Acasă » Vedete » Ruby » Ce ar face Alex Velea ca presedinte al Romaniei. “V-as imbogati pe toti”

Ce ar face Alex Velea ca presedinte al Romaniei. “V-as imbogati pe toti”

De: Cancan 25/09/2014 | 12:07

Doar o zi, atat le-ar trebui vedetelor din show-bizul romanesc ca sa schimbe o mica parte din societatea romaneasca.
 

Personalitatile din lumea scenei au raspus, timp de o saptamana, intrebarilor dintr-un sondaj-fluviu, publicat de “Cancan”, in premiera in presa romaneasca tabloida. Acum este randul vedetelor din lumea modei, a sportului sau care au cumulat numeroase aparitii la TV, sa spuna ce ar face pentru romani, din postura de presedinte al tarii, fie si chiar pentru o singura zi.

Astfel, cantaretul Catalin Crisan se gandeste ca cea mai buna carte de vizita pentru romani in exterior este promovarea valorilor. “As mai invata sa vorbesc perfect o limba de circulatie internationala, as promova cat as putea de bine Romania prin valorile ei, arta, sport literatura, economie, as incerca sa le arat celor de afara ca suntem un popor talentat, destept cu valori din toate domeniile si atunci investitorii din afara ar veni mai repede si cu mai multa incredere”

catalin crisan

Fotbalistul Adrian Mutu crede in rolul presedintelui de coordonare a autoritatilor. “Presedintele Romaniei trebuie sa se asigure ca toate institutiile de stat sa functioneze cum trebuie , in primul rand in interesul cetatenilor, sa dezvolte clasa de mijloc, saraci si bogati cum se spune”.

Mutu este in vacanta. Una platita de FC Pune, echipa din India pentru care a semnat pe doua sezoane
Mutu este in vacanta. Una platita de FC Pune, echipa din India pentru care a semnat pe doua sezoane

Alex Velea „Nu stiu d-astea”

Baietii din formatia 3rei Sud Est  cred mai in gluma, mai in serios, in rolul pacifist al unui presedinte de stat. “Daca as fi presedintele Romaniei as opri razboiul din Ucraina printr-o forta magica, as incerca sa-l fac pe Viorel sa se casatoreasca, razboiul din Ucraina tot din cauza lui a inceput, din cauza oamenilor neinsurati, si poate el are alte gusturi si nu se insoara…”

3trei Sud Est

Iubitul Antoniei, cantaretul Alex Velea, s-ar vedea un presedinte darnic. “Grea intrebare.. sa dispun de o putere din asta monstru…v-as imbogati pe toti!” Oricum, Alex Velea si-a recunoscut, in gluma, neputinta de a se pronunta pe marginea unor subiecte politice. „Nu stiu d-astea” a spus el, imitandu-l pe tanarul care a aparut acum cativa ani intr-un videoclip devenit viral, dupa ce a fost intrebat de un reporter care este pluralul la telecomanda.

alex velea

Primarul General al Capitalei, Sorin Oprescu, considera ca ar putea intruchipa calitatile absolut necesare ale unui presedinte de stat. “Sa-si iubeasca neamul, sa-si iubeasca tara, eu cred asta si suntem foarte multi care credem in lucrurile acestea , sa fie un om onest, un om curat si neincarcat de o serie intreaga de razbunari. De ce, ca sa putem trai in normalitate, altfel, fereasca Dumnezeu sa o luam de la inceput! “

sorin oprescu

Vunk: “Sa o luam de la zero”

Cornel Ilie , din trupa Vunk, ar lua totul de la zero, daca ar fi presedinte. “Cred ca as gasi o formula prin care sa eliminam tot ce inseamna clasa politica la ora asta si sa o luam de la zero. Sa nu mai existe nimic din ce este acuma pentru ca mi se pare ca totul e asa de alterat ca nu mai poti sa vezi ce e bun si ce e rau si trebuie luat totul de la zero”.
Cantareata de muzica populara Claudia Ghitulescu il vede pe primul om in stat ca fiind persoana potrivita sa relanseze economia. “As adopta mai multe masuri ca sa avem o viata mai frumoasa, sa traim mai bine si sa am grija, asa un pic, de tara mea.. ma refer aici in special la partea economica, se vede ca la bani e o problema”.
Promoterul Eduard Eremia crede ca toate masurile bune luate de un presedinte de stat pornesc de la o relatie foarte buna cu Executivul, in special cu prim-ministrul . “O evolutie buna as face-o ca presedinte daca as putea sa-mi fac o relatie buna cu un prim-ministru, o relatie buna cu Parlamentul sa pot sa am toate elementele convergente pentru proiectul care mi-l pun in programa electorala. Degeaba esti presedinte si la doua zile incep scandalurile si patru sau cinci ani rami intr-o continua lupta politica”

