Ce a făcut un polițist în momentul în care s-a întâlnit cu mai mulți interlopi. S-a dus la bar și… “Pentru cel care înjură!”

Autor: Răzvan Scarlat
Publicat: 07/07/2018 | 10:44

Meseria de polițist este una, teoretic, cinstită. Și grea dacă ținem cont cu situațiile cu care se confruntă oamenii legii. Unul dintre aceștia a ținut să povestească o întâmplare. Se afla alături de colegi la muncă. Moment în care a dat peste mai mulți interlopi. Ce a urmat este, de-a dreptul, fabulos!

O patrulă de poliție poposește la un fast-food în București pentru a cumpăra ceva de mâncare. Între timp, la fast-food sosește și o gașcă de interlopi. Unul dintre aceștia începe să folosească vorbe murdare și înjurături pentru a îi irita pe polițiști. Unul dintre polițiști îl roagă pe cel care înjură să înceteze, dar tipu își continuă șirul de înjurături.

Interlopii comandă de mâncare, iar cel care înjură comandă o cafea. Atunci un polițist se duce la masa acestora și îi spune vânzătoarei de față cu ceilalți: ‘Cafeaua tipului ăsta o plătesc eu. Măcar atât să fac și eu pentru cel mai bun informator al meu!’”, a ținut să precizeze un om al legii pe un site de socializare.

Citește și...