Mitingul diasporei! Ce-au găsit jandarmii asupra unui protestatar din Piața Victoriei. Bărbatul a fost arestat imediat!

Publicat: 10/08/2018 | 18:31

Mitingul diasporei este nelipsit de incidente! Jandarmii au înlemnit când au văzut ce avea asupra lui un protestatar din Piața Victoriei. (Oferta speciala playstation)

Update ora 19:00

În intervalul orar 17.30-19.00 pompierii SMURD au acordat asistenta medicală unui număr de 40 de persoane. Un alt jandarm a necesitat îngrijiri medicale dupa ce a fost lovit în zona feței, informează reprezentanții ISU București-Ilfov.

Jandarmii au găsit asupra unui protestatar care se afla în Piața Victoriei, la mitingul diasporei un dispozitiv cu electroșocuri, precizează reprezentanții Jandarmeriei Capitalei. 34 de manifestanți și doi jandarmi au avut nevoie de îngrijiri medicale după incidentele de la manifestația din fața Guvernului, au anunțat oficialii ISU București-Ilfov. Un jandarm a fost transportat la spital cu suspiciune de fractură la degetul mâinii drepte, iar altul, cu escoriații la o mână, a refuzat transportul la unitatea spitalicească. (CITEȘTE ȘI: MITINGUL DIASPOREI! REACȚIA JANDARMERIEI: „S-AU FOLOSIT SPRAY-URI CU PIPER PENTRU A IEȘI DIN SITUAȚIA DE PERICOL. NU A FOST ORDIN”)

Două persoane au fost transportate la spital

Cele mai frecvente acuze ale persoanelor care au fost în grija pompierilor SMURD au fost lipotimiile și iritații ale ochilor sau iritații de căi aeriene, precizează reprezentanții ISU București-Ilfov. În total, două persoane care se aflau la mitingul diasporei au vrut să fie transportate la spitale, pentru investigații. (VEZI ȘI: ROMÂNII DIN DIASPORA, OBLIGAŢI SĂ JUSTIFICE ORICE SUMĂ PESTE 1.000 DE EURO TRIMISĂ ÎN ŢARĂ! ÎN CAZ CONTRAR, BANII VOR FI CONFISCAŢI)

Pentru câteva zeci de minute, au existat îmbrânceli între manifestanți și forțele de ordine. Pentru că protestatarii de la mitingul diasporei au încercat să ocupe spațiul din fața Guvernului și au forțat gardurile, aruncând în același timp și cu pietre, sticle și alte obiecte către jandarmi, aceștia au intervenit cu spray-urile cu piper din dotare. (Reduceri mari la jocuri PC)

Citește și...