Acasă » Știri » Știri interne » Ce ar face Oana Zavoranu daca ar ajunge presedintele Romaniei. “As fi extrem de mandra de mine si…..”

Ce ar face Oana Zavoranu daca ar ajunge presedintele Romaniei. “As fi extrem de mandra de mine si…..”

De: Cancan 24/09/2014 | 12:24

Prima provocare adresata vedetelor din Romania, care trebuie sa se puna in postura viitorului presedinte ales al tarii, continua cu un nou set de persoanalitati intervievate de reporterii Cancan!

Cele mai cunoscute persoane din showbiz s-au gandit in fata microfonului ce ar face daca s-ar trezi, chiar si pentru o zi, presedintele Romaniei. Cele mai bune masuri pe care le-ar intreprinde pentru bunastarea poporului si cum au raspuns provocarii noastre puteti vedea mai jos.

Majoritatea vor o schimbare in bine, iar prima masura pe care ar lua-o ar implica cresterea nivelului de trai al populatiei.

marcel pavel

“Politica este o domnisoara prea usoara pentru mine” considera cantaretul Marcel Pavel, care ar investi prima data, la fel ca multi alti artisti intervievati de “Cancan”, in constructia de autostrazi pe care sa vina turistii straini.

ivan patzaichin

Canotorul Ivan Patzaichin considera ca totul se reduce in viata, dar si in politica, la bunul simt. ”Cred ca as incerca sa promovez bunul simt pentru romani ca noi nu stim sa ne mai apreciem, nu stim sa ne mai strangem mana celui de langa noi daca a facut un lucru bun”

“Presedintele” Zavo” vrea binele animalelor

oana zavoranu

“Daca as fi presedintele Romaniei, as fi extrem de mandra de mine si as avea grija ca animalele sa o duca bine” spune, mai in gluma, mai in serios, Oana Zavoranu

camelia potec

Inotatoarea Camelia Potec nu este interesata in nici un fel de functia cea mai inalta in stat “In primul rand ar trebui sa-mi doresc lucrul acesta iar in momentul de fata nu-mi doresc” a spus sportiva, in timp ce actorul Alexandru Arsinel a raspuns la intrebarea ce ar face daca ar fi presedinte ca intr-un rol din cupletele pe care le interpreteaza: “Eheheee”.

alexandru arsinel

 

CITESTE SI: Cum raspund vedetele la intrebarea „Ce asteptari aveti de la noul presedinte?” Vezi aici cum il vad pe primul om al tarii!

Cum raspund vedetele la intrebarea „Ce asteptari aveti de la noul presedinte?” Vezi aici ce cred despre politicianul ideal

Secretarul de stat Andrei Tinu chiar s-a gandit serios sa candideze, dar mai are de asteptat sa-si puna intentiile in practica.“Sper ca intr-o zi sa ajung si eu Presedintele Romaniei, deocamdata dreptul constitutional nu imi permite acest lucru pentru ca nu am implinit inca varsta, dar daca ar fi sa fiu presedintele Romaniei as lupta pentru toti romanii atat din interiorul granitelor cat si din exterior”.

Actrita Medeea Marinescu este interesata de rolul presedintelui Romaniei de a promulga legi. “As superviza mult mai atent asupra legilor care se initiaza soi care se voteaza in Parlament, ar trebui sa fie mult mai coerente decat sunt in momentul asta”, considera actrita.

 

Ion Laceanu s-ar imprieteni cu premierul

 

Interpretul de muzica populara Ion Laceanu crede ca succesul unui presedinte depinde de parteneriatul cu prim-ministrul. “In primul rand m-as imprieteni foarte bine cu primul ministru, prietenie de familie si cred ca atunci ar fi foarte bine, s-ar crea locuri de munca pentru tineret, s-ar mai face case pentru tineri, batranii mai ales ar treebui sa fie ajutorati”

“M-as stradui sa fiu cat mai echilibrat, cu discernamant maxim, m-as ruga la Dumnezeu pentru a asigura locuitorilor Romaniei drepturi egale indiferend de nivelul clasei sociale din care fac parte” considera deputatul Ionel Agrigoroaiei.

“As face cat mai multe lucruri care sa aduca zambet pe fata oamenilor..mi-as dori daca eu as fi presedinte sa aduc linistea si bucuria oamenilor simpli” crede Alin Petrache, presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman.

Campioana la judo Alina Dumitru vede functia prezidentiala foarte dificila: “e mult prea greu sa fi presedinte pentru ca nu poti sa-i impaci pe toti”.

