Ce înseamnă când visezi apă. Simbolurile care anunţă bucurii sau necazuri

Publicat: 25/08/2017 | 17:44
Ce înseamnă când visezi apă. Simbolurile care anunţă bucurii sau necazuri
Ce înseamnă când visezi apă? Apa apare de multe ori în visele noastre de-a lungul vieţii. Poate apărea sub multiple forme şi în foarte multe contexte. 
 
Cei care se întreabă ce înseamn când visezi apă trebuie să ştie că de cele mai multe ori e vorba de veşti bune. Însă sunt şi situaţii în care apa nu prevesteşte lucruri chiar bune. De exemplu, dacă te întrebi ce înseamnă când visezi apă tulbure, trebuie să ştii că aceasta poate semnifica o frământare sufletească sau o dorinţă puternică neîmplinită sau o suferinţă pe care o vei evita foarte greu. 
 
Însă, veşti bune sunt pentru cei care visează apă limpede. Acest element simbolizează faptul că urmează să aveţi parte de o bucurie, de momente plăcute. 

Ce înseamnă când visezi apă curgătoare

De asemenea, femeile care se întreabă ce înseamnă când visezi apă curgătoare trebuie să ştie că ar putea să ajungă să cunoască marea dragostea şi chiar să se căsătorească. Femeile care sunt deja căsătorite şi visează apă curgătoare ar putea avea un copil, pentru că acest element simbolizează fertilitatea.
 
Marea iubire ai putea să o întâlneşti şi atunci când visezi că ţi-e sete şi primeşti un pahar cu apă. Atunci când visezi apă murdară care trece prin casă, trebuie să ştii că simbolizează faptul că duşmanii aşteaptă să faci greşeli, pentru a profita de pe urma ta. Însă, dacă reuşeşti să opreşti apa murdară care îţi trece prin casă înseamnă că reuşeşti să depăşeşti toate obstacolele. 

Ce înseamnă când visezi apă fierbinte

Sunt vise în care poate apărea apă fierbinte, din care ies aburi. Acest lucru înseamnă ceva neplăcut ce ar urma să ţi se întâmple. Însă, dacă visezi apă rece înseamnă că vei depăşi unele dificultăţi. 
 
Cei care se întreabă ce înseamnă când te visezi mergând pe apă vor avea parte de o bucurie şi rezultate foarte bune în plan profesional. Tot pe plan profesional sunt semne bune dacă visezi că plouă cu picături mari. Ploaia este simbolul bogăţiei şi belşugului.
 
Dacă visezi că bei apă caldă înseamnă că vei cheltui mulţi bani într-un timp scurt. Dacă visezi că te îneci, dar reuşeşti să scapi în ultimul moment, e semn că eşti prea copleşit de realitate. Te apasă multe griji şi eşti foarte stresat.