea Independenţa, judeţul Constanţa. În calea lor a ieşit soţia şefului de post, iar când au văzut-o, şi-au dat pantalonii jos şi i-au arătat organele genitale. Femeia s-a panicat şi şi-a chemat soţul în ajutor.

Deşi poliţistul i-a sfătuit să înceteze tot scandalul, cei doi tineri au început să-l lovească cu pumnii şi picioarele, potrivit observator.tv. Colegii lui au deschis un dosar penal în care apar numele celor doi bătăuşi.

„Poliţiştii din cadrul Secţiei 9 Rurală Topraisar efectuează cercetări privind doi bărbaţi de 29, respectiv 52 de ani, din localitatea Independenţa, judeţul Constanţa care, la data de 16 octombrie a.c., aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, au urinat pe autospeciala de poliţie, parcată în faţa Postului de Poliţie Independenţa. Şeful postului de poliţie din localitatea Independenţa s-a sesizat asupra faptei, moment în care cei doi bărbaţi au devenit agresivi. La faţa locului a intervenit incă un poliţist din localitate, care, împreună cu şeful de post, i-au imobilizat, încătuşat şi condus la sediul secţiei de poliţie. Poliţiştii continuă cercetările pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia”, se arată într-un comunicat al Poliţiei, conform sursei citată mai sus.

 

Citește și...