Impresarul de jucatori Ana Maria Prodan ar adopta masuri radicale din postura de presedinte al Romaniei. “As decapita toate persoanele care mint, toate persoanele care au adus tara asta in stadiul super-saraciei, as distruge tot, i-as lua frumos cu scaun cu tot si I-as scutura”.
“Acum la ora asta..as alerga un pic ca sa mai slabesc” a declarat, pus pe sotii, jurnalistul sportiv Ovidiu Ioanitoaia.

 

Rona Hartner: “As taia salariile la parlamentari””

 

Canotoarea Viorica Susanu crede in rolul pozitiv al primului om din stat. “Daca as fi presedinte Romaniei, nu mi-am pus niciodata intrebarea asta, dar cunoscandu-ma asa ca om cred ca as incerca sa fac numai bine” crede sportiva. Pastrand aceeasi linie a raspuns si atleta Ionela Tarlea
Rona Hartner vrea sa dea demnitatea inapoi romanilor. “As face in asa fel incat sa se intoarca toti romanii in tara, inseamna ca as da demnitate romanilor, as recunoaste ce-i bun la noi si as fi un presedinte care n-ar merge in jeepuri, m-as da jos fara garda, m-as plimba pe strazi si I-as intreba pe oameni care e problema (…) as taia salariile la parlamentari, le-as face salariul mediu pe economie si salariul mediu ar trebui sa fie mai mare sa ne aliniem nivelului Europei si sa-l aibe toata lumea, de la presedinte la Parlamentar si sa vedem daca mai au chef de politica pe urma” a spus actrita.

Actorul de comedie Vasile Muraru a sintetizat porteretul unui presedinte pornind de la intelepciunea populara. “Dumnezeu a facut omul dupa chipul si asemanarea lui, un presedinte e dupa chipul si asemanarea poporului”

„Nu m-am pus niciodata in situatia asta, nu stiu, habar n-am, n-am fost pus in situatia unui presedinte” , a recunoscut cu sinceritate Ionut Dumitru, cunoscut publicului mai ales ca Piticu’ din trupa “Simplu”

M.Niculescu

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze, fără să știe cât de periculoase sunt
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze,...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Alina Ceuşan s-a afișat cu burtica de graviduță. Cum arată și ce anunț important a făcut creatoarea de conținut pentru urmăritorii săi: ,,Am fost întotdeauna transparentă și destul de deschisă”
Alina Ceuşan s-a afișat cu burtica de graviduță. Cum arată și ce anunț important a...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din jur.
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Cât de des trebuie să oprești, de fapt, routerul WiFi. Prea puțini români știu secretul pentru un internet mai rapid
Cât de des trebuie să oprești, de fapt, routerul WiFi. Prea puțini români știu secretul...
Ce se întâmplă cu Digi RCS RDS, Vodafone și Orange. Milioane de clienți din România trebuie să cunoască acest lucru
Ce se întâmplă cu Digi RCS RDS, Vodafone și Orange. Milioane de clienți din România...
Traian Băsescu spune adevărul despre Ion Iliescu: Este prea târziu
Traian Băsescu spune adevărul despre Ion Iliescu: Este prea târziu
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute. Și-a mărit tariful pentru 2024
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Vestea serii despre Ion Iliescu. Avocatul său a făcut anunțul
Vestea serii despre Ion Iliescu. Avocatul său a făcut anunțul
Profeția lui Elon Musk: „A mai rămas doar un an”
Profeția lui Elon Musk: „A mai rămas doar un an”
„Armata OBLIGATORIE” în România!? Anunțul care bulversează milioane de români
„Armata OBLIGATORIE” în România!? Anunțul care bulversează milioane de români
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu:
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
Ce moștenire le va lăsa Dan Negru copiilor: „În lumea civilizată asta e o normalitate. La noi e o minune”
Ce moștenire le va lăsa Dan Negru copiilor: „În lumea civilizată asta e o normalitate....
Animalul pentru care românii primesc 100 de euro de la stat dacă îl cresc. Banii se dau pentru fiecare exemplar în parte. Laptele său e considerat un adevărat elixir pentru sănătate și carnea e peste orice import. Prea puțini îl includ însă în meniu
Animalul pentru care românii primesc 100 de euro de la stat dacă îl cresc. Banii...
Zodiile peste care vine norocul de Paște. Va fi lux și opulență pentru acești nativi
Zodiile peste care vine norocul de Paște. Va fi lux și opulență pentru acești nativi