Ce a stat in spatele casniciei Oanei Zavoranu cu Pepe! Querida face declaratii incendiare! “M-am cuplat cu el doar pentru…”

Publicat: 19/06/2014 | 14:28

Daca pana acum v-ati imaginat ca intre Oana Zavoranu si Pepe a fost dragoste la prima vedere, iata ca bruneta stinge toate zvonurile. Putem spune ca, la inceput, Querida si latin loverul doar s-au folosit unul de celalalt.

Cel putin asta se intelege din declaratia Oanei! Spontana cum o stim, bruneta a povestit cu lux de amanunte cum a decurs prima intalnire dintre ea si fostul sot. Aceasta a vrut doar sa il faca gelos pe… Mihai Mitoseru, care era cam fitos pe atunci, dupa cum povesteste Zavo.

Oana si Mitoseru

„M-am combinat cu Pepe pentru a-l oftica pe Mito. Am iesit cu Mihai la club, el era asa fitos si imi manca sufletul. Cand sa iesim din club, pentru ca nu gaseam loc acolo, ma intalnesc cu Pepe, care imi zice ca s-a despartit de iubita lui si ca poate ne mai vedem. Eu m-am gandit sa-l oftic pe Mihai ca si asa ma enervase.”, si-a inceput povestea Oana.

Oana a vrut sa il faca gelos pe Mihai Mitoseru, asa ca s-a
Oana a vrut sa il faca gelos pe Mihai Mitoseru, asa ca s-a „folosit” de Pepe

Lasata balta de Mitoseru in club, Oana a ramas impreuna cu Pepe, iar dupa acest episod, cei doi au continuat sa se intalneasca.

Oana si Pepe au fost impreuna timp de 7 ani
Oana si Pepe au fost impreuna timp de 7 ani

“M-am dus dupa Pepe, acolo unde avea el masa si am dansat cu el. Mitoseru a plecat ca un nesimtit atunci cand m-a vazut dansand cu fostul meu sot. Asa m-am combinat eu cu Pepe”, a mai povestit Oana Zavoranu pentru Antena Stars.

_____

CITESTE SI:

Tradata de rochie in vazul tuturor! Oana Zavoranu, in fundul gol pe scena din cauza unui barbat! Asa n-ai mai vazut-o de mult!

Oana Zavoranu se pregateste de o noua interventie estetica! Totul se va intampla in orele urmatoare

_____

Nu silicoanele i-au adus fericirea

Oana Zavoranu sustine ca felul cum o femeie stie sa fie atractiva nu are nicio legatura cu sanii sau cu formele ei. E adevarat ca barbatii pun accent pe felul in care arati, insa nu asta face totul, sustine exuberanta bruneta.

Oana sustine ca nu silicoanele au ajutat-o sa cucereasca barbatii, de-a lungul timpului
Oana sustine ca nu silicoanele au ajutat-o sa cucereasca barbatii, de-a lungul timpului

„Nu am mai multi barbati de cand mi-am schimbat silicoanele. Cred ca este o constanta. Eu si atunci cand nu am avut sani, in regula, am stiut sa maschez acest lucru, sa pacalesc. Normal ca barbatii se uita la fundurile fetelor, la sani sau la picoare, de aceea sa zicem ca toate ne vrem frumoase si ne ajustam pe ici pe colo.”, a decalarat Oana.

R.O.
 

Citește și...