Ce-a patit Stoian in direct la PRO TV, dupa ce a jignit-o pe Bianca Dragusanu! Jurnalistul a trait sperietura vietii lui!

Publicat: 12/03/2014 | 19:40
Ce-a patit Stoian in direct la PRO TV, dupa ce a jignit-o pe Bianca Dragusanu! Jurnalistul a trait sperietura vietii lui!

Satui sa o tot critice pe Bianca Dragusanu, cativa prieteni de-ai roscatei au intervenit pentru a-i da o lectie lui Mircea N. Stoian. Jurnalistul a trait cea mai mare sperietura a vietii lui.

Mai multi barbati bine facuti l-au acostat pe o strada din Bucuresti pe Mircea N. Stoian, provocandu-l la o discutie. Jurnalistul a fost tras la raspundere pentru toate acuzele si dezvaluirile legate de Bianca Dragusanu, fiind sfatuit sa evite acest subiect pe viitor.

Mircea N Stoian

Situatia a devenit cu atat mai complicata cu cat, in prealabil, agresorii au avut o “discutie” si cu Andrei Duban, care a ramas cu rani vizibile pe fata. Acesta il sunase cu o noapte inainte pe Mircea pentru a-l anunta ca ar trebui s-o lase “mai moale” cu subiectul Bianca Dragusanu, deoarece a primit niste amenintari. Jurnalistul i-a spus ca stie cine sta in spatele acestui joc murdar.

Mircea N Stoian

„Stai linistit ca nu ma duc la nicio politie! Iti dau cuvantul meu de onoare!”, le-a spus Stoian celor care il amenintau, in speranta ca va scapa teafar din aceasta incurcatura.

Mircea N Stoian

_____

CITESTE SI:

Bianca se gandeste serios sa paraseasca tara dupa divort! „Nu cred ca ma voi mai…”

Dezvaluire bomba despre Bianca! Ce a spus blondina la intrebarea: „E adevarat ca ai fost cu doi barbati in acelasi timp?”

_____

In momentul in care cei cinci barbati au vrut sa il ia pe sus pe Stoian pentru a-l urca in masina lor, in scena si-a facut aparitia si Catalin Maruta pentru a-l anunta pe jurnalist ca totul a fost o farsa.

R.O.