Ce a căutat Alexa în biroul Prodancei. S-a lăsat cu manele până în zorii zilei

Publicat: 07/03/2016 | 23:19

Vizita lui Dan Alexa în biroul Anamariei Prodan este justificată. CANCAN.ro a aflat ce căuta, de fapt, antrenorul Rapidului, ziua în amiaza mare, în clădirea în care impresara sexy încheie contracte bănoase.

Anamaria Prodan, Laurenţiu Reghecampf, Dan şi Izabela Alexa sunt foarte buni prieteni, se vizitează şi iau parte la cele mai importante momente din familie. Aşa se face că, săptămâna trecută, CANCAN.ro l-a surprins pe Alexa la biroul impresarei sexy, însă cu un motiv întemeiat. Pe lângă faptul că Anamaria se ocupă de imaginea antrenorului Rapidului, acesta a ţinut să o invite la aniversarea soţiei lui, care împlinea în urmatoarea zi, 35 de ani. Prodanca şi Izabela sunt foarte bune prietene şi se văd săptămânal la o plimbare.

Izabela, soţia lui Dan Alexa, a fost sărbătorită cu mare fast
Izabela, soţia lui Dan Alexa, a fost sărbătorită cu mare fast

Anamaria Prodan s-a distrat pe cinste la petrecerea Izabelei, care a avut loc într-un local de manele renumit din Capitală, unde până dimineaţă a cântat Vali Vijelie. Soţia lui Reghe a chefuit alături de prietenii săi, care s-au înfruptat cu bucate pe alese.  Antrenorul Stelei a lipsit de la eveniment, însă a avut un motiv întemeiat, a fost la datorie.

Prietenă bună de familie cu Alexa, Anamaria Prodan nu a putut lipsi de la aniversarea celor 35 de ani ai Izabelei
Prietenă bună de familie cu Alexa, Anamaria Prodan nu a putut lipsi de la aniversarea celor 35 de ani ai Izabelei

Dan Alexa este un fost fotbalist român, actualmente antrenor al formaţiei Rapid Bucureşti. Că jucător, a evoluat la mai multe cluburi de renume, cum ar fi: FC Politehnică Timişoara, Rapid Bucureşti, FC Universitatea Craiova sau Dinamo Bucureşti. A fost un jucător important al echipei naţionale de fotbal a României.

Citeşte şi:

Dan Alexa, la Prodanca la birou! Vezi ce a făcut soţia stelistului Reghe cu antrenorul de la Rapid

Sarbatori de lux pentru antrenorul Rapidului! Dan Alexa a scos 10 mii de euro din buzunar pentru a petrece in Tara lui Mos Craciun

Larisa Ciută

Citește și...