Acasă » Știri » Știri interne » Ce înseamnă când te uiți la oră fixă

Ce înseamnă când te uiți la oră fixă

De: Cancan 04/05/2018 | 17:33
Ce înseamnă când te uiți la oră fixă
Ce înseamnă când te uiți la oră fixă

Există momente în care, de fiecare dată când ne uităm la ceas o facem exact la o anumită oră fixă. Majoritatea dintre noi știu că atunci când te uiți la ceas la oră fixă, te iubește partenera/partenerul de viață, dar semnificațiile sunt diferite în funcție de ora la care te uiți.

Ce înseamnă când te uiți la oră fixă

Chiar dacă este doar o superstiție, multe persoane sunt convinse că de multe ori nu ne uităm întâmplător la ceas ci tocmai pentru că persoana dragă se gândește la noi sau pentru că intuim că ni se va întâmpla ceva în scurt timp. Ţi s-a întâmplat și ție în adolescență să te uiți emoționată la ceas și să speri că este ora fixă? Numai așa credeai că ai șansa să afli dacă cel care ți-a furat inima te iubește ori nu. 

Ce înseamnă când ceasul arată ora 00:00

Dacă miezul nopții te-a găsit trează, asemenea Cenușăresei la bal, înseamnă că povestea ta de dragoste va avea un final fericit, exact ca în basme. Așadar, dacă te-ai uitat la 00.00 la ceas, tu și alesul tău veți trăi fericiți până la adânci bătrâneți!

Ce înseamnă când ceasul arată ora 01:00

Îți pierzi adesea concentrarea și ești foarte visătoare în ultima vreme? Înseamnă că ești îndrăgostită și te gândești mereu numai la el. Iar dacă ți se întâmplă în ultima vreme să te uiți la ceas la 01:00 fix, atunci este clar! Asta înseamnă că iubirea ta este cât se poate de profundă.

Ce înseamnă când ceasul arată ora 02:00

Dacă îți place vreo persoană anume și nu știi cum să faci să îi atragi atenția, este cazul să ai puțină răbdare. În curând se pare că vei primi o invitație neașteptată în oras. Lucru confirmat si de faptul că, în ultima perioadă te uiți tot mai des la ceas, la 2.00 fix.

Ce înseamnă când ceasul arată ora 03:00

Când te uiți la ceas la 3.00 fix, atunci partenerul tău te iubește sincer și se străduiește să îți arate în fiecare zi cât de puternice sunt sentimentele lui pentru tine.

Ce înseamnă când ceasul arată ora 04:00

Daca ești implicată într-o nouă relație, pregătește-te! În curând, lucrurile vor deveni serioase. Te surprinzi des uitându-te la ora 4.00 fix? Asta confirma faptul că va vrea mai mult de la tine în plan sentimental.

Ce înseamnă când ceasul arată ora 05:00

Dacă te uiți la 5.00 la ceas, înseamnă că persoana iubită îți duce dorul. Așadar, dacă este departe de tine, dă-i un telefon, se va bucura cu siguranță să îți audă vocea.

Ce înseamnă când ceasul arată ora 06:00 

Făt-Frumos cel mult visat poate sosi în orice clipă dacă te-ai uitat la 6.00 fix la ceas. Lasă tristețea deoparte pentru că, în curand, vei primi atenția cuvenită din partea cuiva nou apărut în viața ta.

Ce înseamnă când ceasul arată ora 07:00

Te-ai trezit devreme și te-ai uitat la ceas la 7.00 fix? Vei afla lucruri complet neașteptate despre o persoană pe care o considerai antipatică. Se pare că ai un admirator secret!

Ce înseamnă când ceasul arată ora 08:00

Dacă te-ai uitat la ceas la 8.00 fix, înseamnă că azi vei reuși să duci la bun sfârșit tot ceea ce ți-ai propus. Norocul este de partea ta în viața sentimentală așa că profită și organizează o cină la lumina lumânărilor sau o plimbare romantică.

Ce înseamnă când ceasul arată ora 09:00

Persoana iubită iți va da o veste bună astăzi dacă ora 9.00 fix te-a prins uitându-te la ceas. Fie că este vorba despre ceva ce vă interesează pe amândoi, fie că este o veste legată de realizările celui drag, bucuria nu se va lăsa așteptată.

Ce înseamnă când ceasul arată ora 10:00

Dacă te-ai uitat la ceas la 10.00 fix este posibil ca astăzi să ai parte de un moment special, care implică primirea în dar a unui inel. Ai ghicit: sunt șanse mari să primești o cerere în căsătorie!

Ce înseamnă când ceasul arată ora 11:00

Dragostea voastră este puternică și va trece peste orice obstacole dacă te-ai uitat la ora 11.00 fix. Bucură-te de momentele petrecute alături de persoana iubită și oferă-i afecțiunea meritată.

Ce înseamnă când ceasul arată ora 12:00

Ora la care soarele stă exact deasupra capului tău iți confirmă faptul că oricare ar fi problemele cu care v-ați confruntat până acum, ele se vor rezolva în curând.

Ce înseamnă când ceasul arată ora 13:00

Relația ta este pe drumul cel bun, însă este cazul să îți revizuiești atitudinea pe care o ai în anumite momente. Un plus de calm nu strică niciodată. Asta indică 13.00 fix atunci când te surprinzi la ceas la aceasta oră.

Ce înseamnă când ceasul arată ora 14:00

Iubitul tău nu este doar persoana pe care te poți baza oricând ci și talismanul tău norocos dacă te uiți la ceas la 14.00 fix. Gândește-te la el în momentele de cumpănă și totul se va rezolva.

Ce înseamnă când ceasul arată ora 15:00

Te uiți des la ora 15.00 fix, la ceas? Asta înseamnă că există o persoană care a fost vrăjită de privirea ta misterioasă și acum nu se poate gândi decât la tine. Se pare că este atrasă de farmecul tău aparte.

Ce înseamnă când ceasul arată ora 16:00

Când ceasul îți arată 16.00 fix înseamnă că ai un admirator secret care este prea timid să arate ce simte pentru tine. Încearcă să-l descoperi și nu vei regreta!

Ce înseamnă când ceasul arată ora 17:00

Este posibil să primești o invitație la un eveniment important atunci când orologiul indicaă ora 17.00 fix. Dacă ești singură poate îți vei intâlni perechea.

Ce înseamnă când ceasul arată ora 18:00

Dacă ești abia la începutul relației și mai mereu fixezi cu privirea exact ora 18.00 atunci partenerul tău este dispus să te cunoască din ce în ce mai bine. Încearcă să îi arăți partenerului tău cât de fermecatoare poți fi.

Ce înseamnă când ceasul arată ora 19:00

Ora care indică 19.00 fix nu este chiar de bun augur. Nu poți mulțumi pe toată lumea și nici nu trebuie să îți irosești energia încercând acest lucru. Concentrează-te pe ceea ce este important pentru tine și vei reuși în tot ce îți propui.

Ce înseamnă când ceasul arată ora 20:00

Dacă ai vreun amic în cercul tău de prieteni care se comportă ciudat în ultima vreme în preajma ta atunci este posibil ca acesta să aibă sentimente puternice pentru tine. Așadar, ora 20.00 te face să îți dezvaluie iubirea secretă a unui amic.

Ce înseamnă când ceasul arată ora 21:00

Chiar dacă nu ți-ai întâlnit până acum marea dragoste nu este cazul să te întristezi. Ai răbdare și speră că iubirea va intra în viața ta în curand. Nu vei fi dezamagită, iar faptul că din ce în ce mai des te surprinzi uitându-te la ora 21.00 la ceas poate fi o confirmare.

Ce înseamnă când ceasul arată ora 22:00

Dacă te uiți la ceas la ora 22.00 fix, înseamnă că ești o persoană geloasă. Gelozia este un sentiment negativ. Încearcă să o ții în frâu daca vrei să ai parte de liniște.

Ce înseamnă când ceasul arată ora 23:00

Când ceasul arată 23.00 fix sentimentele partenerului tău sunt din ce în ce mai puternice. Arată-i că nu s-a înșelat atunci ând te-a ales!

Ce înseamnă când te uiți la ceas la și 59, dar și la și un minut

Se spune că, atunci când te uiți la ceas la și 59, iubitul tău te înșală. Iar atunci când te uiți la și un minut se spune că iubitul te dorește.

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din București
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
Sunt extratereștrii pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au fost detectate semne de viață
Sunt extratereștrii pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au...
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate de milion de oameni
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Tragedie în stațiunea Mamaia. Un bărbat s-a înecat în mare, chiar în ziua de Florii
Tragedie în stațiunea Mamaia. Un bărbat s-a înecat în mare, chiar în ziua de Florii
VIDEO. Profesoara concediată din cauza pozelor indecente de pe net le-a râs în față părinților revoltați.
VIDEO. Profesoara concediată din cauza pozelor indecente de pe net le-a râs în față părinților...
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în al nouălea cer după achiziție! „ Acum își cumpără pentru prima dată când e cu mine.”
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie.
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să o cultive și să raporteze câștiguri uriașe
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să...
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024, cine plătește eventuale reparații și cum devii proprietar asupra lui
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024,...
Devine ilegal de astăzi, 28 APRILIE. Legea se aplică deja în toată ROMÂNIA
Devine ilegal de astăzi, 28 APRILIE. Legea se aplică deja în toată ROMÂNIA
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Impactul negativ al expunerii la lumina albastră a ecranelor şi beneficiile detoxifierii digitale asupra sănătăţii
Impactul negativ al expunerii la lumina albastră a ecranelor şi beneficiile detoxifierii digitale asupra sănătăţii
SE CONFISCĂ mașina pe loc. Decizie pentru cei care merg să facă ITP-ul
SE CONFISCĂ mașina pe loc. Decizie pentru cei care merg să facă ITP-ul
Fiica lui Costel Corduneanu, pe urmele tatălui. Ce performanță a reușit
Fiica lui Costel Corduneanu, pe urmele tatălui. Ce performanță a reușit
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile mari
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
Adevăratul motiv pentru care a divorțat Mihaela Tatu, după 16 ani de căsnicie: „Nu mi-a părut rău o clipă…”
Adevăratul motiv pentru care a divorțat Mihaela Tatu, după 16 ani de căsnicie: „Nu mi-a...
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu știu exact unde stau
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu...
Zodiac chinezesc pentru luni, 29 aprilie 2024. Bivolul are nevoie de răbdare
Zodiac chinezesc pentru luni, 29 aprilie 2024. Bivolul are nevoie de răbdare