Ce a găsit o bucureșteancă pe o alee din Capitală și a postat imaginea pe Facebook: „Are cineva idee ce este?” Răspunsul a venit imediat: „Du-te de urgență la …!”

Publicat: 13/01/2019 | 14:24

O bucureșteancă a avut parte de surpriza vieții ei atunci când mergea pe stradă! Femeia a găsit pe o alee ceva ce i-a stârnit curiozitatea la maximum.

Se plimba liniștită pe stradă când a descoperit ceva pe o alee din Capitală. Femeia s-a apropiat de ”ciudățenie” crezând că este un obiect, apoi și-a dat seama că de fapt este o vietate. Semăna, ce-i rdrept, cu o larvă de fluture exotic. Așa că a făcut o fotografie și a cerut ajutorul prietenilor de pe Facebook pentru a identifica vietatea stranie.

„Are cineva idee ce-i asta? Io m-am tripat c-ar fi o larva de fluture exotic, evadată cine știe cum de la Expoziția de fluturi vii de la Antipa (fiindcă-n față muzeului am găsit-o)”, a scris bucureșteanca pe Facebook.

”Du-te de urgență la Antipa!”, a fost unul dintre sfaturile primite de femeie pe când alții i-au recomandat să aștepte să vadă în ce fluture se va transforma mica ciudățenie. Într-un final însă misterul a fost elucidat de către un specialist: ,,Din larvă, iese un Agrius Convonvuli din cea a lui Mugur (este de fapt molia din Silence of the Lambs). Sunt pe verde sau maro”.

Citește și...