Ce ascunde Bianca Dragusanu sub zambetul larg? Diva traieste un adevarat cosmar si mereu poarta o masca in public!

Publicat: 11/06/2013 | 17:07
Ce ascunde Bianca Dragusanu sub zambetul larg? Diva traieste un adevarat cosmar si mereu poarta o masca in public!

Psihologii au analizat in emisiunea "Povestiri Adevarate", de la Acasa TV, comportamentul Biancai Dragusanu, care, dupa cum a spus, nu a avut o viata perfecta.

Din cauza vietii mai putin perfecte, Bianca Dragusanu are devieri de comportament si de fiecare data apare in public se comporta cu totul altfel decat realmente este.

Bianca Dragusanu

„La ea totul poate se transforma intr-o tragedie. A depus eforturi foarte mari, fiind sora cea mare, sa ii impace pe ai ei, care s-au despartit. Acest copii cresc cu o sensibilitate iesita din comun. Ei transforma aceste episoade intr-o exagerare. Sunt cert convinsa ca in familia ei a existat o drama, sau a fost o drama repetittva. Acest copil va creste sensibilitate. In relatia cuplu, acest copil va fi foarte vigilinet. O sa-i fie frica sa nu fie inselat. Prima relatie pe care Bianca a avut-o (cea de la 17 ani n.r)  nu era suficient de matura in acel moment. In schimb, cea cu Catalin Botezatu, care a fost si o rampa de lansare pentru ea, a fost intensa. Nu e zgarcita cu sentimentele. In schimb, relatia cu Cristea consider ca a fost o relatie in care ea a acceptat compromisuri. A fost relatia in care a suferit foarte mult. Este inevitabil ca ea sa nu foloseasca o masca in fata publicului”, au declarat specialistii la Acasa TV.

Banner

L.C

×

BREAKING! Se întâmplă ACUM, la intrarea în Bucureşti! https://bit.ly/2Uz4YWJArmata e în stradă! Se fac verificări intense ---> https://bit.ly/2Uz4YWJ

Publicată de Cancan.ro pe Miercuri, 25 martie 2020