Platon, model de politician

Antrenoarea de fitness Florentina Opris s-ar inspira din clasicii greci daca ar ajunge in fruntea ststului. “Eu mi-as dori sa pun cumva ordine in toate structurile statului si orine in tot ceea ce inseamna viata in Romania. Imi aduc aminte de Platon si ce povestea el acolo, cred ca daca as fi presedinte as incerca sa aplic ce scrie la carte”
Prezentatorul TV Vlad Ionescu vrea, ca presedinte, sa incurajeze angajarea somerilor, pentru relaxarea bugetului. “Fiecare patron din tara asta sa aiba voie obligatoriu sa angajeze un om din randul somerilor, la care sa nu plateasca taxe la stat, macar un an. Bugetul Romaniei s-ar degreva de ajutorul de somaj dat timp de un an si toata lume ar castiga”
Marea sportiva Elisabeta Lipa este convinsa ca nimeni nu poate sa schimbe nimic, in numai o zi in fruntea unei tari. “Nu mi-as dori sa fiu presedinte pentru o zi pentru ca n-as putea sa fac mare lucru…nu poti sa iei masuri, din orice functie…ca si presedinte de stat, in oricare functie ai ajunge daca ai fi sef nu poti sa iei masuri in prima zi”

Simona Trasca regreta “Epoca de Aur”

“Daca as fi presedintele Romaniei as face cum era pe vremea lui Ceausescu pentru ca atunci imi placea, oamenii aveau case, aveau un serviciu, aveau o familie lucrurile erau normale, puteai sa iesi noaptea pe strada ca nu-ti dadea nimeni in cap eu eram copil stateam cu cheia de gat, ma lasa mama si nu pateam nimic. Mie mi se pare ca era mult mai bine atunci”. Asa se gandeste, cu nostalgie, Simona Trasca, visand la vremurile de multe apuse, pe care le-ar readuce in Romania daca ar avea aceasta posibilitate.
Actrita Tania Budi s-ar implica in proiecte sociale. “Eu personal cred ca as avea putin mai multa grija de copii, de batrani si de animalute, sunt cei mai neajutorati, au nevoie cel mai mult de grija noastra si sunt dati la o parte”
Atleta Violeta Beclea Szekely nu se poate gandi decat la munca celor asemenea ei. “Cred ca as schimba legea sportului”, considera ea.
“Nu stiu daca intr-o zi poti sa rezolvi atatea problem cate are Romania la ora actuala dar cu siguranta ar fi foarte multe de schimbat in Romania de astazi” crede fotbalistul Ionel Danciulescu.
Manelistul Elis Armeanca crede ca ofertele bogate de munca reprezinta cheia civilizatiei. “In primul rand as da locuri de munca celor care nu au locuri de munca si lumea ar fi mai civilizata, nu s-ar fura nu s-ar face crime si relele care se fac in Romania. As sta si de vorba cu toata populatia”
Izabell, din trupa Roller Sis, considera printre prioritatile unui presedinte construirea de autostrazi. “Sunt multe lucruri care nu sunt puse la punct dar poate, eu sper sa vina momentul asta. In primul rand as face autostrazile pentru ca ne chinuim sa ajungem in zece ore undeva. Al doilea lucru ar fi scolile, invatamantul, pentru ca este un haos, nu mai e ce-a fost o data si sistemul sanitar e la fel, jos”

Tatal lui Marian Cozma “Pentru tineret e groasa”

Petre Cozma, tatal handbalistul Marian Cozma, ucis de o banda de rromi la Veszprem, pe 8 februarie 2009, vede viitorul natiunii in generatia tanara, care nu are nici o sansa in present. “As ajuta mult mai mult tineretul,. Pentru ca la ora actuala, pentru tineret e groasa., n-au unde sa se angajeze, n-au nimic” crede tatal sportivului ucis.
“In primul rand as face ceva sa fie romanii mai bogati, sa aiba de toate, nu stiu exact ce as face, as gasi o modalitate sa le dau de toate, sa duca o viata mai buna” s-a gandit impresarul Radu Groza
Fostul ministru al culturii, Razvan Theodorescu, s-a gandit chiar la pasiunea sa de-o viata. “Daca as fi presedintele Romaniei as numi un ministru al culturii care sa aiba foarte multa putere, as numi oriunde un reprezentant al UDMR-ului dar numai la cultura nu”.

Interpreta Xonia vrea sa creeze joburi “Asta ar fi o responsabilitate foarte mare nu stiu daca m-as descurca dar cu siguranta as vrea sa gasim mai multe locuri de munca“

CITESTE SI: Daca ar fi pentru o zi presedinte, Ruby ar lasa Romania fara cuvinte! Cum a raspuns bruneta la intrebarea: Ce ai face la Cotroceni

„As vrea sa le fie bine animalelor si nu ma refer la Mirciulica, p…a mica” Ce ar face Zavo daca ar candida la Presedintie!

 

M.Niculescu

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul ei iubit a fost găsit fără suflare într-un hotel din Miami
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
INTERDICŢIE pe întreg teritoriul României. E deja în vigoare. Gestul banal de Paște
INTERDICŢIE pe întreg teritoriul României. E deja în vigoare. Gestul banal de Paște
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Alte vești proaste de la meteorologi. Ploi abundente, vineri
Alte vești proaste de la meteorologi. Ploi abundente, vineri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
CRBL a fost înșelat. Artistul a dat detalii mai puțini știute din intimitate: „Am și față de prost câteodată”
CRBL a fost înșelat. Artistul a dat detalii mai puțini știute din intimitate: „Am și...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea