Ce a putut sa gaseasca Adelina Chivu pe parchetul din dormitor azi-dimineata. Fiica cea mare a facut asta!

Publicat: 21/12/2013 | 13:12
Ce a putut sa gaseasca Adelina Chivu pe parchetul din dormitor azi-dimineata. Fiica cea mare a facut asta!

Cristi si Adelina Chivu au o familie perfecta. Si... colorata! Sotia fundasului lui Inter Milano a avut parte de o mare surpriza in aceasta dimineata. Este vorba despre un mesaj de dragoste, scris chiar de fiica ei mai mare, Natalia.

Adelina este o mamica mandra. Natalia, fiica ei de doar patru ani, a invatat deja sa scrie. Si i-a lasat un mesaj surprinzator azi-dimineata.

mesaj

Ajutata de cateva creioane si pixuri, fata mai mare a sotilor Chivu a compus numele tatalui si pe cel al mamei ei. Mandra din cale-afara, Adelina Chivu a postat imediat isprava Nataliei pe un site de socializare, exclamand: „Ce dimineata colorata!„.

O familie fericita

Adelina si Cristi Chivu sunt sot si sotie din 2008. Cei doi locuiesc in Italia, fotbalistul evoluand pentru fosta campioana din Serie A, Internazionale Milano.

chivu

Sotii Chivu au impreuna doi copii, ambele fete. Este vorba despre Natalia si despre Anastasia, in varsta de 4 si, respectiv, 3 ani. Adelina nu vrea sa se opreasca insa aici, marturisind in dese randuri ca isi doreste si un baietel.

J.D

Citește și...